خنک کننده ی رفرنس فنش سفید نیست ضمن اینکه xfx 10 لایه هست فنش هم بزرگه... راستی این زیر امضات همین الان من رو ارشاد کرد... چه با حاله!نقل قول:
Printable View
خنک کننده ی رفرنس فنش سفید نیست ضمن اینکه xfx 10 لایه هست فنش هم بزرگه... راستی این زیر امضات همین الان من رو ارشاد کرد... چه با حاله!نقل قول:
XFX یا EVGA که از PCB ده لایه و فن بزرگ استفاده کردند دیگه جزو کارتهای با خنک کننده Reference به حساب نمیان. (البته فقط رسما به حساب نمیان وگرنه خنک کننده همونه!)نقل قول:
دوستان یکی بیاد درباره تاثیر PCB با لایه های بیشتر تو PERFORMACE بهتر یا Life Time بیشتر تو یه تاپیک جدا توضیحنقل قول:
بده !! من که آخرش نفهمیدم داستان این قضیه چیه ؟؟!!
فقط اگه دوستان میخوان اظهار نظر کنن با مدرک و دلیل معتبر باشه !
آخه وقتی میشه با یه برد 6 لایه اتصالات برقرار بشه چه لزومی هست که برد 10 لایه به کار برده بشه !!
امروز Evga هم دیدم. 340 بود تو پایتخت.
راستی چرا این Bfgها انقدر گرونه؟ 380!!!! آخه مگه چیش بیشتره؟
شركت هايي مثل Evga از Pcb هاي 10 لايه استفاده ميكنن به همين دليل خنك تر از بقين حداقل خودم با چشم ديدم .
بحث جالبی میشه. استارتش رو خودت بزن :31:نقل قول:
احتمالا مدل BFG 8800GT OC2 باشه. که با این قیمت ارزش خرید نداره. قیمت اون EVGA هم زیادی بالاست. باز هم به نظر من ارزش نداره. اگه می خوای اینقدر پول بدی برو سراغ 8800GTSنقل قول:
تمام برندهای معتبر از PCB های 10 لایه استفاده می کنند.نقل قول:
:31: میشه ربطش رو به خنکی بگی ؟!! :20:نقل قول:
خب بر و بچز من امروز بالاخره این کارت رو خریدم. Gainward Bliss 8800 GT 512MB PCX TV DD
این لینکش:
بهتر از برد مرجعه یا بدتر؟ تو رو خدا نگید سرم کلاه رفته. 270 خریدم. بازار رضا.کد:http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=145
آقا من الان این کارته رو نصب کردم. از وقتی نصبش کردم احساس میکنم که فن CPU داره آرومتر میچرخه.
پاورم گیرین 450 وات هست. ADM Athlon 3000 . راستی فن CPU رو هم همین امروز عوض کردم. اما باز هم فبل از اینکه این کارت رو بزارم احساس میکنم سریعتر میچرخید.
نکنه پاورم کفاف نده یهو سیستم کامل بره رو هوا!!!!!
از کجا بفهمم کفاف میده یا نه؟ 4 تا هم رم 512 رو سیستمم نصبه. الانم تمام کابلهای 4 پینی که از پاورم بیرون میاد مشغوله.
هارد قبلیم یه وقتهایی موقع خوندن و نوشتن اطلاعات یه صدای خفیف تق تق تقی میداد. موقعی که داشت رو به موت میشد به گارانتیکه گفتم گفت بعضی هاردها اینجورین. اما این هارد جدیدم تا قبل از نصب این کارت این صدا رو میداد که الان داره باز هم کما بیش این صدای تق تق ازش میاد. چکار کنم آرمان جون؟
این خنک کننده از خنک کننده مرجع بهتره + از نظر کارایی تفاوتی با برد مرجع نداره.نقل قول:
برای این سوالات یک تاپیک جدید باز کن. اینجا فقط بحث درباره 8800GT است.نقل قول: