اولا سوال پرسیدن هر جا و هر وقت که باشه مطمئنم که هیچ ایرادی نداره هیچ، تازه خیلی هم عالیهنقل قول:
دوما به خاطر راهنمایی شما واقعا ممنونم
سوما من میدونستم که هیچ "ربطی" نداره اما مجبور بودم .. فقط یه سوال بود
مرسی
Printable View
اولا سوال پرسیدن هر جا و هر وقت که باشه مطمئنم که هیچ ایرادی نداره هیچ، تازه خیلی هم عالیهنقل قول:
دوما به خاطر راهنمایی شما واقعا ممنونم
سوما من میدونستم که هیچ "ربطی" نداره اما مجبور بودم .. فقط یه سوال بود
مرسی
چه زود ترش می کنی چیزی که نگفتم.خواهش می کنم قابلی نداشت.
دوست عزیز ولی دلیل نمیشه که هر وقت هر سوالی داشتی تو هر تاپیکی که دم دست اومد بپرسی ! :13:نقل قول:
این جا هر تاپیک موضوع اختصاصی داره با این کار بحث مورد نظر تاپیک منحرف میشه !
دوست عزیز ترینر هایی که دانلود میکنی پاک میشن یا اونایی که میسازی !!؟!؟!نقل قول:
اگه اوناییه که میسازی ویروس کشت ende قاطیه !!! :31:
با چی ترینر میسازی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترینرها بر اساس XML اگه باشن باید یک گزینه ای رو غیر فعال کنی که اصلا اسمش یادم نمیاد. اصلا به حرفم هم اطمینان ندارم اما یک سیخی بزن قاطی نکرده.
من با برنامه cheat engine برای need 4 speed most wanted ترینر مونواکسید درست کردم اول درست کار می کرد ولی بعد از ری استارت شدن بازی کار نمی کرد آدرس ها رو هم فریز کرده بودم
اون آدرسها موقتی هستن و با اجرای مجدد بازی از بین میرن.
اونم واسه یه بازی مثل Mw . باید آدرسهای ثابت را پیدا کنید .
pablo جان بتمن عزیز لطف کردن جواب شما رو دادن اما برای این که دیگه سوالی پیش نیاد میگم که منظورش از ثابت کردن آدرس استفاده از autohack هست که آموزشش رو قبلا گذاشتمنقل قول:
دوستان عزیز ببخشید یه چند وقتی نبودم سرم خیلی شلوغ بود !!
این ترینر رو برای بازی Lost Planet ساختم هنوز جای پیشرفت داره لطفا هرکی بازی رو داره اینم تست کنه نظر بده !
کد:http://titan-fr.persiangig.com/P30World/Trainers/Titan%20-%20Lost%20Planet%20DX9.rar
سلام
معذرت میخوام در برنامه ارت مونی سریالها هیچکدوم عمل نکرد اگه میشه یک سریال جدید به من بدید.
با تشکر.