من یک گوشی nec مدل n990
bluetooth
خریدم اما نمیتونم gprs رو تنظیم کنم در سایت همراه اول هم مدل گوشی من رو نداشت تا تنظیماتش رو برام بفرسته
اگه کسی طریقه تنظیمات این گوشی رو میدونه لطفا بگهبا سپاس قبلی
Printable View
من یک گوشی nec مدل n990
bluetooth
خریدم اما نمیتونم gprs رو تنظیم کنم در سایت همراه اول هم مدل گوشی من رو نداشت تا تنظیماتش رو برام بفرسته
اگه کسی طریقه تنظیمات این گوشی رو میدونه لطفا بگهبا سپاس قبلی
سلام
منم مشکل این رفیقمون رو دارم
گوشیم nec n881 هستش
من w960 دارم و یه ایمیل هم اومد که gprs شما فعال شده اما وقتی میخوام تنظیماتش رو بگیرم این رو میگه
مشترک گرامی: سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظیمات نمی باشید لطفا برای اطلاعات بیشتر با 09990 تماس بگیرید.
با 09990 هم تماس میگیرم اما میگن فعاله
قضیه چیه ؟
دستی کسی میتونه کمک کنه تنظیماتش رو انجام بدم ؟
دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم اون کاغذی که موقع فعال کردن بهم داده بودن برداشتم دوباره رفتم دفتر مخابراتی درستش کردن بعد اومدم دوباره تو سایت مخابرات برام اس ام اس تنظیمات اومدنقل قول:
دوستان يه سوال دارم
امكانش هست اين آرم اپراتور (IR-TCI) تلفن همراه رو از روی دسكتاپ گوشی حذف كرد؟
دوستان چند تا سوال ابتدایی داشتم:
1-سرویس gprs فقط برای این سیم کارتهای جدیده یا سیم کارتهای قدیم دائم هم این ویژگی ها رو دارند؟
2-از کجا میشه فهمید این سرویسها توی چه شهرهایی ارائه میشه؟
3-این gprs همراه اول رو هم می تونیم مثل ایرانسل به کامپیوتر وصل کنیم؟؟
با تشکر...
آیا اینها که گفتین شمامل همه ی خطهای همراه اول توی کل ایران میشه یا فقط 0919؟
راستی قیمت اینترنتش چقدره؟
این اینترنتش مثل اینترنت کامپیوتر میمونه که همه جا باش میشه رفت یا محدوده؟
بابا ماشاالله این انجمن موبایل چقدر فعاله:18:یعنی یه نفر پیدا نمیشه به این سوالهای ساده ما جواب بده؟؟نقل قول:
نقل قول:1. برای سیمکارت های ایرانسل و همراه اول هستش به خودمون که دائم قدیم داریم نمیشه استفاده کرد :41:نقل قول:
2. در حال حاظر بیشتر شهرستان ها از این سرویس استفاده میکنن کم پیش میاد فعال نباشه براشون :13:
3. آره میشــــه هیچ فرقی نداره ولی خیلی پول کم میکنه ارزش نداره باهاش بری اینترنت :41:
موفق باشید!:40:
اصلا به درد نمیخوره
من یه برنامه مسنجر رو گوشی دارم که با ایرانسل همش باهاش میرم و چک میکنم مثلا یک ساعت وصل باشم فوقش 50 تومن کم میکنه.
امشب دیگه از دست سیم کارت عوض کردن خسته شده بودم اومدم مال همراه اولم رو فعال کردم و فقط 10 ثانیه وصل بودن من برام 200 تومن هزینه برداشت.
حتی برای موارد ضروری هم ارزش نداره. همون ایرانسل بهترین گزینست.
این هم حربه جدید همراه اول برای تو شیشه کردن خون مردم.
استفاده نکنید دوستان آخه قیمت تقریبا 60 برابر نسبت به ایرانسل برای هر کیلوبایت اصلا نمیارزه