بلهنقل قول:
خیلی راحت از بازار تهیه میکنین و به راحتی نصب میکنین همینطوری که این دوستمون انجام دادن
نقل قول:
Printable View
بلهنقل قول:
خیلی راحت از بازار تهیه میکنین و به راحتی نصب میکنین همینطوری که این دوستمون انجام دادن
نقل قول:
نقل قول:
پس لازم نيست كه تكيه گاه عوض بشه و فقط بايد جاش (همون كه پشتي روش ميشينه) رو خريد و پشتي رو روش سوار كرد؟مي تونم خودم نسب كنم يا بايد ببرم بيرون؟اينا رو از كجا ميشه تهيه كرد؟
اسمش چي هست؟يعني بايد بگم چي بده؟در خصوص گارانتي گير ندن؟:31:
1 - بلهنقل قول:
2 - بله میتونید خودتون نصب کنید به راحتی مثل پشت سری های صندلی جلو
3 - از لوکس فروشی ها بعضی از فروشگاه های نمایندگی ها هم دارن
4 - اسمش پشت سری هست
5 - باید بگین پشت سری صندلی عب 206 میخوام و باید یه ست که شامل 3 تا هست رو تهیه کنین
6 - نه عزیز گارانتی به این چیزا گیر نمیده با خیال راحت تهیه و نصب کن که خوشگل هم میشه :46:
نقل قول:
آخه من كه اندازشو نميدونم كه بايد با چه اندازه اي از هم اونا رو وصل كنم.بهتر نيست كه به نصاب بدم؟
نه عزیزنقل قول:
اندازه نداره!
میری میگی پشت سری صندلی عقب 206 میخوام
3 تا تهیه میکنی
خیلی راحت جاشون میزنی
نه سختی داره نه اندازه ای
پس رفتم بخرم.انشاالله كه خوب ميشه!:31:نقل قول:
سلام
در تکمیل صحیت های دوستان اگه دقت کنی بالای صندلی عقب هرطرف و وسط در هر کدوم دوتا جا هستش که با یه مهره پلاستیکی بسته شده اون مهره ها رو در بیار و این پشتی ها رو که گرفتی میله ها یعنی پایه شون رو وارد اون جای پشتی ها میکنی و با فشار محکم میکنی فقط یادتم باشه پشتی وسط کمی از دوپشتی کناره ها بالاتر قرار میگیره
نزنی با فشار خرابش کنی
دوستان کسی دزدگیر برا ماشینش گذاشته؟تو تایپیک دزدگیر که به جواب نرسیدم
اینجا دوستانی که 206 دارن ایا درسته که دزدگیر با سیستم الکترونیک ماشین تداخل میکنه و مشکل سازه؟
بهترین دزدگیر استارتر برا 206 چیه
قیمت مهم نیست
البته تا حدود 250000
کسی از دوستان ای بی اس میدونه کجا ماشینائی که ای بی اس نیستن رو میشه ای بی اس کرد و حدود قیمتش چقدر میشه
سلام..
از امروز صبح که سوار ماشین شدم وقتی ماشین در حالت ایست کامل قرار داره و میخوام حرکت کنم یه صدای سوتی از فکر میکنم چرخ های جلوش میاد!..و به محضه اینکه ماشین راه میوفته دیگه اون صدا شنیده نمیشه...
یکبار هم ماشین رو خلاص کردم و خودم حرکتش دادم که بازم همین صدا رو داد...
فکر میکنید مشکل از کجاست؟!
من طبق تجربه خودم میگم اگر اشتباه هست دوستان اصلاح کنندنقل قول:
توی سرعت های بالا بلبرینگ بیشتر صدای سوت ایجاد میکنه ولی توی سرعت های کم معمولا لنت ها یا جنس بد دارند یا دیسک ها لبه دار شدند یا لنت ها تموم شدند!!
شما توی یک کوچه تقریبا بسته که صدا میپیچه برو با دنده 1 و گاز نده اگر صدای سوت بیاد ببر لنتو دیسکای جلو رو چک کنند ... البته من فقط در حد تجربه خودم گفتم