جنگی کیه؟نقل قول:
حالا ایمیل افراد در سایت رو چطور میشه به دست آورد؟
چون بدون دونستن ایمیل که نمیشه پیغام دوستی فرستاد و دوست شد و این در حالیه که ایمیلشون در دسترس نیست!!
Printable View
جنگی کیه؟نقل قول:
حالا ایمیل افراد در سایت رو چطور میشه به دست آورد؟
چون بدون دونستن ایمیل که نمیشه پیغام دوستی فرستاد و دوست شد و این در حالیه که ایمیلشون در دسترس نیست!!
جنگی مسئول سایته شماره سپنتا رو بگیر داخلی 136 فکر کنم باشه . بیشتر وقتها معلوم نیست کجاست.نقل قول:
خوب دیگه شما ایمیل دوستت رو داری تو سایت میگردی پیداش میکنید به بقیه چیکار دارید:46:
خوب شاید خواستیم با یه نفر تازه دوست بشیم!:46:نقل قول:
حالا شما زنگ بزن با آقای جنگی صحبت کن شاید کاری کرد . زیاد هم رو اعصابش بری فوقش میگه برو دم پارک خونتون دوست پیدا کن:31:نقل قول:
دمتون گرم که تاپیک رو بالا آوردید اما جای چت که نیست دوستان عزیزم .
گزارش گردید .
از شون بگیر من 384 داشتم روز ها 350 بود شبها 400 هم می شدنقل قول:
خدا وکیلی اگه به من بگند اسم 100 شرکت بر تر ایران رو تو همه صنایع بگو
بوتان. کیسون و ...
.. تو اینترنت سپنتا رو می گفتم
سلام منطقه عباس اباد تهران/بهشتی سرویسش چطوره؟
سلام
من هم تقریبا بیش از 4 5 ساله مشتری سپنتا هستم
6 تا اکانت هم ازش دارم . خونه . شرکت . مغازه و ....
البته 4 تا نامحدوده و 2 تاش هم ساعتی
اما چند تا سوال
1- من نمیتون اختلاف بین مخابرات و سپنتا رو از لحاظ قیمت بفهمم . آره کیفیتش خوبه ولی نه تو اختلاف قیمت 2.5 برابر ؟؟؟؟ تازه که جدیدا همسایه دفتر من رفته اینترنت 256 از مخابرات گرفته با همون ماهی 10 تومن . من خودم هم تعجب کردم !! آیا تو برنامه سپنتا نیست قیمت ها شو درست کنه ؟
2- آیا کسی خبر داره که سپنتا نمی خواد سرویس با محدودیت حجمی بزاره ؟؟؟ نه این سرویس حجمیش چون این که دیگه فاجعه گرون می افته . منظورم یه سرویس مثل اکثر ISP ها ؟؟؟
3- یکی از دوستان میگفت سپنتا جزو معدود شرکتهایی هست که اینترنت رو از سیستم شتاب میگیره ! آیا درسته ؟؟
مرسی
سلام به دوستان
من مدتی مشترک دایال آپ سپنتا بودم و ازش راضی بودم بعد چون خونه قبلی ما خطش pcm بود مجبور شدم وایرلس بگیرم اما الان که خونه عوض شده و رفتیم مرکز مخابراتی پیام نور گویا فقط سپنتا چندتا پورت خالی داره که گفتن تا شنبه یک شنبه خبر میدیم
میخواستم بدونم adsl سپنتا خوبه با سرعت 128
سلام . تبریک می گویم که یکی از مشتریان شرکت شپنتا هستید .نقل قول:
دوست عزیز راستش رو می گویم . من از کیفیت سپنتا واقعا راضی هستم . اما این حق رو به شما هم می دهم گرونه ........
من هم یکمی زورم میاد پول بدم اما چاره ای رو نمی بینم !!! :41: سپنتا = کیفیت عالی »» ترجیح میدهم استفاده کنم و پول بدهم . درجواب سوالات شما
1. سپنتا پورت هاش اختصاصی است ! آیا می دونستید ؟ شماره پورت من 212 است و نمی تونم با نام کاربری و رمز عبور شخص دیگه که هم سرویس 128 داره وصل بشوم . امتحان کردم و پرسیدم -- اما قبلا که آسیاتک بودم سرویس 128 داشتم اما با 512 رفیقم هم وصل می شد. دیگر شرکت ها مثل آسیاتک میان پورت 512 بهت میدن و شیر میکنن که میشه همون 128 :31: پس این رو بدون که سپنتا پورت هاش تک مخصوص تو است .
2. نمی دونم اما به نظرم چرا تا الان این کار رو کرده این است که مثلا یک کافی نت طرف داره کار میکنه فرت پیغام میاد " محدودیت شما تمام شده است و .... " ضایع است .رای راحتی کاران اومده گفته شما بیا خودت هرچقدر خواستی استفاده کن - کسی که سرویس محدود میگیره دندش نرم خودش حواسش باشه بیش از حد استفاده نکنه :21:
3. من فرق این دوتا رو نمی دونم . اما تو ایران که سر و ته سرعت ها یکی است - حالا بگیره یا نگیره فرقی به حال ما نمی کنه .
چندوقتی هست که شنیدم بچه ها میگن که سپنتا از یزد سرویس می گیره -- در جواب باید بگم دوست عزیز شما اگر با سیستم شبکه آشنا باشی با DOS یک چک بکن ببین به چه سروری وصل می شی و کجا میری ؟؟
تمام سرور ها در هفت تیر است که من برای یک پوژه رفتم شرکت سپنتا همه رو به چشم خودم دیدم . :10: خواهشا اعتبار شرکت رو پائین نیارید تشکر
آخ چه قدر حرف زدم :20: خلاصه دوست عزیز ببین من نظر شخصیم این است :
من سپنتا رو جزو بهترین شرکت ها می دونم .
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
من خودم سرویس 128 نامحدود دارم منطقه عاطف ( تهرانپارس ) --- سه روزه برام وصل کردن ، سرعت دانلودم کمتر از 13 نیومده -- تو این 1 ساله 1بار قطعی داشتم به مدت 5 روز ( کارت شبکه منطقه عاطف سوخته بود - عوض کردند و 5 رو اون هم جبران کردند . )نقل قول:
تا الان می تونم بگم سرعت ثابت من 16 بوده تا 20 ---( شوخی ) این رو بگم که سپنتا یک بدی داره حال نمیده بهت بگه بیا یک امشب رو با سرعت 30 دانلود کن عقده ای شدم :27:
ولی نه دور از شوخی سرعت همیشه ثابت بوده و من راضی هستم .