كان گلف باز حرفه اى مى شود؟!
بى شك اوليوركان را مى توانيم يكى از بهترين دروازه بان هاى تاريخ فوتبال جهان بناميم. افتخارات بزرگى كه اوليوركان در سال هاى حضورش در مستطيل سبز كسب كرده است باعث شد تا وى حتى پس از خداحافظى از دنياى فوتبال همچنان در كانون توجه رسانه هاى كشور آلمان قرار داشته باشد.
اين بار علاقه شديد و قابل توجه سنگربان اسبق تيم ملى آلمان و باشگاه بايرن به سوژه اصلى مطبوعات آلمانى تبديل شده است. اولى كان در سال هاى گذشته نيز ورزش مفرح گلف را به عنوان يك سرگرمى دنبال مى كرده است اما پس از خداحافظى از دنياى فوتبال حضور او در اين ورزش بسيار پررنگ تر شده است تا جايى كه مطبوعات آلمانى حضور سنگربان اسبق ژرمن ها را در دنياى حرفه اى گلف پيش بينى كرده اند.
روزنامه بيلد آلمانى در اين خصوص مى نويسد:«كان از زمان خداحافظى خود از دنياى فوتبال در ۵۴ تورنمنت گلف شركت كرده است. در ابتداى كار، تورنمنت هايى كه كان در آنها شركت مى كرد، چندان حرفه اى نبودند اما رفته رفته اين تورنمت ها حرفه اى تر شدند تا جايى كه اكنون شاهد حضور اولى كان در تورنمنت هاى كاملاً حرفه اى كشور آلمان هستيم.»
خبرنگار بيلد در ادامه اين مطلب مى نويسد:«نكته قابل توجه اينجاست كه پيشرفت كان در ورزش گلف كاملاً محسوس بوده است، تا جايى كه رئيس فدراسيون گلف آلمان از حضور او به عنوان يك گلف باز حرفه اى در تورنمنت هاى بين المللى استقبال كرده است!»
اخيراً نيز شاهد حضور سنگربان اسبق ژرمن ها در تورنمنت گلف «Entertainment master» بوديم. اين تورنمنت در شهر مونيخ آلمان همه ساله و با حضور برترين گلف بازان كشور آلمان برگزار مى شود. در ابتدا هيچ كس فكر نمى كرد كان در ميان گلف بازان حرفه اى كشور آلمان حرفى براى گفتن داشته باشد اما عملكرد او در اين دوره از رقابت هاى Entertainment master باعث شگفتى همگان شد. كان در ميان ۵۰ گلف باز حرفه اى و با تجربه آلمانى توانست در ميان ناباورى همگان عنوان پنجم را كسب كند تا نشان دهد خيز بلندى براى حضور در دنياى حرفه اى گلف برداشته است.»
اوليور كان خودش در خصوص حضور پر سر و صدايش در دنياى گلف مى گويد:«گلف هميشه سرگرمى محبوب من بوده و هست. زمانى كه فوتبال بازى مى كردم زمان زيادى براى حضور در زمين گلف نداشتم. البته آن زمان هم سعى مى كردم هفته اى ۲ بار به اين ورزش بپردازم. حالا و پس از خداحافظى از فوتبال، وقت بيشترى براى خودم دارم. من در اين مدت سعى كرده ام بيشتر وقت آزادم را در زمين گلف پر كنم و از اين بابت واقعاً خوشحالم. گلف به من آرامش مى دهد. من سال ها در استاديوم هاى فوتبال و در ميان هياهوى ده ها هزار نفر بوده ام. حالا مى توانم در محيطى آرام به ورزش مورد علاقه خود بپردازم. پس از سال ها حضور در دنياى پر هياهوى فوتبال حالا ورزش گلف مى تواند باعث آرامش خاطر من شود.»
كان در ادامه درخصوص پيشرفت قابل توجه خود در گلف و احتمال حضورش در دنياى حرفه اى اين ورزش مى گويد:«پيشرفتى كه در گلف داشته ام به خاطر علاقه ام به اين ورزش بوده است. من واقعاً عاشق گلف هستم اما بعيد مى دانم كه به اين ورزش به صورت حرفه اى ادامه دهم. من سال ها حضور در دنياى حرفه اى ورزش را تجربه كرده ام و حالا مى خواهم براى خودم زندگى كنم، به همين خاطر فعلاً قصد ندارم يك گلف باز حرفه اى شوم. البته در ورزش گلف سن و سال اصلاً مهم نيست. حتى با ۷۰ سال سن هم مى توان در تورنمنت هاى بين المللى گلف شركت كرد، به همين خاطر شايد چند سال بعد تصميم بگيرم كه گلف را نه به عنوان يك سرگرمى بلكه به عنوان يك گلف باز حرفه اى ادامه دهم اما بازهم تأكيد مى كنم كه فعلاً فقط قصد دارم استراحت كنم و توجه بيشترى به علائق خود داشته باشم.»
به هر حال با توجه به حضور فعال و پررنگ كان در ورزش گلف شايد در سال هاى آينده شاهد حضور وى در دنياى حرفه اى گلف باشيم.
منبع : fcbayern.ir
بايرن به دنبال كاپيتان جديد
پس از خداحافظى اوليور كان از دنياى فوتبال، انتخاب كاپيتان جديد بايرن به يكى از دغدغه هاى يورگن كلينزمن تبديل شده است
كلينزمن معتقد است انتخاب كاپيتان جديد براى بايرن كار دشوارى است. وى دراين خصوص به روزنامه بيلد آلمان گفت: «كان در سال هاى گذشته يك كاپيتان شايسته ولايق براى بايرن بوده است. همه به او احترام مى گذاشتند و او را به عنوان كاپيتان قبول داشتند. او در زمين يك هدايتگر فوق العاده براى تيمش بود.به نظر من انتخاب جانشين براى چنين كاپيتان لايقى بسيار دشوار است و به زمان احتياج دارد.»
به نقل از روزنامه بيلد يورگن كلينزمن قصد دارد از ميان مارك فن بومل، فيليپ لام، لوسيو، سانيول و زى روبرتو كاپيتان جديد تيمش را براى فصل آينده رقابت هاى بوندس ليگا و ليگ قهرمانان انتخاب كند.در اين ميان مارك فن بومل هافبك هلندى بايرنى ها بيشترين شانس را براى تصاحب بازوبند كاپيتانى دارد
روزنامه بيلد در اين خصوص مى نويسد: «فن بومل تمام فاكتورهاى لازم را براى جانشين كان دارد. اين مرد هلندى هم به مانند كاپيتان اسبق بايرن بسيار متعصب جدى و بعضى وقت ها هم عصبى است! فن بومل هم به مانند كان مى تواند يك كاپيتان قاطع و شايسته براى بايرن باشد.
او سال هاست كه در دنياى حرفه اى فوتبال حضور دارد و در اين سال ها تجارب زيادى را اندوخته است. اين هلندى را مى توان يكى از باتجربه ترين مردان بايرن دانست و اما مهمترين مسأله در خصوص فن بومل تسلط او به زبان هاى آلمانى، انگليسى و اسپانيايى است. او با تسلط به اين ۳ زبان مى تواند با تمام بازيكنان ارتباط برقرار كند. اين فاكتورى است كه در ديگر گزينه هاى يورگن كلينزمن ديده نمى شود.
مارك فن بومل هافبك ۳۱ ساله بايرنى ها در خصوص احتمال بستن بازوبند كاپيتانى بايرن در فصل آتى به خبرنگار بيلد گفت: «كاپيتان بايرن براى هر بازيكنى يك افتخار بزرگ است. من خيلى دوست دارم اين افتخار نصيبم شود اما بايد بگويم كه مهمتر از اين مسأله موفقيت بايرن است. گرفتن بازوبند كاپيتانى بايرن، هيچ گاه جز اهداف من نبوده و نيست. من براى فصل آينده فقط يك هدف دارم و آن هم موفقيت تيم بايرن است. من سعى خواهم كرد براى موفقيت تيمم بهترين بازى را ارائه دهم، چه با بازوبند و چه بدون آن! به هر حال در صورتى كه كادر فنى من را به عنوان كاپيتان جديد معرفى كند و بازيكنان نيز من را به عنوان كاپيتان جديد تيم بپذيرند با كمال ميل و با تمام افتخار بازوبند را به بازو خواهم بست و سعى خواهم كرد كه كاپيتان شايسته اى براى بايرن باشم.»
گفته مى شود لام يكى از بازيكنان مورد علاقه كلينزمن به شمار مى رود و اين احتمال وجود دارد كه كلينزمن بازوبند كاپيتانى بايرن را براى فصل آتى به اين مدافع جوان اما با تجربه بدهد.
---------------------------
fcbayern.ir
كلينزمان:بايرن مونيخ بازيكن جديدي استخدام نميكند
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم بايرن مونيخ گفت: نيروهاي مورد نياز خود را براي فصل آينده در اختيار گرفتهايم و قصد نداريم نفرات ديگري را به تيم اضافه كنيم. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، يورگن كلينزمان اظهار داشت: در نقاط مختلف، بازيكنان خوبي در اختيار داريم. گمان نميكنم وارد عرصه خريد بازيكنان جديد شويم.
اين مربي ادامه داد: مهمترين دغدغه من آماده سازي تيم است. ميكوشيم تا بازيكنانمان را به شرايط ايده آل برسانيم چون در فصل آينده برنامه هاي مفصلي داريم كه داشتن آمادگي كافي ما را به اهداف مورد نظرمان ميرساند.
سرمربي بايرن مونيخ با اين اظهارات واكنش تازهاي به برخي گزارشات مطبوعات داشت كه خبر دادند بايرن دو بازيكن جديد استخدام مي كند.