شاتل همچين تعريفي نداره (اينطوري كه من شنيدم) صبانت هم يه چند روزيه كلهم قاط زده، زنگ زدم پشتيباني گفت تا فردا شب درست ميشه (ببينيم و تعريف كنيم!)
Printable View
شاتل همچين تعريفي نداره (اينطوري كه من شنيدم) صبانت هم يه چند روزيه كلهم قاط زده، زنگ زدم پشتيباني گفت تا فردا شب درست ميشه (ببينيم و تعريف كنيم!)
من كه خطم فيبر نوريه نميتونم با وايرلس كار كنم و اكانت داشته باشم؟هزينه اش نبايد اونقدر ها هم زياد باشه؟تعرفه برنزي اشنا كه 128 ششماهه با 28 گيگ حجم و مودم و نصب رايگان هست 110 تومنه كه شنيدم با 120 تومن ميتونم يه وايرلس افتاب بگيرم كه 128 با 60گيگ وشش ماهه هست؟اينو يكي از دوستان واردم كه كافي نت داره بهم گفت حالا خواستم با شما هم در ميان بزارم
من توي دانش آموز ميشينم
از وايرلس هم هيچي نميدونم
ايا افتاب وايرلس ميده ؟يكي از دوستان گفت كه من از افتاب برات يه وايرلس نصب ميكنم با قيمت 120تومن 6 ماهه 128 با 60گيگ حجم .ايا ارزش داره بگيرم ؟يا سرعتش دره پيته؟اصلا حرفش درسته؟
■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■
■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■
دوست عزيز من ميگم مرده تو ميگي بدوش
عزيز اين وارلس كه ميگي گقتم فقط ازمايشي تو تهران...
بعد چطور تو مشهد هم هست؟اونم افتاب ؟
نگرفتم چي شد!نقل قول:
يعمي شاتل 6000تومان ابونمان هم خودش پرداخت ميكنه؟!!!
سلام به همه بروبچ اینترنت باز، این وسط یه پست میدم فحشم ندین! یه مودم Symphony SY602 دارم که دربه در دنبال درایور USB برای ویندوز XP 64 یا Vista 64 براش میگشتم و پیدا نکردم تا اینکه تو فروم ASUS این رو دیدم:
خود ASUS برای این مودم درایور 64 بیتی نداره! یه پسر ایرونی مث خودمون رفته درایور یه مودم d-link رو تغییر داده برای Asus AM602 که دقیقا مثل Symphony SY602 هستش! یه firmware آپدیت شده هم گذاشته من هردوتاشو امتحان کردم جواب میده! تا الان 410 نفر هم دانلود کردن و کلی هم تشکر گذاشتن:کد:http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080801023028546&board_id=7&model=AM602&page=1&SLanguage=en-us
کد:http://www.4shared.com/file/44302977/d3962a52/Asus_AM602_USB_Driver_Vista3264_firmware_306061000__Repacked_100TESTED_WORKING.html
ببین عزیز هرکدوم از اینا مزیتی دارهنقل قول:
اگه وایرلس بگیری 1. دیگه نیازی به خط تلفن نداری
2.احتمالاا سرعت باید بالاتر باشه
3.پول تلفن (ماهی 3 تومن) رو نمی دی
4.چون افتابه تعرفه ها یه مقداری گرونتره از صبانت و اشنا
5.....
اگه اشنا بگیری که اگه فیبر نوری بده
1.قیمتش بهتره (در طول زمان )
2.پول تلفن میدی و احتیاج به تلفن داری
نتیجه::10:
من اگه جای شما بودم اول می پرسیدم سرعت وایرلس افتاب چقدره اگه با اشنا یا صبانت مساوی بود وایرلس بگیر
و اگه نه من به صبانت چشمم روشن تره چون ممکن سرعتش دوباره برگرده همون سرعت بالا
من شنیدم سرعت صبانت تا آخر شهریور درست میشه . میشه؟
یعنی هیچ راه حلی برای کسایی که فیبر نوری دارن وجود نداره؟؟؟؟؟؟
چرا عزیز آشنا سرویس فیبر نوری میده که از همه نظر عالیه.نقل قول:
مطمئن باش پشیمون نمیشی.
سرعتشم اگه از صبانت بیشتر نباشه کمتر نیست.