سلام به همگی راستش چند ماهیه لپ تاب گرفتم ولی راستش 2چیز این لپ تاب رو نفهمیدم چیه تو عکس پایین علامت زدم میشه بگین برای چیه مخصوصا اونی که در آوردم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی راستش چند ماهیه لپ تاب گرفتم ولی راستش 2چیز این لپ تاب رو نفهمیدم چیه تو عکس پایین علامت زدم میشه بگین برای چیه مخصوصا اونی که در آوردم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه.
من چند وقت پیش یه Studio XPS 13 از سایت دل Customize کردم. امروز رفتم توی سایتش دیدم Studio 15 از نظر قیمت از مال من خیلی به صرفه تره. با همون پولی که برای XPS دادم میتونستم Studio بگیرم با صفحه ی 15 اینچی با رزولوشن HD, و طرح آرتیستی, Blue-Ray, گرافیک قویتر, و باتری 9 سل. باز هم ارزون تر میشد.
کسی میدونه 13 Studio XPS به جز پروسسور سری P و مموری DDR3 چیش بهتر از Studio هست که این همه تفاوت قیمت داره؟
سلام به همه.
من چند وقت پیش یه Studio XPS 13 از سایت دل Customize کرده بودم. امروز رفتم توی سایتش دیدم Studio 15 از نظر قیمت از مال من خیلی به صرفه تره. با همون پولی که برای XPS دادم میتونستم Studio بگیرم با صفحه ی 15 اینچی رزولوشن HD, و طرح آرتیستی, Blue-Ray, گرافیک قویتر, و باتری 9 سل. باز هم ارزون تر میشد.
کسی میدونه 13 Studio XPS به جز پروسسور سری P و مموری DDR3 چیش بهتر از Studio هست که این همه تفاوت قیمت داره؟
شما فکر می کنی همون پروسسور و رم DDR3 کم قیمت داره؟ بخش بزرگی از اختلاف قیمت مربوط به همین ها میشه.نقل قول:
نه خب میدونم قیمتش کم نیست. ولی Studio پروسسور T9550 داره که از نظر کارایی با P9600 برابره. این همه امکانات اضافه که Studio داره هم قیمتش کم نیست.نقل قول:
حتمن میدونی که سری P کم مصرفتر و گرون قیمت تره؟؟نقل قول:
Studio پروسسور T9550 داره که از نظر کارایی با P9600 برابره
xps 1530 ,آخر تابستون 87 خریدم,(1.750.000) از شرکت زیگورات,کاملا تمیز (کم کار کرده) +باطری کاملا سالم و بسته بندی کاملا سالم با مشخصات زیر رو به چه قیمتی میتونم بفروشم؟
cpu 2.5
ram 4 gig
GDD 320
vga 8600 256 MB
کم مصرف بودن که بله درسته. قیمتشون یعنی خیلی فرق میکنه؟نقل قول:
من اینو میخوام بدونم که به جز مشخصات قطعات چه چیزاییشون فرق میکنه. مثلا در مورد کیفیت ساخت و دوام. البته فکر کنم این اختلاف قیمت یه مقدارش هم به خاطر اندازه ی لپ تاپ هم باشه. این که این قطعاتو تو یه لپ تاپ کوچکتر استفاده کنن می بره رو قیمتش. درسته؟
60درصددددد
بالاخره Latitute E6400 خریدم.نقل قول:
با این کانفیگ
CPU C2D T9500
4GB RAM, VGA NVS160
6 Cell battery
نکات تستی درباره این لپ تاپ:
1- این دستگاه از نظر مقاومت بدنه، ضد ضربه بودن و مقاومت کی برد دربرابر مایعات قابل مقایسه با IBM T-series نیستش.... اگه مواظب نباشی، رویه پشت صفحه نمایش به راحتی خط و خراش برمی داره! بنابراین هنوز دستگاهی به پای خدابیامرز آی بی ام سری تی نمی رسه.
بدنه از نظر چهارگوشه محمکم هستش... اما یه جاهایی به راحتی می تونه فشارش بدی و بره داخل...مثل محل آرم دل زیر صفحه نمایش ال سی دی...
.....
2- بعضی از مدل های این دستگاه با مشکل گرمای بیش از حد مواجه هستند...
این شرکت دل برای کاهش هزینه ها ...از هر تکنیکی که بگی استفاده می کنه!
مثلا به جای قطعه 5 دلاری از 4 دلاری استفاده می کنه. با یه حساب سرانگشتی برای 1 میلیون قطعه..ببینید چطور سود می کنند.