-
با سلام به همه دوستان عزیز:11::11:
من با برنامه نرو 9محتویات یک سی دی فیلم رو روی یه سی دی دیگه رایت کردم از طریق copy entire cd همه مراحل نصب هم به خوبی انجام شد وهمه پوشه ها از قبیل MPEGAV و cdi وغیره توی سی دی موجودن وفیلم رو هم توی کامپیوتر می تونم ببینم اما مشکلم اینه که این سی دی رو دی وی دی پلیرم پخش نمی کنه و ارور میده که دیسک رو بررسی کنید مشکل از کجاست و برای رفع اون باید چکار کنم؟؟ ( این رو هم اضافه کنم که سی دی های فیلم دیگه دقیقا با همین پوشه ها وفایل DAT رو دی وی دی پلیرم پخش می کنه ولی در مورد این سی دی این ارور رو میده " هم سی دی اصلش هم این رایتیه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
-
با تشکر از دوستان و اساتید عزیز حودم جوابم رو پیدا کردم جهت طلاع آندسته از عزیزانی که ممکن است با مشکل من مواجه باشند عرض می کنم:
بر روی هر نوع دی دو دی ( منظور قسمت دیتا)می توان عکس یا طرح گرافیکی حک کرد( در صورت ساپرت کردن دی وی دی رایترتان)
اما برای حک نوشته یا طرح گرافیکی بر پشت دی وی دی (منظور همان لیبل خودمان است) فقط باید از دی وی دی هایی استفاده کرد که در بازار به نام لایت اسکریب(lightscribe) شناخته می شود
قیمت این نوع دی وی دی 500 تومان و فاقد هر گونه مارک یا نوشته ای بر روی dvd می باشد.
-
سلام دوستان
یه مدت بود دنبال یاد گرفتن آموزش رایت فیلم با فرمت avi و همراه با زیرنویس روی dvd بودم که متاسفانه توی فروم یک سایت کسی به من جواب ندادو بی خیالش شدم.
دوباره می خوام یادش بگیرم ! اگر شما کمک کنید!
ولی خیلی سخته تو مانیتور فیلم ببینم اگر دوستان منو راهنمایی کنن خیلی لطف کردن ضمن اینکه اگر امکانش باشه در هر دی دی دی 3-4 فیلم رایت شه طوری که کیفیت صداشون که ac3 هست افت نکنه همین طور کیفیت فیلم.این کیفیت خیلی برام مهمه.
خوب چطوری میشه؟ راهنمایی می کنید؟
پیشاپیش ممنون
-
دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟؟!
من با ner0 7 خواستم فیلم رایت کنم اما نمی تونستم فایل زیرنویس رو اضافه کنم...چطوری باید این کارو کنم حداقل یکی زیرنویسو بگه !
-
با سلام
من میخوام از طریق نرو 8 cd mp3 رایت کنم ولی هرچی میگردم گزینه make mp3 cd رو پیدا نمیکنم
میشه به من کمک کنید؟؟؟
-
-
وقتی با برنامه نرو فایلی رو رایت می کنیم و اون فایل تصویری از فرمت وی سی دی نیست قبل از رایت کردن اون فایل رو decode می کنه.چیکار میشه کرد که فایل decode شده روی فایل سیو بشه؟
-
اینجا فقط سوال میشه اما کسی نیست جواب بده !
-
سلام دوستان....خسته نباشید....:10:
با نرم افزار نرو هنگامی که آیکون video cd را میزنم ارور میده و از برنامه بیرون میاد...نمیتونم vcd رایت کنم.
عکس:
اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1106x554 و حجم آن 135 کیلوبایت میباشد.
و اینکه چرا هنگام رایت dvd video با نرم افزار نرو نمیشود فایلهای mpg را dvdvideo رایت کرد...
با چه نرم افزاری فایلهای ام پی جی را می شود dvd video رایت کرد..