Liteon - Dh-20a4h
این مدل Ide هست. من اینو تست زدم اصلا خوب ینست
ولی مدل 20a3 L عالیه
Printable View
Liteon - Dh-20a4h
این مدل Ide هست. من اینو تست زدم اصلا خوب ینست
ولی مدل 20a3 L عالیه
من که یک sony دارم و ازش هم خیلی راضیم
پایونر آی دی ای است و معتبرترین شرکت بعد از پلکستور است . قیمتش هم 45 تومن با گارانتی سریر است
این شرکت قسمت تعمیر ندارد و گارنتی تعویض دارد چون میدونه جنساش هیچ وقت خراب نمیشه اگه هم خراب شد سه سوت تعویضش میکنه
البته قصد تبليغ ندارم.
پايونير در سريه FX از يه نويز گير استفاده ميكنه كه از دو تا صفحه تشكيل شده و بين اونها كريستال مايع هست و يه جورايي مثل پاندول ساعت عمل ميكنه و تمام رفتار چشمي رو در نظر داره و در خواندن و رايت DVD و همچنين CD بسيار موثر عمل ميكنه!!
اين تكنولوژي منحصرا مال پايونير هست و فعلا فقط در سريه fx هست.
شما هم FX پايونير داريد؟؟ ازش راضي هستيد؟؟
dvd writer samsung SH-203N مدلی از سامسونگ است که جز top 5 sata dvd writers قرار گرفته با گارانتی تعویض یک ساله سام سرویس.دقت کنید که تنها این مدل که 20x است در benchmark ها رتبه داره نه مدل های 22x .در سری 203 این مدل 203n هست که عالی بوده و lightscribe هم است.
salam ,bebakhshid ke nemitonam farsi benevisam
mitunid tozih bedid ke IDI va SATA chian
hamchenin agar man bekham dvd writer pioneer bekharam lazem hast ke ye dvdrom ham bekharam ke behesh feshar nayad?:question:
به نوعی میشه گفت ساتا مدل پیشرفته آی دی ای در زمینه انقال اطلاعات بین هارد یا سیدی یا دی وی دی با مادربرد استنقل قول:
salam ,bebakhshid ke nemitonam farsi benevisam
mitunid tozih bedid ke IDI va SATA chian
hamchenin agar man bekham dvd writer pioneer bekharam lazem hast ke ye dvdrom ham bekharam ke behesh feshar nayad
به نظر من خرید رام نیاز نیست البته هزینه اش برات مهم نباش و استفاده از دی وی دی زیاد باشه بهتره بخری
دوست عزيز من پيشنهاد ميكنم اگه ميخواي فيلماي DVD رو فقط با كامپيوتر ببيني و اگه فيلم زياد ميبيني DVD ROM هم بگيري بد نيست. هر چند يه رايتر سريه fx يا پلكستور هم عاليه .نقل قول:
سلام
من سوال مهمی از شما درباره دیویدی رامم داشتم. خیلی منو اذیت میکنه. بدین ترتیب که بعضی از دیویدی ها رو اصلا نمیخونه یا در وسط نصب یک بازی با یک دیویدی error میده که هر دوی این موارد را در کامپیوترهای دیگه چک کردم که در آن کامپیوترها بدون هیچ اشکالی کار کرد.
به تاپیک دیگه رفتم و مشکلمو گفتند که لنزت حساس یا خرابه.
شما چه مدل دیویدی را یا رایتری را برای خرید پیشنهاد میدهید که همهی دیویدی ها رو بخونه؟
ممنونم.
دوستان ميتونيد يه dvd writer در حدود قيمت 30 تومن معرفي كنيد؟
ممنون