سلام نرم افزاري هست كه بتونه فايل ppsx رو به ppt تبديل كنه . البته اين فايل ppsx من پسورد هم داره و بايد قبلش رمزش رو از بين ببرم . ميشه سريع راهنماييم كنيد . ممنون
Printable View
سلام نرم افزاري هست كه بتونه فايل ppsx رو به ppt تبديل كنه . البته اين فايل ppsx من پسورد هم داره و بايد قبلش رمزش رو از بين ببرم . ميشه سريع راهنماييم كنيد . ممنون
سلام به همه.
من به یک مشکل عجیبی برخوردم!
من یک مجموعه اسلاید دارم که مربوط به پایان نامه ام بوده، حالا میخوام یه نسخه اش رو بریزم روی CD و تحویل استادم بدم.
یه جاهایی از اسلایدهام از لینک استفاده کردم. یعنی مثلاً روی نوشته کلیک میشه و یه عکس یا یه فیلم از روی درایو کامپیوتر باز میشه.
من با ویندوز 7، فایلهای لازم رو به همراه اسلایدها ریختم روی CD و آدرس لینکها رو هم اصلاح کردم، یعنی آدرس عکس یا فیلمی که روی CD هست رو تعریف کردم واسه نرم افزار.
اما الان یه مشکلی هست، CD رو روی یک کامپیوتر دیگه که ویندوز XP داره امتحان میکنم، میبینم اسم درایوی که CD رو میخونه، به جای اون لیبلی که توی کامپیوتر جدید هست، اون لیبلی میخونه که در کامپیوتری که ویندوز 7 داشته، و بعد ارور میده که پیدا نکردم.
یعنی مثلاً اگر من در کامپیوتری که ویندوز 7 روش بوده، آدرس فایل رو دادم D:File که D لیبلی هست که CD داخلش هست، اسم این لیبل توی ویندوز XP مثلاً G هست، و بنابراین آدرس فایل میشه G:File.
ولی توی پاور پوینت کماکان دنبال درایو D میگرده، و چون همچین درایوی وجود نداره میگه پیدا نکردم. نتیجه این که هر دفعه قبل از اجرا، باید همه این آدرس ها رو باز کنم و لیبل رو به صورت دستی از D به G تغییر بدم!
کسی میدونه چیکار باید بکنم که تو هر کامپیوتری، فایلهای مورد نیاز برای لینک شدن رو از روی خود CD بخونه و نیازی به اصلاح آدرسها نباشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای این کار هیچ نرم افزاری لازم ندارید فقط کافی در محیط پاورپوینت از طریق open فایل ppsx رو باز کنیدنقل قول:
برای از بین بردن پسورد پاورپوینت هم برنامه های خیلی زیای هستن که این کار رو میکنن که با یه سرچ ساده تو گوگل انواع این برنامه رو می تونید پیدا کنید مثلAdvanced Office Password Recovery
همه ی فایل های که بهشون لینک دادید رو داخل پوشه ای که فایل پاورپوینت هست منتقل کنید بعد موقع hyperlink کردن از قسمت current folder فایلتون انتخاب کنید.نقل قول:
آفيس رو نمي دونم ولي نرم افزاراي ديگه اگه بخواي اينكار بكني آدرس رو اينجوري مي دي:نقل قول:
file:
يعني اسم درايو رو حذف مي كني
من حدود 8 تااسلاید دارم که روی هر اسلاید یکی دو خط متن نوشته شده . حالا قراره وقتی که هر اسلاید نشون داده میشه صدای خودم اون متن را قرائت کنه .تا اینجا همه چی درسته و کار میکنه ولی مشکل من اینجاست که چطوری فایلهای صوتیمو ادغام کنه که نیاز نباشه با فایل پروژم فایل های صوتی هم بدم . من پروژم را روی یه کامپیوتر دیگه که میبرم صدا نداره تا زمانی که اون فایل های صوتی که صدای خودمه هم باید باشه. چکار کنم ؟
سلامنقل قول:
شما می تونید از تب insert برین رو ایکون و گزینه audio و صدای مورد نظرتون رو بزارید رو اسلایدها که موقع پخش اسلایدها اون هم پخش بشه.
حتی میتونید تو این قسمت صدای خودتون رو که می خواید پخش بشه رو ضبط کنید.
شما سوال منو تا آخر نخوندید . اینو بلدم .مشکلم اینه که چطوری ادغامش کنم که وقتی پروژمو بردم جای دیگه نیازی نباشه فایل های صوتی هم باشه .یعنی فقط یه فایل پاور پونت که صداش هم توش باشه . نه یه فایل پاورپوین و چند فایل MP3
1- در پاور 2010 چه جوری میشه برای یک slide master یک Title master ایجاد کرد
2- جدولی را با یک قالب بندی طراحی کردم...چون چندین جدول در اسلاید های مختلف دارم وقتی می خوام با یک بار کپی کردن جدول ، فقط قالب بندی اون به بقیه جداول هم اعمال شود. چیکار کنم؟
3- طرحی را شامل بکگراند و رنگ زمینه و کلا یک تم در واقع ایجاد کردم..چگونه ذخیره کنم که دوستم در پاورش یک یه فایل دیگه هست بتونه اعمال کنه به اسلایداش
ممنون
سلام
یک سوال دارم
یک پروژه ی 30 صفحه ای با پاور پینت نوشتم و میخوام کسی نتونه از روش کپی کنه
یک فایل پاور پینت دیدم که وقتی بازش کردم کل صفحه ی مانیتور رو گرفت و ابزار موس نداشت. فقط نوشته ها رو نشون میداد و باز دن کلید موس به صفحه ی بعدی میرفت. یعنی کاربر نمیتونست کپی بگیره ازش
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه