ماشینای 6 میلیونی رو میدن دست ملت 20 میلیون اونوقت وضع اقتصادیش خرابه؟؟نقل قول:
عجب
Printable View
ماشینای 6 میلیونی رو میدن دست ملت 20 میلیون اونوقت وضع اقتصادیش خرابه؟؟نقل قول:
عجب
این مورد ملی رو نباید زیاد جدی گرفت .تو جوامعی با سابقه های انقلاب های بزرگ یا تحولات بزرگ مثل روسیه ایران ترکیه عراق و اکثر این جوامع این اسم ملی بیشتر برای تحریک غرور جامعه هست . من کسانی رو میشناسم که ایارن رو کشور خیلی قدرتمندی میدونن
البته حرکت های مشترک تو دنیای صنعتی امروز بیشت و بهتر جواب میده . در مورد هزینه طراحی و تحقیقات و تا تولید یک محصول اینقدر ها هم کم نیست و ایرانخودرو با توجه به مدریت دولتی خودش مجبور هست سود سهامدار های کلان خودش رو تزمین کنه نه رضایعت مشتری رو . ماشین 6 میلیونی رو 20 میده درست ولی وقتی میرسیم به هزینهای جانبی شرکت (با گسترش بی در و پیکر ) میبینیم که مثلا خط تولید سواری این شرکت مجبور هست ضعفها و زیاندهی مثلا واگن سازی یا ایرانخودرو دیزل رو هم جبران کنه پس بیشتر ضعف در مدریت دولتی این شرکت بر روی منابع مالی هست .
3 سال قبل که این شرکت به دست دولت افتاد ابزاری شد برای تزریق بادکنکی غرور کاذب که ما کامیون میسازیم سواری میسازیم واگن میسازیم فلان میسازیم ولی این رشد همیشه بدون مدریت صحیح بود . پس اتلاف منابع و درست نبودن ساز و کار این وضعیت رو داره وگرنه ایران پر از منابع خلاق انسانی هست .
در ضمن کمی در مورد هزینه های طراحی و ساخت یک قالب پرس برای ورق فولادی تحقیق کنید به این راحتی و ارزونی نیست .کاش یک بار میتونستم دوباره از خط تولید وانت پیکان براتون عکس بگیرم اون وقت میفهمیدید که اینها از طراحی یک خط تولید مدرن هم عاجز هستند .مسله هم دانش فنی نیست ،مسله مدریت منابع انسانی و مالی هست . هر کسی نا لایقتر ولی چشم بیشتری بگه توی شرکتهای دولتی جا داره نه کسی که دانش فنی بالایی داره .
رامین جان عزیزه دلم. شما چرانقل قول:
خدا رو قسم می خورم که هیچ قصدی در مورد به هم زدن تاپیک ندارم و نداشتم
_ایا خوبه که خودمونو گول بزنیم
ایا خوبه که با چیزی که خودمون طراحی نکردیم به خاطرش مغرور شیمو به خودمون ببالیم
_خدا شاهده وقتی دیدم که مهندسای ایرانی خودروی دنا رو طراحی کردن به خودم بالیدم,افتخار کردم که ایرانی ام .با این که می دونستم این خودرو هم از روی پلت فرم سمنده که ماله ایرانه که هرچند سمند طراحی ایران نیست.
_اما ایران خودرو بلانسبت همه عزیزان مردم رو احمق فرض کرده.
این خودرو کپی اشکار از اس دی و تندر 90 هست اما خودروی ملی نامیده میشه.
_مشکل من با اینکه میگن خودروی ملی, نیست چون هر خودرویی که قطعاتش رو ایران تامین کنه تا حدی ملی محسوب میشه اما این خودرو رو حاصل تلاش و کوشش مهندسان نامیدن و اینه که منو ازار میده. ایران خودرو مردم ایران رو چی فرض کرده?!
_با یک حساب سر انگشتی کاملا مشخص میشه که سودی که ایران خودرو در یک سال به جیب میزنه چند هزار میلیارد تومنه
800 هزار خودرو در سال رو با میانگین سود فقط و فقط 5 میلیون تومن در نظر بگیریم سودی برابر 4 هزار میلیارد تومن در میاد . این در حالیه که این سود 5 میلیونی برای هر ماشین رو _میشه تا 7-8 میلیون هم بالا برد.
ایا 4 هزار میلیارد تومن برای طراحی یک پلتفرم کافی نیست؟!
