درود بر تونقل قول:
من تا به الان idm به طور اتوماتیک و انلاین به روز نکردم و همچین مشکلی نداشتم حالا شما از یه کرک دیگه استفاده کن و همینطور از یه ورجن دیگه از این برنامه ببین چطور میشد
موفق باشید
درود بر تونقل قول:
من تا به الان idm به طور اتوماتیک و انلاین به روز نکردم و همچین مشکلی نداشتم حالا شما از یه کرک دیگه استفاده کن و همینطور از یه ورجن دیگه از این برنامه ببین چطور میشد
موفق باشید
دوست عزیز این کار رو هم کردم ولی مشکل حل نشد.نقل قول:
در هر صورت ممنون از وقتی که گذاشتی.
با چند نسخه مختلف و پچ های مختلف امتحان کردم هیچ تاثیری نداره. کماکان غیر فعاله!
سلام
پس برنامه در ریجستری ویندوز ثبت شده. یا شما آپدیت کردین و سرور فهمیده و یوزر شما را بسته.
یکی از این 2 حالته/
راه حل
پاک کردن ویندوز
نصب یه دانلودر دیگه.
یا پاک کردن تمام اطلاعات برنامه و نصب دوباره.
موفق باشید
سلام
دوستان من یه فیلم از سرور مدیافایر دانلود میکردم که قابلیت رسیوم نداشت و قطع شد و تا حدود 30 در صد رو دانلود کرده من میخوام همین 30 درصد رو ببینم راهی هست؟ من از IDM هستفاده میکنم.
ممنون
تو عمر کار با idm یه بار اشتباه کردم چقدر گرون تموم شد!
برای دانلود از رپید از flashget . orbit و یکی دو تا برنامه دیگه استفاده کردم هیچ کدوم مثل idm نبود. یعنی یا قابلیت resume نداشتند یا با سرعت پایین دان میکردند . برنامه ای سراغ دارین کارم رو رابندازه؟ چون اکانت رپید دارم میخوام دو ویژگی مهم بالا رو داشته باشه .
download aclator
برنامه ی خوبیه . دوست من .
موفق باشید
نقل قول:
نرم افزار رو پاک کن و از ورژن 5.17 - build 2 استفاده کن
اگه نداری بگو برات آپلودش کنم همراه با کرک
سلام
قبل از ویندور عوض کردن ، بالای فیلم ها ( تو همه سایت ها ) یه دکمه ای میومد که نوشته بود : Download with IDM
خلیی کاربردی بود؛ ولی حالا دیگه نیست. ورژنش هم همونه و تغییری نکرده. 5.14 | Build 5
چی کار میشه که دوباره بیاد ؟
سلام
تو قسمت زمان بندي imd يه گزينه است به نام سينك كردن متناوب در مقابل دانلود يكباره معني اين چيه ؟