salam
resco explorer filhay cabamo baz nemikone ayohanas komak
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
aya barnamei hast ke betonam (gps) goshihay dostamo ba gps goshim peyda konam
Printable View
salam
resco explorer filhay cabamo baz nemikone ayohanas komak
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
aya barnamei hast ke betonam (gps) goshihay dostamo ba gps goshim peyda konam
نقل قول:
سلام.
در مورد قسمت اول ,یعنی چی باز نمیکنه؟ فایل کب اگر رو گوشیتون باشه با کلیک کردن روش باید بره واسه نصب.
اما در مورد جی پی اس هم خیر چون جی پی اس یک قسمت سخت افزار هست که توانایی ارتباط با ماهواره رو داره و گوشی شما نمیتونه مثل یک ماهواره بصورت فرستنده عمل کنه.(البته اگر من درست متوجه منظورتون شده باشم.):11:
هر هر وقت با رکسپواکسپلورر فایل کب یاعکس یا مو زیک باز می کنم فایل ها را به صورت تکس با فونت های مختلف نشان می دهد . متشکرم
نقل قول:
سلام.
شما احتمالا" فایلهای نامبرده رو با رسکو میخوای اجرا کنی اما رسکو یک برنامه اکسپلورر هست نه یک برنامه اجرا کننده فایلها.(شما احتمالا" میرید توی قسمت Open with و انجا برای اجرای فایل رسکو رو انتخاب میکنی).:11:
mamnon az javabeton
tanzimate barnamaro riset kardam dorost shod
rasti open whit nemikardam :8:
rasti ye sole dige
barnamei hast ke betonam ye seri mohasebat marbot be bargh mesle peyda kardane sate maght cable ba dadane mizane amper va ya peyda kardan tavan va amper va ....ra peyda konam
ya barname chand sale pish peyda karde bodam ke range moghavemato midadam mizane ohmesho neshon midad
سلام
اولا فارسی بنویسید دوست عزیز فینگلیش خلاف قوانینه
دوما شما تو مشکل رکسو قبلا برای یک بار فایل کب و یا هر فایل دیگری رو با اپن ویت باز کردی و تیک آلویز رو زدی که این شکلی میشه
سلام
چشم
من بار دوم که از رسکو حرف زدم خودم به جواب رسیدم و جواب سوالمو دادم
دویوما اول سوالام گفتم که ویندوزم مشکل داره نمی تونم فارسی بزنم
سیوما ممنون
سلام
آیا میشه در ویندوز موبایل به صورت افلاین از ویکی پدیای فارسی استفاده کرد ؟ من در آیفون دیدم که ساپورت میکنه البته دیتابیسش به صورت deb بود
حالا اگه کسی میدونه لطفا اطلاع بده
یاهو مسنجر واسه پاکت پی سی میخام