_خوب وقتی یک ماشین رو بعد از 12 سال تولید هنوز بیش از 7 میلیون تومن روش سود میکنن چرا یک پلتفرم جدید بسازن?!
قانون نانوشته ی مملکت ما اینه و باید همه قبولش کنیم .این قانون نانوشته کلاهبــــــــــــرداریه و تمام...
مهدی جان من خیلی هم خوب میدونم سود خوبی میکنن ولی این مبحث برمیگرده به مدریت . وقتی بنگاهی سود دهی داره که تمام بخشها سود داشته باشن . آیا به نظرت ایران خودرو دیزل سود دهی داره؟ این سود باید بخشی از هزینهای دلت رو تامین کنه بعد میرسه نوبت به مدیران و کم کم به پایین و در مورد تکنولوژی تولید و اینکه ایرانخودرو میتونه کاری بکنه بله میتونه ولی نه با این مدریت و دست و پای بسته . ایران در سی و چند سال و کلا در بیشتر دوران تاریخش از ضعف مدریت در عرصه مالی و تجاری و سیاسی رنج برده و میبره ایران خودرو هم از این قاعده مستثنی نیست . ایرانی ها خوب هم بلد هستند جلوی پای کسانی که مدریت خوب میکنند سنگ بندازن
اینقدر دکتر منطقی رو محکوم کردید ولی حقیقت رو گفت :(( من باید سود سهامدارم رو تضمین کنم )) در حالب که دکتر رشته اصلی خودش یعنی صنایع هوافضا رو رها رکده بود و الان تازه برگشته .ولی باز هم میبییم که جلوی پاش بازم سنگ اندازی و تفکر دولت برای خرید هواپیمای خارجی (خرید کامل نه مشارکت در تولید و این حرفا) این هم که ما انتظار داشته باشیم ایران خودرو یا سایپا الان یک خودروی کامل رو تولید کنن خیال باطلی هست چون هیچ مدیری در این راه قدم برنداشته و برنامه ریزی نکرده ولی از فرصتهای پیش رو هم استفاده نکردند . تولیدات مشترک و کنسرسیوم های جهانی . این روزها تک روی راه خوبی نیست باید دولت هم این شرکتها رو مستقل بکنه تا بشه کاری کرد . اون وقت میبیند چقدر ضعف مدرتی پیش میاد
مثل همین بانکها. منابع زیاد مالی رو منکر نمیشم ولی این منابع و سرمایه نیاز به مدریت داره . شما سهامدار ایراخودرو باشید قبول میکنید این شکرت یک سال سود شما رو افزایش نده عوضش در آمد مازاد خودش رو صرف تحقیقات بکنه؟ نه مصلما در ایران .
باز هم این کارها جای تشویق برای یک سری مهنس جوان این شکرت داره که از امکاناتشون استفاده کافی رو میکنن .
نقل قول:
کلا همین سرمایه گذاراش مسخرن!
آخه کدوم خودرو سازی این همه سرمایه گذار داره؟ هر کی یه قرون گذاشته شده سرمایه گذار !!!:23:
مردم عام اومدن شدن سرمایه دار! خوب معلومه بهترین از این نمیشه باید بدن چند نفر آدم پولدار که سرمایه گذاری کلان کنند. ایرانخودرو همه فکرش شده که چطوری سود این 200 هزار نفر رو بده. :31:
دوستان پیش فروش رانا آغاز شد ، مبلغ 10 میلیون و تحویل مهر و آبان و آذر
خیلی جاله چند دقیقه پس از آغاز پیش فروش موعد تحویل ها یک ماه جابجا شد (از شهریور به مهر رفت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهر ماه هم پرید!نقل قول:
الان فقط آبان و آذر مونده ، فکر کنم کار دلالهای همین نمایندگی هاشونه :3:
من موندم با چه عقلی سقف خرید برای هر مشتری رو نا محدود زدن؟
یعنی اینا نمی فهمن یه نفر بیشتر از یه ماشین بخره هدفش چیه؟
حالا یکی نه 2 تا چرا نامحدود زدین؟
حالا اینا به کنار از لحاظ فنی این ماشین چی داره؟
یعنی اگه کاپوت رو بزنیم بالا با 206 روبرو میشیم یا چی؟
اگه کاپوت رو بزنین بالا با ef7 روبرو میشین.نقل قول:
فعلا نه. قراره تو مرحله ی اول فقط با موتور TU-5 تولید بشه. در آینده ی دور قراره با EF-4 هم تولید بشه.نقل قول: