[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده تاپیک رو گم کرده بودم الان پیداش کردم.فکر کنم 1-2ساعتی مونده بود به غروب.واسه اون چند روزی بودش که تهران هوا بارونی بودنقل قول:
--------------------
اینم یه عکس دیگه.من همینجوری عکس میندازم!!! مثل بقیه دوستان که حرفه ای عکس میندازن نیستش.اسم عکس رو گذاشتم: Catch
پرده مشکیه .نقل قول:
خوب خيلي عاليه. عكس كمي كج شده كه يكمي هم خوشگلش كرده. اما عوامل زايد پايين سمت چپ همه چيز رو بهم زده.نقل قول:
يك سوال شما در اون زمان عريان بودين؟
چشمك - Canon SX10 IS
زمستان پاييزي - Canon SX10 IS
danger9597 عزیز ماکرو های خوبی گرفتی که خوب برای این کار باید دوربین رو مود ماکرو باشه و اگر قویتر از اون هم بخوای باید لنز کلوزآپ داشته باشی که خوب برای دوربین شما به این راحتیها گیر نمیاد و اگر هم گیر بیاد هزینش زیاده و به صرفه نیست
عکس خوبیه اما اگر دوربین رو صاف و همینطور عمود می گرفتی تا کادرت خلوت تر بشه و فقط خودت تو عکس می بودی بهتر می شدنقل قول:
اینم یه عکس دیگه.من همینجوری عکس میندازم!!! مثل بقیه دوستان که حرفه ای عکس میندازن نیستش.اسم عکس رو گذاشتم: Catch
سلام.ممنون از دوستان واسه نظراتشون
خب این عکس خیلی سخت بودش.کسی نبود عکس بگیره و دوربین تو اون دستم که توی سایه هستش بود و دید مناسبی نسبت به صفحه ی دوربین نداشتم .5-6 تا عکس انداختم که از همه بهترش هم این بود.لبته حواسم نبود و سمت چپ عکس .....
لباس هم تنم بود.اتفاقا میخاستم لباسم رو در بیارم بعدش دیدم تو عکس معلوم نمیشه اصلا ;)
حالا اگه کسی میبینه با روتوش کردن و این چیزا عکس بهتر میشه درستش کنه ببینیم چی میشه.من زیاد تو اینکارا نیستم