Ali Racer دوست گرامي
ورژن x-plore من 1.05 هستش
در ضمن با راهنمايي شما active file نصب كردم و به هدف رسيدم .
با تشكر فراوان از شما و تمام دوستاني كه زحمت پاسخگويي به مشكلات ما رو به گردن ميگيرند.
Printable View
Ali Racer دوست گرامي
ورژن x-plore من 1.05 هستش
در ضمن با راهنمايي شما active file نصب كردم و به هدف رسيدم .
با تشكر فراوان از شما و تمام دوستاني كه زحمت پاسخگويي به مشكلات ما رو به گردن ميگيرند.
نقل قول:
خوشحالم که کارت درست شد
قابلی نداشت :11:
نقل قول:
دوست عزيز بهترين كار فعال كردن سرويس VMS روي خطت از طريق دفتر خدماتي هاست
سرویس VMS یا صندوق پستی صوتی بخش توسعه یافته سرویس هایی است که از سرویسSMS یا پیام کوتاه استفاده می کنند . این سرویس حکم منشی تلفنی را دارد با این تفاوت که اگر گوشی های منشی دار خاموش باشند امکان استفاده از منشی وجود ندارد اما سیستم VMS در صورت خاموش بودن گوشی هم قابل استفاده است .فرد متقاضی با مراجعه به دفاتر خدمات امور مشترکان و پرداخت 2 هزار تومان به عنوان هزینه آبونمان اولیه ،درخواست داده وشماره ای برای وی دایر می شود به طوری که شماره صندوق پستی صوتی ،همان شماره تلفن همراه فرد متقاضی خواهد بود. برای استفاده از این سیستم ابتدا با عملیات انتقال خط یا دایورت کردن بر روی شماره 09912 انجام شود، درحالت در دسترس نبودن مشترک یا حالتی که گوشی خاموش است ،تحت پوشش شبکه نیست و یا در حالت اشغال بودن فرد می تواند تلفن همراه خود راروی شماره 09912 دایورت کند .همچنین VMS با دایورت کردن هم می تواند مورد استفاده قرار بگیرد
دوست عزيز بهترين كار فعال كردن سرويس VMS روي خطت از طريق دفتر خدماتي هاستنقل قول:
سرویس VMS یا صندوق پستی صوتی بخش توسعه یافته سرویس هایی است که ازسرویسSMS یا پیام کوتاه استفاده می کنند . این سرویس حکم منشی تلفنی را دارد با این تفاوت که اگر گوشی های منشی دار خاموش باشند امکان استفاده از منشی وجود ندارد اما سیستم VMS در صورت خاموش بودن گوشی هم قابل استفاده است .فرد متقاضی با مراجعه به دفاتر خدمات امور مشترکان و پرداخت 2 هزار تومان به عنوان هزینه آبونمان اولیه ،درخواست داده وشماره ای برای وی دایر می شود به طوری که شماره صندوق پستی صوتی ،همان شماره تلفن همراه فرد متقاضی خواهد بود. برای استفاده از این سیستم ابتدا با عملیات انتقال خط یا دایورت کردن بر روی شماره 09912 انجام شود، درحالت در دسترس نبودن مشترک یا حالتی که گوشی خاموش است ،تحت پوشش شبکه نیست و یا در حالت اشغال بودن فرد می تواند تلفن همراه خود راروی شماره 09912 دایورت کند .همچنین VMS با دایورت کردن هم می تواند مورد استفاده قرار بگیرد
VMS خوبه اما دنگ و فنگ هم زیاد دارهنقل قول:
من مدتی باهاش کار کردم اما خب... مثلا کسی که پیامی براتون میزاره نمی تونید صداشو ذخیره کنید در ضمن هر بار که میخواهید پیامهای خود را چک کنید باید شماره09912 را بگیرید که هزینه تماس را برای شما در پی خواهد داشت
منشی تلفنی بهتر جواب میده
البته خاصیت VMS برای مواقعی هست که شما در دسترس نیستید
هزینه اش چقدره؟نقل قول:
چقدر حجم داره صندوق پستیش ؟
شما برای اینکه پیام گیر فعال بشه،باید خط رو روی شماره 09912 دایورت کنید،هروقت کسی به شما زنگ میزنه خط دایورت میشه روی پیام گیر و میره برای مراحل ضبط صدا (از وقتی دایورت میشه تا صدای تماس گیرنده کامل ضبط بشه و پیامش تمام بشه هزینه مکالمه-مثل بقیه دایورت کردن ها-براتون حساب میشه)نقل قول:
اگر سیستم مخابرات درست کار کنه و شما هم قبلا تنظیمش کرده باشید وقتی کسی پیام بزاره یک sms برای شما می آید
برای گوش کردن پیام باز هم باید به شماره 09912 تماس بگیرید که این هم هزینه تماس را در بر خواهد داشت
البته یک هزینه اولیه هم داره که قبلا 2000تومان بود
در مورد ظرفیت صندوقش هم چیزی گفته نشده،اما هر پیام بعد از 7 الی 10 روز به طور اتوماتیک پاک میشه
اگر جاییش نا مفهوم بود بفرمایید بیشتر توضیح بدم
نقل قول:
با این حساب اصلا نمی ارزه
من که تا حالا برنامه ی منشی ساین شده درد بخور واسه ان 73 گیر نیاوردم
شما سراغ ندارین ؟؟
اینم اضافه کنم که این مشخصاتم داشته باشه
1.عدم مشکل ساین وریجستری
2.عدم شنیده شدن صدای ما توسط شخص پیغام گذارنده هنگام تماس وهمچنین بلعکس!
اتفاقا خیلی هم میارزه من که از وقتی فعالش کردم کلی به دردم خورده .....
با سلام
من يه N73 Me خريدم چند روز پيش...از نوكيا مركزي داخل پاساژ علا... با گارنتي نيا ....ميخوامك بدونم اصل هست يا نه ؟ يعني مال فنلاند هست يا نه به اين شماره ها هم كار ندارم...يعني ممكنه گارنتي نيا قلابي باشه گوشيش ؟
ورژن گوشيم 4.0727.2.2.1 آيا بايد آپ كنم ؟
يه ديكشنري ميخوام كه بخوره به گوشيم