با سلام
جناب sourena خيلي ممنون از اينكه عوامل فريب جوانان رو معرفي كردين, اين عوامل قبلا شناسايي نشده بودند. متشكر از معرفي شما
و تشكر دوم براي حذف تصوير به دليل بدآموزي و جلوه بدي كه براي انجمن داشت :cool:
Printable View
با سلام
جناب sourena خيلي ممنون از اينكه عوامل فريب جوانان رو معرفي كردين, اين عوامل قبلا شناسايي نشده بودند. متشكر از معرفي شما
و تشكر دوم براي حذف تصوير به دليل بدآموزي و جلوه بدي كه براي انجمن داشت :cool:
عكس فقط 30 ثانيه آپلود بود.......تو چي جوري برداشتيش؟؟؟ :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno:
با سلام مجدد
براي جواب شما بايد عرض كنم كه من هم مثل خيلي از اعضاي سايت از خبررساني فوري با ايميل استفاده كردم(در تمام تاپيك هايي كه پست دادم به همين صورت بوده :cool: ) تا بهتر به ادامه بحث رسيدگي كنم.
در لحظه اي كه شما پست خودتون رو ارسال كردين براي من (و بقيه اعضايي كه با روش مشابه عمل كردند) ايميلي ارسال شد.
ولي بنده در اون 30 ثانيه كه شما فرمودين داخل همين تاپيك بودم :cool: :blush: و خيلي سريع تر از بقيه متوجه شدم.
لينك كه فعلا تعطيل بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين همه دوستان عكس گرفتند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كو پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
آقا مهران براي مشكلاتي كه در پست 630 مشخص كردم لينك هظف شده ولي ممكنه كه بعضي از دوستان به واسطه ايميل خبررساني داشته باشند. :cool: (نكته اينكه از فضاي اصلي نيز حذف شده :blush: خيلي بدآموزي داشت)
نقل قول:
نوشته شده توسط sourena
اقای تپل
میشه بفرمایید من چه سوء استفاده ای کردم. :blink: چرا اسم دختر مردم رو این جوری خراب می کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا که خیلی .... هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 طلبت خودت خواستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه عكس قرار ها نبود FX64 Dual Core جان ؟
اگه غير از اون بود كه هيچي پس
پاك شد چه بهتر
دوستاني كه راه به راه عكس گرفتند بابا خواهشا رو كنيد ديگه
اضافه شد
ايول ايول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اخبار شبكه 6 عكس رو نشون داد
دو فرد با نام هاي : مهدي بست و محمد ست در انجام عمل كارهاي ضد اخلاقي مشاهده شده بودن كه عكس نيز ماجرا رو زيبا به تصوير كشونده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از عكاس بسيار بسيار تقدير ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پيام اديت نمي شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي عكاس لطفا باقي عكس ها رو كن شايد ما هم موردي داشتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حالا كه قرار شد در مورد عكس توضيح داده بشه لازم به ذكر است كه:
يه كليپ قشنگ مداحي!!! در گوشي مافياي عزيز بود كه من و محمد ست داشتيم نگاه مي كرديم. بعد براي اينكه سورنا رو اذيت كنيم جلوي گوشي رو گرفتيم كه نتونه ببينه. سورنا هم عكس مذكور رو در همين لحظه انداخت. كل قضيه همين بود و بس!
عكس كو؟؟؟نقل قول:
سلام
حالا كه قرار شد در مورد عكس توضيح داده بشه لازم به ذكر است كه:
يه كليپ قشنگ مداحي!!! در گوشي مافياي عزيز بود كه من و محمد ست داشتيم نگاه مي كرديم. بعد براي اينكه سورنا رو اذيت كنيم جلوي گوشي رو گرفتيم كه نتونه ببينه. سورنا هم عكس مذكور رو در همين لحظه انداخت. كل قضيه همين بود و بس!
بديد بياد
منم ميخوام!!
اووونايي كه نيومدن قرار ممكنه باور كنند ........ اما من نه !!! :tongue: ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
قضيه يه چيز ديگه بود ......... :happy: :evil: