بازم سلام ....نقل قول:
راستش بهتره در مورد لنز صحبت نکنیم چون شما منظور منو دقیقا نفهمیدید .
اما در مورد مقایسه دوربین ها .
ملاک من قیمت بود . شما داری اینقدر پول بابت یه دوربین میزاری باید ببینی چی تو دستت میاد .
و در مورد سرعت شاتر که اگه عکاس خیلی خیلی آماتور هم باشید خودتون می دونید که این سرعت شاتر تقریبافاجعست . حتی 1 ثانیه هم نداره . یعنی عکاسی تو شب رو با اون فلاش ضعیفش ببوس بزار کنار .
در کل اونطوری که من تا الان تجربه کردم سونی تو کمپکتش قصد های تبلیغاتی داره . صفحه های لمسی و حافظه های بالا نمونشه . اما کلنن کمتر این قصد رو داره .
در ضمن این قضیه مثل لنز نشه . من نمیگم سونی چرته یا اصلا به درد نمیخوره . میگم از کانن بهتر نیست .
بهتره که بحث ما تموم بشه چون این تاپیک برای راهنماییه نه بحث .
موفق باشید .
در مورد این اعداد روی لنز باید بگم که اون عددی که اینطوریه :نقل قول:
78 - 5.2 / 4.5 -2.7
مثلا تو همون سونی اچ 7 روی لنزش اینطوری نوشته .
منظور از اون عدد 2.7 کمترین کشودگی (دیافراگم) در حالت واید و اون 4.5 هم کمترین کشودگی در حالت تله (زوم) هست .
اون عدد 5.2 و 78 هم به ترتیب کمترین فاصله کانونی و بیشترینش هست . که با تقسیم کردن عدد بزرگ بر کوچیک مقدار زوم دوربین بدست میاد . که تو این دوربین هست 15 برابر .
مهمترین چیز هم برای لنز بعد از کیفیتش ایناست .
اما در مورد اندازه سنسور الان اکثر دوربین ها چه کمپکت چه آماتور پیشرفته سنسور هایی با سایز 1/2.5 اينچ میزنن . اما نکته ی مهم اینه که هر چی سنسور بزرگ تر باشه بهتره . و نویز و اشکالات نوری کمتری داره .در مورد پیکسل هم بهتره دوربین پیکسل موثرش کمتر از پیکسل عادیش باشه . این هم تاصیر خوبی داره .
اما در کیفیت سنسورها انچنان تفاوتی نیست . اگر هم باشه محسوسو نیست .
در مورد موبایل باید بگم که قایل مقایسه نیست با اینا . و من نمیدونم چه سنسوری رو کار میزارن . هر چی هست خیلی کوچکه و از بیکیفیتیش مشخصه .
اگه در مورد کلماتی که به کار بردم اطلاعات نداری بگو تا کامل توضیح بدم .