6050 شک نکننقل قول:
سونی بگیرو یه عمر پشیمونی بکش
6050 هم بالای 195 نگیر که ..........
718 بله چیز خوبیه
6050 شک نکننقل قول:
سونی بگیرو یه عمر پشیمونی بکش
6050 هم بالای 195 نگیر که ..........
718 بله چیز خوبیه
می بخشید 6050 نسبت به 4150 چه مزیتهایی داره؟ کسی قیمت 4150 رو می تونه بهم بگه؟
یه چیز دیگه:نقل قول:
کنوود 718 قیمتش چنده؟ با 4150 و 6050 خوب در می یاد؟ بدون آمپ. برای پراید.
70-80 توماننقل قول:
بدون آمپ هم خوب جواب میده
مزایای 6050 نسبت به 4150
دمو
تنظیمات زیاد
کیفیت ریموت کنترل
usb rear conector
رفتم نمايندگي هر دو مدل رو داشت خودمم دلم رو 6050 بود ولي يارو ميگفت چون حرفه ايه برا cd هاي خشدار خيلي حساسه تازه راديوشم به خوبي سوني نيست و سوني بردار كه خر كاره و خش و اين چيزا حاليش نيست....:18:نقل قول:
حالا من موندم و اين دوتا:41: . . .لطفا راهنمايي كنيد
سلام. ممنون از کمکت.نقل قول:
آقا برای 6050 و 4150 کنوود 718 بهتره یا jbl 953؟
اگه این سوالم خنده داره به بی اطلاعیم ببخشید اما 718 جفتی 70-80 تومنه یا هر باندی؟
jbl953 چنده؟
من اگه 6050 و یکی از دو باند بالا (jbl یا کنوود) رو جداگونه بخرم (با گارانتی اصلی) چقدر هزینه نصب باید بدم (برای پراید و با احتساب کشیدن سیم usb به داخل داشبورد).؟
ممنون از همه کمکهاتون.
دوست خوب من 6050 دارمنقل قول:
رادیوش خیلی خیلی خوبه واقعا عالی میگیره (حداقل از هرپخشی که من داشتم بهتر بوده)
از نظر سی دی هم خیالت راحت باشه این پخش ها به این راحتی ها لنزشون خراب نمیشه و اینقدر ها هم که طرف میگه حساس نیستن
به قول دوستمون هم ریموت کنترلش خیلی عالیه
تازه شما از خیلی از وقتها از usb استفاده میکنین که واقعا سرعت خوندن usb فوق العاده هست
توی هر خونه ای هم الان کامپیوتر پیدا میشه
پس مشکلی از نظر usb ندارین به صرفه تر هم هست
آلبوم های جدید هم که اگه برای حمایت از خواننده سی دی رو میخرین خوب نو هست و لزومی نداره خش دار بشه :27:
ببخشید که من جواب میدمنقل قول:
ولی jbl 953 میگن که بهتره حتما با آمپ بسته بشه ولی 718 نیاز زیادی به آمپ نداره(بهتره بسته بشه ها ولی خوب ....)
سیم usb هم کاری نداره کشیدنش به داخل داشبورد چون طرف کار اضافی انجام نمیده ، سیم usb هم که خود پخش به اندازه کافی گذاشته و خیلی بلند هست
هزینه نصب هم فکر کنم با باندها چیزی حدود 10 - 15 بشه
از پاسختون ممنونم.
راجع به قیمت باندها چیزی ننوشتین. یه جفتش چند در می یاد؟ باید باندهای جلوم رو هم عوض کنم دیگه نه؟
ماشین پراید هست دیگه نه؟؟؟نقل قول:
با ند های خودش خیلی آشغاله اگه بتونین یه جفت باند خوب بگیرین که توی جای فابریکش جا بشه خیلی عالی هست
در مورد قیمت 953 هم فکر کنم 100 - 110 قیمت داشته باشه
قیمت 718 هم خودتون گفتین
70 -80 شایدم 85 (یکی ازبچه های همینجا گفته بود)
سلام
باند کنوود 718 بهتره یا mtx 693 ? (بدون آمپ میخوام استفاده کنم برای پاترول)
در ضمن من بین 4150 و 6050 گیر کردم (usb مهم ...sd مهم...آنتی شوک مهم...دمو مهم نیست...کیفیت مهم...صدای آنچنانی مهم نیست...رادیو مهم...بلوتوث مهم نیست...)
توی خیابون سورنا 4150 قیمت کردم 156 تومن
ولی 6050 رو قیمت دقیق نداد راستی چنده؟
آقا نظرتون رو درباره ای ضبطای مارشال که همه چی داره بگین خیلی وسوسه انگیزه....
یه سوال دیگه این قضیه سیم usb از پشت چیه ؟؟؟ 4150 همه چیش از رو بود که سیم نمیخواست....