نحوهی خواندن و فلش کردن gdfs(یکی دیگر از کارایی های برنامه ی ستول)
در مورد معنی کلمه می تونید به فهرست مطالب مراجعه کنید... و عنوانش رو گیر بیارید و پست مربوطه رو مطالعه کنید...در یک کلام به قول دوستمون gdfs رو انبار گوشی میدونن(چون کلیه تنظیمات سیستمی گوشی و ....در اینجا ذخیره میشه)
اینم لینک پست مورد نظر:
کد:
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1285198&postcount=369
یا مثلا سریال گوشی در این قسمت در اینجا ذخیره میشه...
به همین خاطر اوایل که این دکمه رو روی برنامه میدیدیم این امید شکل میگرفت که بشه با یک بک اپ از gdfs.. گوشی های سریال چنج هم مشکلشون حل بشه و اونها هم بتونن واسه بار اول خودشون فلش کنن و نیاز به باکس از بین بره.....
اصولا هم نیاز به بک اپ gdfs احساس نمیشه..منتها فرضا شما با اسکریپت های gdfs کار میکنیدو اونها رو اشتباه نصب میکنید....این باعث میشه gdfs اسیب ببینه و در نتیجه رفتار گوشیتون رو از حالت نرمال خارج کنه(گوشیتون غیر قابل استفاده شده)...اینجاست که برای برگردوندن رفتار گوشی به حال اولیه اش نیاز به بک اپش احساس میشه
توجه مهم:فقط و فقط میتونید از gdfs متعلق یه گوشی خودتون استفاده کنید...اینکه مثلا بگید من از بک اپ gdfs گوشی دوستم که اونم همین گوشی منو داره میتونم استفاده کنم..این غلطه و این کار نشدنیه...فقط بک اپ خودتون
read gdfs.......wirte gdfs
بعد از اینکه مدل گوشیمون رو انتخاب کردیم....به راحتی دکمهی read gdfs رو میزنیم و بقیه کارهای برنامه رو انجام میدیم...یک بک اپ ازش در پوشه ی برنامه ذخیره میشه...ضمن اینکه خودتونم میتونید ببینید که فرمتش bin هست
خوب حالا زمانی ریده که میخواهید از بک اپتون که پسوند bin هم داره استفاده کنید و اونو رو گوشیتون فلش کنید....این فایل بین رو در قسمت misc files قرار میدهید و دکمهی write gdfs رو میزنید و بقیه کارهای برنامه رو دنبال کنید
ریختن منو و مسیر های ان در fs
خوب از امروز روس مسیر هایی کار میکنیم که کمتر مورد بحث قرار گرفته...مثل حذف ir_tci یا مثلا حذف صدای شاتر دوربین و خیلی چیزهای دیگه
منتها چون من خودم اول با منو فلش و مسیرهاش کمی مشکل داشتم از منو شروع میکنیم
شما هم هر مسر جالبی رو دیدین حتما منو کمک کنید
با توجه به نوع فایل هایی که در فایل منوی مورد نظرتون دارید باید مسرهای مختلف و متعددی رو بسازید:
از یک فایل swf تشکیل شده باشه کافیه یک مسیر زیر رو ایجاد کنید:
کد:
Tpa/preset/system/desktop/flash
اگه دیدید فایلهای png یا مثلا gif داشت این مسیر رو درست میکنید و کلیه فایل ها رو در این مسیر میریزید:
کد:
Tpa/preset/system/menu/
اگه فایل menu.ml داشتید اون رو هم در مسیری همون فایلهای png , gif که بالا ذکر کردم بریزید
اگه به فایل با پسوند thm برخوردید..اون فایل رو در این مسیر قرار بدید:
خوب دیگه اصلی ترین کار انجام شد حالا به راحتی می تونید منوی مورد نظر رو در گوشی تون فلش کنید و از گوشیتون بیشتر از قبل!لذت ببرید:10: