از یه طرف میگید موجودات فضایی به یک تکنولوژی بسیار عظیم دست یافتن که میتونن از سرعت نمور جلوتر برن و تلپورت کنن جل الخالق...:18::18::18::18::18:
هکر جان , اشتباه نگرفتی؟ بنده تو کدوم پست یه همچین چیزی نوشتم؟
[چند بار بگم پست ها رو باعجله نخون؟!!].
شما در نقد این پست:
{{{ "Notes from the Cosmos" راجع به تغییرات عظیمی که در آینده برای کره زمین اتفاق خواهد افتاد، نوشته است که منظومه شمسی و کهکشان راه شیری وارد مرحله جدیدی از حیات خود شده اند و چرخه نوین تاثیراتش را در کرات منظومه شمسی خصوصاً کره مریخ می توان دید.
او می گوید، همانگونه که ما در کره زمین هر ساله شاهد تغییرات فصول هستیم این تغییرات در بعدی وسیع تر در کهکشان نیز اتفاق می افتد و در حقیقت هر آنچه که در این عالم فیزیکی وجود دارد، بدون هیچ شک و شبهه ای دارای چرخه و فصول خاص خود می باشد.
"Scallion" راجع به تمدن "Atlantis" ، نظرات جالبی را ارائه داده است، که در این بخش به نکات جالب آن اشاره می کنم. او گفته است که قاره آتلانتیس که نسبتاً قاره بزرگی بوده است در گذشته ای دور که تقریباً به 200 هزار سال پیش بر می گردد، در بخش شرقی قاره فعلی آمریکا قرار داشت و از ناحیه شمالی به قطب شمال چسبیده و بخش جنوبی آن نیز تا سواحل Chbz, Binini ادامه داشت، از ناحیه شرقی حدود 500 مایل با جزیزه انگلیس فاصله داشت...
.
.
.
.
.
.
.
.
... در رابطه با پدیده "Ufo" می گوید، اینها همان اقوام آن دوره می باشند که موفق به سفرهای بین کرات شدند و اکثراً در کرات قابل حیات زندگی جدید خود را آغاز کرده اند، او می گوید، در زمان حیات "Atlantis" ساکنین آن از سه نوع وسیله نقلیه هوائی بهره می بردند که یک نوع آن دیسکی شکل بود و اصولاً برای ماموریت های کوچک از آن استفاده می گردید، نوع دیگر آن سفاین تفریحی بود که قدری بزرگ تر و آنها نیز بشکل دیسک بودند و نوع سوم که برای جابجائی مردم در سطح وسیع از آن استفاده می شد نوع سیگار شکل بود که تا 5 هزار نفر را در خود جای می داد و برای سفرهای فضائی از آن بهره می بردند.تا 50 سال آینده بشر توانائی آن را پیدا خواهد کرد که دست به سفرهای طول و دراز فضائی بزند و البته به شرط آن که این دوران بحرانی گرم شدن کره زمین را پشت سر بگذارد. به امید آن روز.....پایدار باشید.... }}}
فقط اینارو میاری میگی:
عجب روزگاری شده ها .
OBE چیه دیگه عزیز من ! این ها همشون دروغ هستن .
(واین میشه نقد شما) , وبا وجود این برای بنده مینویسی :
با این حال مثل اینکه از فرط کمبود سفسطه روی آوردید به... [:18::18::18:].
یا اینکه مینویسی:
مگه اینکه برسیم به همون بحث آتلانتیس که میشه تنها دلیل منطقی...
اونم اینه که خودشون شخصا میان زمین تا از هواش لذت ببرن
بعدش میای میگی:
من حرفی از اومدن به آتلانتیس نزدم [:18::18::18::18::18::18:].
گیم هکر بسیار عزیز ,
جون هرکس که دوستش داری - خواهشا - قبل از اومدن به این تاپیک , خودت رو تو جاهای دیگه در پیسی ورلد خسته نکن(من ظنم به این می رسه).
" اینجا فقط یک محیط مجازی برای تبادل افکار هست نه جایگاهی برای خستگی روحی ".
زنده باشی.