نه خير متاسفانه فقط خود شما هستيد.من بعضي از آموزشهاي خارجي رو دارم اما خيلي كامل نيست.نقل قول:
خودم هم يه كم بلدم(نه زياد)مثلا چطوري وضعيت هوا رو تغيير بدم ، لباس فرد رو عوض كنم،محل سيو در بازي بذارم و چند تا چيز كوچيك ديگه
Printable View
نه خير متاسفانه فقط خود شما هستيد.من بعضي از آموزشهاي خارجي رو دارم اما خيلي كامل نيست.نقل قول:
خودم هم يه كم بلدم(نه زياد)مثلا چطوري وضعيت هوا رو تغيير بدم ، لباس فرد رو عوض كنم،محل سيو در بازي بذارم و چند تا چيز كوچيك ديگه
آقا ما هم پز بدیم.
فتوشاپ ، فلش ، game maker ، 3D game studio , هک بازی ، پریمیر ، فتو ایمپکت ( اینو عمه ی منم بلده !) ، اکثر نرم افزارهای مولتی مدیا ، ویژوال بیسیک ، ادیت چند تا بازی ! ، اتوران سازی ، طراحی سایت ، میکس ، ICDL و ...
saeed_cpu_full کجاست ؟
dragon اسکن می کنی ؟؟ رشته گرافیک نیستی ؟؟
راست مي گه.كجاستنقل قول:
pas be in so al ha javab bede lotfanنقل قول:
1- shoma hameye tehran ro baladin ke mikhad tehran beshe
2- faghat map ro avaz mikonin
3- hajmesh cheghadar mishe
4- key tamoom mishe
5- tehran khoobe vali age ba shahre khareji makhloot she behtare be nazare man:10:
من همه ی اینارو بلدم ( البته همرو از من کپی گرفتی) +من مدرک ICDL8 از ایزایران دارمنقل قول:
ببخشید من جوابها رو میدم :31:نقل قول:
1 - همون جوری که شما عکس آواترتون هست از گوگل ارت میگیریم :31: بعدشم من منطقه 6 رو کلا حفظم
2- همه ی بازی رو عوض می کنیم در اصل کل انجین ساخت بازی میشه
3-به دلیل حجم بالای تکسچر و بعضی مدل ها بالای 7 سیدی ( 1 دی وی دی)
4- معلوم نیست
5- بازی توی شهر خارجی خیلی زیاده حالا یه بازیم که می خواد تهران بشه با خارجی مخلوط کنیم ؟؟؟؟؟:31:
سلام یه مدل درآوردم ببینید چه جوریه البته چون مریض هستم نتونستم زیاد روش کار کنم
فقط ببینید چه جوریه ؟:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من كه خيلي خوبه.:10:
خیلی عالیه