چرا ادغام شد تاپیک؟نقل قول:
کسی نبود؟
میشه امید داشت ازاد امسال مثل پارسال اسون باشه؟؟؟
آزاد خب اره اسونه من الان دارم میخونم فقط سوالای سال پیشو اگه یه دور نگاه کنی میتونی جواب بدی چون اکثرا تکراری هستن و نکته ی خاصی ندارن
Printable View
چرا ادغام شد تاپیک؟نقل قول:
کسی نبود؟
میشه امید داشت ازاد امسال مثل پارسال اسون باشه؟؟؟
آزاد خب اره اسونه من الان دارم میخونم فقط سوالای سال پیشو اگه یه دور نگاه کنی میتونی جواب بدی چون اکثرا تکراری هستن و نکته ی خاصی ندارن
نه نمیاد! نتایج فقط از طریق سایت...نقل قول:
من گرفتم برای سومین بار شرکت کنم
ساعت ازمونم زده پنجشنبه ساعت 11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادرس پستیو پر کنید نتیجه دمه خونه هم میاد
ما که شرکت کردیم واسمون نیومده واسه شما اومده؟
بستگی به تعداد واحدهایی داره که میگیره و اینکه عملی باشه یا کارگاهی باشه یا تئوری
بالای 800 در نظر بگیر
میگن کاردانی غیرانتفاعی همه قبول میشن ... اگر من قبول میشم خب ازاد رو بیخیال :20:
نقل قول:سلام :11:نقل قول:
اها واسه پسر عموم ثبت نام کردم حتی عکس هم نداشت (یه عکس از تو کامپیوتر که فیلترش کردم هیچی معلوم نبود رو فرستادم ) ( ساعت 11 شب) اخرین مهلت ثبت نامی بهم زنگ زد واسش ثبت نام کردم ! حالا اخرین مهلت توزیع کارت تا کی هستش ؟ همچنین تاریخ امتحان ؟
ورودی 85 ترم 6 هم تموم شده
والا من که تا حالا ندیدم بالاتر از 500تومن بده برای یه ترم
شاید بقیه می خوان یه کمکی به دانشگاه بکنن زیادتر میدن الله اعلم
بله همون 500 تومان هستش ممکنه یه خورده بیشتر بگیرند ولی شما همون حدود در نظر بگیرید...
جالبه! من که ورودی 84 هستم و رشتم کامپیوتره هم بطور متوسط هر ترم 500 تومن شهریم میشه. حالا برای رشته ای مثل صنایع که گمان میکنم واحدهای عملیش از کامپیوتر بیشتره و ورودی جدید هم هست شهریه 500 تومان!!! بعید میدونم! اصولا نباید کمتر از 700 باشه.
آقا بابای منم دانشگاه آزاد حقوق میخونه، عسکشو یه طرز فجیهی بد زدن تو پورتاله چی چی نمیدونم
چطوری اون عکسه رو درستش کنیم؟
البته بابام که کنکوری نیس . لیسانس میخونه مثلا
به نظرم دوستانی که میگن شهریه 500 تومنه چون ورودی های چند سال پیش هستن اینو میگن .
الان فکر کنم حسابداری از 500 تومن بیشتر بشه.