ha2006 عزیز می گویم این ویندوز ها راساختم.:21:
Printable View
ha2006 عزیز می گویم این ویندوز ها راساختم.:21:
اين و دانلود كن بعدش درست ميشهنقل قول:
[HTML]http://download.softpedia.com/dl/b45b93bfa82771bd61e089f22d4f9ccd/490488f2/100002369/software/os_enhance/uxpatcher.zip[/HTML]
perspolis:3 sepahan 2
خدايي اين اتسووو هم گيج ميزنه ها
2 تا دروازه خالي نزد :19:
شايد اين فايل ها رو پاك كردي ؟نقل قول:
:10:
دوستان من اين تـم Areo ويستا رو براي XP ميخوام. اون تمي كه قرار داديد اصلا مثل اين نيست. من گفتم شيشه اي يا GLASS.
اگه كسي در كامپيوترش داره اينجا واسه من قرار بده . دنبالشم. واقعا" تــم قشنگيه. خودتون در تصوير زير ببينيد متوجه ميشيد چي ميگم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديديد ؟ واقعا تم زيبايي هست. اسمش هم Areo است. در ضمن اينو هم بگم كه تصوير بالا محيط ويندوز XP هست نه ويستا. محيط ويندوز XP رو خيلي تغيير ميده . دنبالش باشيد حتما... مرسي.
اينم boot ويندوز xp سرويس پك 3 كه كار خودم هست براي شما دوستان . اميدوارم مورد پسند قرار بگيره. :40:
دقيقا" اندازه بوت طراحي شده همانند بوت اصلي ويندوز هست و شما لازم نيست آنرا تغيير دهيد. اين عكس هم به صورت jpg است فقط فرمت انرا به Bitmap تغيير دهيد. . و بعد از تغيير كافيه طبق اموزش هاي قبلي وارد برنامه كنيد.
حتما به اموزشهاي قبلي رجوع كنيد. لطفا" نظرات خود را راجع به اين موضوع بيان كنيد.
راستي شما هم اگر بوت زيبايي واسه ويندوز طراحي كرديد حتما" اينجا قرار بديد تا ما هم استفاده كنيم.
با تشكر از شما ... اينم عكس در زير :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تم اصلی ویستا نیست تم اصلی ویستا Aero هست که فقط نوار های عنوانش شیشه ایه و تسکبار و منوی استارت و بقیه جاهاش مثل ویندوز اکس پی هست .نقل قول:
من این تم رو دارم اما چون حجمش زیاده نمیتونم بزارم حدود 9 مگی هست اسمش هم VistaCG هست
در مورد این عکس هم بد نیست اما اگه اون نوشته ها رو یه خورده وسط تر بزاری قشنگتر میشه یعنی دقیقا بیفته وسط اون کادره و برند ویندوزنقل قول:
اما به طور کلی بخام بگم این مدل بوت دیگه خیلی تکراری شده (دنبال یک جدید تر و با کلاس ترش باش) من دادم به یکی از بچه ها که کار با فتوشاپش عالیه برام درست کنه هر وقت آماده شد اینجا میزارم
من ویندوز xp کا شبیه ویستا باشه ساختم اما دوتا جاش ایراد داره یکی اینکه وقتی موقع تنظیمات نهایی میشه یعنی اونجایی که اسم یوزر رو مینویسی و یه سری تنظیمات دیگه پس زمینش آبیه چه جوری باید پس زمینه رو عوض کنم و یکی دیگه اینکه منوی استارت دقیقا شبیه ویستا نمیشه اینو چه جوری باید درست کنم؟
مي توني از VIstart استفاده كنينقل قول:
نقل قول:
کد:http://download.softpedia.com/dl/0fa3a3e323b3c1dc9a4bc03964205940/4905c745/100100121/software/desktop/ViStart%20Beta%206.zip
حسين جان يعني نميتوني اين تــم رو واسه دانلود قرار بدي نه ؟! كجا ميتونم گيرش بيارم بازار هست بخرم ؟!نقل قول:
بيشتر راهنمايي كنيد... :11: