win rar خیلی خوبه . اگه با این برنامه zip کنی خیلی بهتره . راستی برای فایل درست اجرا شه اون رو توی فلدر بریز و بعد فلدر رو zip کن اگر میخوای حجمش خیلی کم بشه وقتی میخوای زیپش کنی توی compression method اون NORMAL رو بکن BEST
Printable View
win rar خیلی خوبه . اگه با این برنامه zip کنی خیلی بهتره . راستی برای فایل درست اجرا شه اون رو توی فلدر بریز و بعد فلدر رو zip کن اگر میخوای حجمش خیلی کم بشه وقتی میخوای زیپش کنی توی compression method اون NORMAL رو بکن BEST
ببين آقاي منصوري عزيز مشكل از فرمت zipxهست. همين! دانلودش زياد سخت نيست. شما فقط لينك دانلود رو در يك برنامه دانلود منيجر قرار بديد. بقيه اش حله. مشكل اينه كه چون فرمت فشرده اون zipx هست باز كردنش سخته. همين! شما كافي بود rar يا zip معمولي ميذاشتي ديگه مشكلي نداشت.
به نظر من winrar بهتره..........................راستي علي جون اين درست نشد(جنرالز2) لطفا هروقت بيكار بودي تمام فايل هاي جنرال 2 بجز ...............1- فولدر ها..................2-فايل هايي كه گذاشتي ................3-فايل هاي .big ...............
بجز اين 3 مورد همهي فايل هاي ديگشو زيپ كن بذار.....ممنون........................... .............................راستي يه چيزي.. جنرال 2 من داخل مرحله ايش هيچيمون منفجر نميشه.فقط داخل skirmish و challenge وmulti player اينجوريه ....
در ضمن فايل هاي سيوشم (C:\Documents and Settings\Dear-User\My Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data) بجز فولدراش ...و سيوات و رپليات ..بقيشو بذار ......................بازم.ممنون......... ........................
سلا م
با عرض پوزش از همه دو ستان دو باره آپلودش کردم این هم لینکش:
کد:http://ufo-alien.persiangig.com/other/zip%20general/نسوز%20کننده%20جنر%20ال%20زرو/MOD%20IRAN%20DEMO.rar
حالا شدلطفا زودتر اصليش را كمل كن لطفا
را ستی می خوام اگه مو افق باشید زمان سا خت اتم و موشکها رو زیاد کنم چو ن با اتم و مو شکها بازی زو د جمع می شه ....
لطفا لينك دانلود مود ايران را بذاريد
موافقم . فقط انقدر زیاد نکنی که دیگه نشه بازی کرد . مثلا بکنش 12 دقیقهنقل قول:
را ستی می خوام اگه مو افق باشید زمان سا خت اتم و موشکها رو زیاد کنم چو ن با اتم و مو شکها بازی زو د جمع می شه ....
هنوز ساخته نشدهنقل قول:
لطفا لينك دانلود مود ايران را بذاريد
سلام . ببین میخوای فایل Data رو برات بزارم. بدون فایل English که صدا ها و فیلم ها توشه 3 مگ حجم داره .نقل قول:
بقیشم برات میزارم .
حالا خودت یه سر به بازار بزن ببین cdیش رو پیدا میکنی .
آخه الان داریم به مهر نزدیک میشیم نمیتونم زیاد بیام اینترنت یا بازی کنم.
:31::31::31::31::31::41::41::41::37::37::37:
اقای منصوری میشه در خواست کنم فردا تا همینجا که درست کردی بازی رو برامون بزاری . اخه داریم به مهر نزدیک میشیم . و بیشترمون یا نمیتونیم بازی کنیم تو مهر یا خیلی کم . مثل خود من که امسال پیش دانشگاهی هستم و باید مثل ... درس بخونم.