پس یه پا مهندس شدی بازی قشنگ چی داری؟میدونی محل زندگی من اینجایه فقط برای صحبت میام اینجا
Printable View
پس یه پا مهندس شدی بازی قشنگ چی داری؟میدونی محل زندگی من اینجایه فقط برای صحبت میام اینجا
ایمیلمو تو پرو فایلت میدم:10: .اره هستم.:31:نقل قول:
ولی یه چیز اینجا می یای سعی کن در مورد ps2 بگی .اخه دوستان قبلا بد جوری شاکی شده بودن.:31:
هنوزم منتظرم.نقل قول:
متشکرم عزیزم
خب چرا از مغازه ها نمی خری این همه جا برو از شهرک غرب بگیر.
سلام
من پ اس 2 بچه ام رو فرستادم ایران کپی خورش کردند.
حالا میخوام از روی بازی های موجود در اینجا کپی تهیه کنم. از برنامه های الکل 120- کلون سی دی- نرو8-بلایند رایتر - استفاده کردم ولی هر بار بمحض رسیدن به مرحله رایت بر روی دی وی دی درب رایتر باز میشه و یه پیام ارور و یا استاپ میده. با ایزو بوستر هم که اصلا نتونستم کار کنم.
یه راهنمایی هم یکی از دوستان در پستهای قبل کرده بودند که با الکل ایمیج بگیریم بعد پسوند رو به ایزو تبدیل کنیم و بعد با نرو رایت کنیم.تمام مراحل خوب پیش میره الا همون مرحله رایت کردن که همون پیام ارور و یا failedیا از این قبیل پیامها میده.
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
ممنونم.
سلام اقا یه عکس از این وضعیت بگیر بزار اینجا ببینیم باید چیکار کنیمنقل قول:
یه تذکر به omid lp و leonhandsome
اینجا CHAT ROOM نیست
برای اطلاعات بیشتر از این کنسول
یه نگاهی به صحفه ی اول این تایپک بندازید؟
1-اول ببین dvd ی که داری روش رایت می کنی چند x هست برای جواب دادن تو بایدنقل قول:
از 16 x استفاده کنی بعد دیگه همان توضیحی که دوست خوبمون (DEATH HURICANE) دادن رو
استفاده کن درست میشه
توی صفحه ی 59 می توانی ببینی .:11:
موفق باشی
ممنونم دوست عزیز. از همون روش هم استفاده کردم. در واقع بنظر میرسه که همه چیز خوب پیش میره اما یه دفه یه پیام میده که بنظر میرسه که مشکلی وجود داره! بهر حال سرعت هم 1 تا 16ایکس هست.
در مجموع بی خیالش شدم!! تصمیم گرفتم بگم از ایران برام بفرستند!!ممنون