سعید جان سایز یتنه مناسب برای شما ۱۹ هست حالا بگو کجا هستی و بودجت چقدره تا بتونیم راهنماییت کنیم چی بخری
Printable View
سعید جان سایز یتنه مناسب برای شما ۱۹ هست حالا بگو کجا هستی و بودجت چقدره تا بتونیم راهنماییت کنیم چی بخری
سلامنقل قول:
من حداکثر می تونم 400 تومان هزینه کنم و ساکن بابل هستم . تو شهرمون هم یک دوچرخه فروشی بزرگ هست ولی نمی دونم قیمتاش با جایی که شما می تونید معرفی کنید چقدر فرق داره . من خودم از Connondell مدل gemini f2 خیلی خوشم می یاد .این یارو اینو می گه 420 تومان البته merida sub 20 رو می گه 360 و sub 40 می گه 450 اگه اشتباه نکنم ! من هر 3 تای اینا رو سوار شدم و کنندل به نظرم خیلی بهتر سواری می ده گرچه می دونم (از پستهای قبلی شما فهمیدم:20:) که این کنندل ها اصل نیستند
اینم مشخصاتش:
شانژمان :ALIVIO
سیستم دنده:SHIMANO ACERA
زین و سردسته :VELO
طبق قامه:SHIMANO
ترمز بندی:SHIMANO
فرمان و کرپی :ZOOM
دوشاخه :SR.SUNTOUR .XCM
طوقه :ALEX-G6000
تایر تیوپ :KENDA 26.235
سایز :26"
راستی داشت یادم می رفت تو این ادرس هم می تونید عکسش رو ببینید :
nدوست من کنندال یه چرخ امریکایی هست و به صورت cannondallنوشته میشه این لینکی که شما گذاشتی چرخ چینی هستش و چینی اصل هم نیست جنس مرغوبی نیست
شما بتونی مریدا 40 زو بگیری بهتره
سهراب جان مریدا چه 20 چه 40 صندلیش خیلی اذیتم کرد وقتی سوارش شدم تازه تو یک مسیر 100 متری !!!. یعنی به نظر من اصلا صندلی راحتی نداره نظری در این رابطه نداری ؟
زینهای حرفهای یکمی سفت و کوچیکن که بعد از یه مدت بهش عادت میکنی این برای سلامتی شما لازمه چون تو مسافتهای طولانی باعث میشه به شما فشار نیاد و یه قسمت از بدنتون بی حس نشه فک کنم فهمیدی کجا رو میگمنقل قول:
در ضمن شما میتونی با تنظیم زین به موقعیت مطلوب برسید
نقل قول:نقل قول:
سلام. چطوری سعید جان. زیاد به مارک فرمان توجه نکن چون اینها فقط یک نوع برچسب هستش. اما روی این دوچرخه ها دنده ها رو شیمانو می اندازند که معمولا ارزانترین مدل شیمانو همینه. (البته مطمعا" نیستم.)
این دوچرخه ی مریدا رو اگر مطمعاً هستی که بقیه ی تشکیلاتش خوبه و دچار مشکل نمی شی می تونی صندلیش رو عوض کنی.
سلام
davidjoker عزیز از شما هم ممنون که در این بحث شرکت کردی تا بتونی منو راهنمایی کنی .
می گم یه سوال : می دونم که تنه دوچرخه مهمترین فاکتور توی یک دوچرخه هست . حالا فرض کنیم تنه این دوچرخه یه چیز متوسط باشه یعنی مثلا به مریدا ساب 40 نرسه اما ایا کارکرد مابقی تجهیزاتش که از شیمانو و شرکت های معتبر هست خوبه؟ (مثلا لاستیکش کنداست که حتی جاینت هم از این لاستیکها می بنده حلا شاید یه مقدار جنسش بهتر باشه).
سهراب جان david joker می گه این پایین ترین مدل شیمانو ولی مطمئن نیست نظر شما چیه؟
david joker من بجز صندلی از فرمون این کنندل ها بیشتر خوشم می اد یعنی باهاش راحت ترم .
الان یه نگاهی به مشخصات ساب 40 انداختم این 2 تیکه رو ببینید:
DERAILLEUR (FRONT) Shimano Acera-X
DERAILLEUR (REAR) Shimano Alivio
دقیقا نمی دونم ا ینا کجای سیستم دنده می شند اما ا نگاری یه تشابهاتی با مشخصاتی که من از اون کنندل گزاشتم دارن :13:
عزیزم این اشتباه هست که میگی میخوای زین رو عوض کنی مریدا یه شرکت حرفهای هست و تمام لوازمش رو اصول اسمبل میشه نه سلیقه اینقل قول:
بله کندا خیلی معروف هست جاینت هم کندا میندازه میشلن هم میندازه ماکسیس هم میندازه ولی مدل از همه مهمتره تا اسم کندا چه مدلی؟؟؟؟؟
در مورد فرمون بگم شما شکل فرمون رو میبینی ولی به طراحی و حالت قرار گیریشتوجه نمیکنی من تمام حرفم اینه تو که میخوای پول بدی مارک خوب بخر نمیگم حتما مریدا بگیر نمیگم جاینت بگیر اگه میخوای چرخ ارزونم بگیری میتونی ویوا بخری که حداقال تو چرخای اماتور بهتر از اون چرخایی هست که دارن از برندای وعروف سوء استفاده میکنن
طبق عوض کن شیمانو اسرا هست
شانژمان الویو که تو این رنج قیمت مناسب هستش
تو چند صفحه قبل رنک بندی شیمانو اسرم رو گذاشتم
وقت کنم بازم مینویسم میذارم
یعنی داری میگی این مدل کنندل با ویوا مثلا مدا ورتکسش یکی هست ؟ :18: با این قیمتش ؟
راستی من سوال کرده بودم که ایا مشخصاتی که از دنده گذاشتم و به نظرم در هر 2 دوچرخه یکی بود واقعا یکی هست یا نه اینکه فقط تشابه اسمی ؟