نقل قول:
من هم مثل توهم به نظر شما برای پیش شماره 231 تا سال دیگه ای دی اس ال میدن یا نه؟:19:
Printable View
نقل قول:
من هم مثل توهم به نظر شما برای پیش شماره 231 تا سال دیگه ای دی اس ال میدن یا نه؟:19:
والا ما فیض هستیم خبری هم از adsl نیست...!نقل قول:
سلام
ما هم به بدبختی شما دچاریم کوی ولیعصریم پیش شماره مون778 هست
مثل اینکه مشکل دی اس ال فیبر نوری مخابرات فیض حل شده
کی میدونه ولیعصر کی اینترنتش درست میشه
همون قطعی زیاد وجود داره روش که ارزش گرفتن نداره...
تا زنگ میزنی میپرسی حل شده میگن نه داریم روش کار میکنیم!! همچین میگن روش کار میکنیم انگار ده تا مهندس شبانه روزی دارن روش کار میکنن!
همش مال بی برنامگیشون هست... یا دم چند نفر که باید ببینن تا درست بشه...
به هرحال ما موندیم و خبری نشد... داریم از اینجا میریم... امیدوارم جای جدید adsl داشته باشه...
تو این مملکت این تنها راهه...
Adsl میخوای؟ خونتون رو عوض کن!!
من پیشنهاد میکنم قبل از اینکه جابجا بشین خط تلفنش را استعلام کنی :27: چون شاید اونجا dial-up هم نشه استقاده کرد :whistle:نقل قول:
با سلام
حدود 2 روزه که هر چی به اینترنت کانکت میشم توی کنترل حسابم مشخص نیست نه میزان ترافیک مصرفی کم میشه و نه وصل شدنم تو قسمت تراکنشها ثبت میشود.
حالا چطور میتونم کنترل کنم که چقدر ترافیک مصرفی دارم.
چیزی که تو اینترت نشون میده معتبره؟!
ممکنه قاط زده باشه و از اعتبار کم نشه؟ و یا یکجا همش کم میشه!
حالا چکار کنم مصرف کنیم یا نه؟
بعیدم نیست...!نقل قول:
قبلا یه بار اینطور شده بود...! یه دفتر کار اجاره کردیم که حتی فکس هم نمیشد بفرستی!
مخابرات گفت دستگاه جدید (!) نصب کردیم که دیتا نمیتونی بفرستی...! دیال آپم یعنی هیچی!
گفت قبل از دفتر گرفتن باید از ما استعلام میکردی!!!
نقل قول:
آشغال بود!!!
همش داره حساب میشه :41: از این آدرس میتونی چک کنینقل قول:کد:http://85.9.127.2/IBSng/admin/
نقل قول:
جالب اینجاست که بیشترین dlc , pcm داخل اصفهانه حتی از تهران بیشتر:41:
سلام دوست عزیز.......نقل قول:
من از صبانت دارم استفاده میکنم ..فوق العاده هم راضیم برعکس شاتل اما تو گزینه هاتون نبود
صبا نت همون ندا گسترهنقل قول: