ایمیل زدم 3 دقیقه بعدش این جواب اومد [emoji53] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
ایمیل زدم 3 دقیقه بعدش این جواب اومد [emoji53] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت من بعد از ظهر ها تقریبا به زور 7 مگابیت هست صبح زود هم مثلا 20 مگابیت نهایتا زنگ بزنم پشتیبانی احتمال افزایش پهنای باند هست؟ چون این جا همه سرعتشون خیلی بیشتر از من هست
ای دوست عزیز این ایمیلی که برای شما اومده بیشتر از یک سال و دوماه پیش برای من اومد هنوز هم خبری از پوشش4g نیست که نیستنقل قول:
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
اخه عزیز دل چطور میشه که تمام این مسائل دقیقا متقارن میشه با این مورد td شما اگه نظر دوستان دیگه رو هم مطالعه کنید از این موارد کم نیستند در ضمن منطقه ما بعد از این همه پیگیری و درخواست وشکایت و تماس با دفتر وزیر هنوز پوشش 4g نداریم تنها جوابشون اینه که درحال پیگیریست اون وقت هنوز این اینترنت ثابت استارتش نخورده تونقشه پوشش کامل دادن منطقه ما رو به نظر شما این چه معنی داره افت شدید سرعت رو بیشتر از ده تا دکلی که تونستم سیگنال بگیرم تو هردوتا فرکانس افت تقریبا شدید نشون میدهنقل قول:
والا چی بگم شاید هم من دارم اشتباه میکنم
فرقی نداره . پهنای باند شبکه برای مصرف روزانه کاربران هستنقل قول:
همون پهنای باند در شب، اضافه و بدون استفاده هست که شرکت جلوی هدر رفتنش رو میگیره و ازش پول درمیاره
در روز کاربران قطره قطره استفاده میکنن ولی در شب ، هدف همه کاربران ، دانلود بی وقفه هست ، مصرف از روزانه هم بالاتر میره
در این شرایط شرکت چیکار کنه ؟ پهنای باند رو زیاد کنه ؟ اینطوری که روزها اضافه میمونه برعکس میشه
این بیشتر به یه ایمیل اتوماتیک شبیههنقل قول:
بنده تا حدود 40 روز پیش وضیعت سیگنالم No Service بود!یعنی هیچی به هیچی!اصن تا اون موقع گوشیم تو خونه سیگنال 4g و حتی 3g ایرانسل به خودش ندیده بود!:n02:نقل قول:
اتفاقا من از طریق 195 اقدام کردم و 2 بار از تیم شبکه ایرانسل اومدن خونه رو از لحاظ وضیعت سیگنال بررسی کردند و چندین بار تماس گرفتن و وقتی دیدن که ما از همه سایت های شبکه دور هستیم و با ایجاد تغییرات در سکتور های سایت های اطراف نتیجه مطلوب حاصل نمیشه بالاخره یک سایت که قبلا تو خیابونمون غیر فعال بود,فعال کردن!(دلیل غیر فعال بودنشو من نمیدونم,شاید تقریبا آماده بوده و اون شکایت کمی سرعت راه اندازی رو جلو انداخته) چون راه اندازی سایت جدید نیاز به مجوز ها و مراحل اداری زیادی داره که حداقل 6 ماه زمان میبره و اینم بدونید که ایرانسل خییییلی بیشتر از ما دنبال پوشش بیشتر شبکه خودش هست که دلایلش هم قبلا گفتم
ولی الان آنتن LTE فول هستش تو خونمون,واقعا دمشون گرم که انقدر پیگیر هستن,من به شخصه ازشون ممنونم:n12:
همزمان با اون از همراه اول هم در یک تاریخ شکایت کرده بودم,اتفاقا از تیم شبکه همراه اول هم 2 بار اومدن خونمون و دقیقا همون مراحل رو انجام دادن و هنوز که هنوزه هیچ کار مثبتی از طرف همراه اول صورت نگرفته!(شکایت همراه اول مربوط به سرعت فوق العاده پایین 3g بود,راه اندازی 4g پیش کش!)
البته ناگفته نماند تیم شبکه ایرانسل بسیار خبره تر و ماهرتر بودن
اسکرین شات هم قرار میدم که دقیقا تفاوت رسیدگی به شکایت مشتری رو بین این دو اپراتور ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت را احساس کنید ... :n05:نقل قول:
والا به خدا من هم از بس پیگیری کردم وشکایت کردم خسته شدم آخرین جواب ایرانسل هم این بود که باید صبر کنید فعلا با همون 3g باید بسازید حتی از طرف ۱۹۵هم تماس گرفتن گفتن به این دلیل و ان دلیل که ایرانسل اعلام کرده باید صبر کنید مشکل نتورکینگ دارند وفلان وچنان البته خیلی محترمانه صحبت کردن ولی چه فایده خبری از پوشش نیست که نیستنقل قول:
واقعا خیلی خوش شانسی شاید هم آشنایی چیزی داشتی تو کدوم منطقه وکدوم شهری عزیزنقل قول:
نقل قول:
هر کاری کردم برنامه اش نصب نشد! نیاز به حساب گوگل پلی هم داشت که ساختم
تست سرعت با مودم
4G دو خط آنتن
این که نسبت به تستهایی که شما میزارید خیلی کمتره :n03: چیکار باید بکنم سرعت بیشتر شه؟ :n15:
خودن داري ميگي ٢ خط!نقل قول:
٢ خط خيلي ضعيفه
رفقا من میخوام بسته شبونه بگیرم اما گوشیمو فعلا فروختم مای ایرانسل ندارم
سایت ایرانسل هم بسته شبونه نداره بگیرم راه دیگه ای نیست؟
Droid4xنقل قول:
رو روی ویندوز نصب کن و بعد هم ایرانسل من
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
از سایت ایرانسل بسته یه ساعته و دوساعته شبانه رو میتونی آنلاین بخرینقل قول:
سایتش خرابه رفتمنقل قول:
نوشته در دست ساختن
مشکلو حل کردم
اوه اوه امشب فیلترینگ ایرانسل از کار افتاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب بمبی بود خوشحالم کرد:n20:کل سایتا بدون فیلتر بازن همه جا
چند ماه بعد اینا رو هم جمع میکنن
شکایت من از پوشش ضعیف 3g و 4g ایرانسل فعلا به هیچ جایی نرسیده . امروز زنگ زدم 195 میگم چرا بعد از 1 ماه هنوز ایرانسل پیگیری نکرده میگه مشکل آنتن دهی حداقل باید 6 ماه صبر کنید :n04:.. شما شانس داشتی رسیدگی شده:n02:نقل قول:
....کرج محله شاهین وییلا بنیاد....
اسکرین شات شکایت 1 ماه پیش من از ایرانسل :
سلام دوستان یه سوال.از کجا بفهمم الان به کدوم باند متصلم.1800 یا 2600
یکی از اشنایان اومده بود خونمون ، دیدم مودم 4g ایرانسل داره که یه تست باهاش زدم بعد دو هفته ، متوجه شدم با وجود انتن کامل 4g اونم به صورت ثابت (بازم میگم کامل ! چون دکل چند متر فاصله داره با اینجا ) ، همچنان سرعت رو 300 کیلوبایت مونده :n01: یعنی سرعتی که دارم با adsl میگیرم !
و حدود یک ماه و نیم هست که این مشکل وجود داره ... هر چند که خیلی تعجب نکردم چون دزدی ایرانسل بعد راه اندازه td lte اثبات شد :n41:
تاریخ انتشار: 95/07/12 16:0
مديرعامل اپراتور دوم ارتباطي کشور، مشکل آنتن دهي در برخي نقاط را تاييد کرد و از مردم خواست اين موضوع را به سامانه 700 گزارش دهند.دزفولي گفت: برخي نارسايي ها در پوشش آنتن دهي به دليل تمايل نداشتن مالک ساختمان ها براي ادامه همکاري است که سبب مي شود هنگام نصب دوباره آنتن مشکل ايجاد شود.وي بخش ديگر اين مشکل را ناشي از تغييرات منطقه اي و ايجاد ساختمان هاي مرتفع دانست و افزود: تلاش مي شود مشکل هر نقطه اي که آنتن دهي مناسب ندارد، برطرف شود.
دوستان کسی مودم outdoor غیر از stx lte میشناسه؟
وزیر ارتباطات در مراسم افتتاح پروژههای جدید ایرانسل:
گسترش پرشتاب شبکه دیتا دلیل روی آوردن مردم به ایرانسل است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با اشاره به توسعه پرشتاب شبکه 3G و 4G/LTE ایرانسل در سراسر ایران تاکید کرد: به دلیل گسترش پرشتاب شبکه دیتا است که مردم به ایرانسل روی میآورند. امروز دیگر کسی نمیتواند تلفن همراه داشته باشد ولی از دیتای پرسرعت آن استفاده نکند.
واعظی با اشاره به رابطه خوب ایرانسل و دانشگاهها و همچنین اهمیت ویژه جوانان در پروژه بزرگ ایرانسل گفت: در حال حاضر ایرانسل از حدود 60 شرکت جوان حمایت میکند، این رویکردی است که در رابطه با توسعه زیرساختها چه در بخش موبایل و چه سایر بخشها وجود دارد و تلاشهای ما باید طوری باشد که به توسعه کسبوکار و ایجاد شغل کمک کند تا بتوانیم بازارمان را گسترده کنیم.
واعظی با تاکید بر اینکه باید یاد بگیریم وقتی که توفیقی پیدا میکنیم و در کاری موفق میشویم، به دیگران نیز کمک کنیم تا آنها هم موفق شوند، گفت: هر شرکتی که در ایران به وجود میآید مثل فرزندان ما هستند و ما باید به دنبال ایجاد شغل در این زمینه باشیم.
وی همچنین از ایرانسل، سایر اپراتورها و شرکت زیرساخت برای تلاش مجدانه در زمینه برقراری ارتباطات مراسم اربعین تشکر کرد.
دوست عزیز قبلا هم عرض کرده بودم مورد منطقه ما بیش از ۱۴ماهه که میگن در حال پیگیری هستیم وهیچ خبری نیست راه اندازی سایت 4g تو مناطق مختلف اصلا ربطی به شکایتها نداره اگه زیر ساخت هاشون تو اون منطقه خوب باشه سریع انجام میدن والا میشه مثل منطقه ما که اصلا معلوم نیست کی انجام بدن خیلی به شیش ماه ویک سال امیدوار نباشنقل قول:
با سلام . دوستان یه سوال داشتم . من الان برای خونه به جای ADSL از اینترنت 4G ایرانسل استفاده میکنم (با مودم رومیزی) و از سرعت و پایداریش هم بسیار راضی هستم . بسته شش ماهه 100 گیگ بسته ای هست که معمولا انتخاب میکنم چون به صرفه تره و استفاده هم میشه به طور کامل . با احتساب مالیات هر گیگ میوفته 1900 تومن که البته تا اونجایی که میدونم در اینترنت 4G بر خلاف ADSL ترافیک آپلود هم محاسبه میشه (اینو خود پشتیبانی ایرانسل هم تایید کرد و از جاهای دیگه هم شنیده بودم) و اگه بخوایم دقیق حساب کنیم با احتساب حدود 20% حجم آپلود ، هر گیگش میوفته 2375 تومن که البته به نظرم گرون نیست ولی میخواستم ببینم آیا الان اگه برم سراغ ADSL یا وایمکس یا هر روش دیگه ای برای تامین نت ، ارزون تر پیدا میکنم؟ البته به قول یه بنده خدایی توی ایران اگه از اینترنتت راضی هستی نباید ولش کنی چون معلوم نیست بهتر گیرت بیاد یا نه :n02:حالا میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم :n01:
الان فهمیدم علتش چیه که همیشه نیم ساعت آخر بسته های اینترنت آنتن میپره و میزنه No Service
سیم کارت باید شارژ داشته باشه. مثلا 500 تومن شارژ کنید. مشکل حله
دوستان مشهدی لطف کنن اگه امکانش هست سرعت دانلودشون با 4g ایرانسل رو بگن برای من میانگین 2 مگابایت هست.
والا من حداقل 10 تومن همیشه تو حسابم بوده ولی این مشکل no service هیچ وقت برطرف نشد !نقل قول:
الان رو نمیدونم به چه صورت هست ...
برای من حدودا ۴۳ مگ هست شما مگه کدوم منطقه هستی؟ دومگ خیلی کمه؟ سرعت تریجی ۶ مگ هستنقل قول:
Sent from my Lenovo K50a40
تریحی 6 مگ؟
حداکثرش 42 مگ هست که کسی معمولاً به این سرعت نمی رسه، خوش شانس باشید با تری جی 20 تا 25 مگابیت بگیرید،
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
100 درصد بیت منظورشون بودنقل قول:
چون اولش 42 مگ گفتن همون میشه بیت
شما اگه سیمکارت اعتباری داری میتونی برای خرید بسته از شارژ خط به خط استفاده کنی که تو همین فروم ها با تخفیف های 10-15 و 20 درصد میفروشن که خیلی به صرفه تر میشه و پول مالیات و غیره هم نمیدین. مثلا 175 هزار تومن بسته 100 گیگ با 20 درصد تخفیف میافته 140 تومن که میشه گیگی 1400. سمت وایمکس که اصلا نرین به نظر من. ADSL هم با تعرفه عادی ارزون تر نمیشه مگر اینکه جشنواره ای چیزی باشه برای خرید ترافیک ، در ضمن اگر شانس بیارید خط تلفنتون کیفیت داشته باشه تهش 16 مگ سرعت دانلود و حدود 1 مگ آپلود میگیرین. در هر صورت اگر از 4G راضی هستنید و فشار مالی هم بهتون وارد نمیشه هیچ دلیلی نداره برید سراغ ADSL چون حتی اگر دانلود هم بخواید بکنید هیچ جا بسته شبانه 60 گیگ با 2 هزار تومان پیدا نمیکنید!. حرف اون بنده خدا هم به مقدار زیادی درسته به نظرم.:n39:نقل قول:
نقل قول:
سلام
بی زحمت لینک اون فروشنده ای که خودتون ازش خرید کردید قرار بدید
ممنون
سلام ببخشید چه مدل مودم رومیزی پیشنهاد میکنید برای 4g بگیرم؟ پایداریش برام خیلی مهمه مثلن برای بازی و سیسیکم و اینجور چیزا
ممنونم
سلامنقل قول:
به تاپیک زیر مراجعه کنید:
تست 4G با مودم E3372 اپراتور ایرانسل بسته 1 ساعت شبانه 900 ت .
شهر ما 2 ماه میشه زیر مدار 4G رفته و تازه گی ها همین نزدیکی های منزل ما آنتن 4G نصب کردن داخل خونه آنتن فول .
ممنون از راهنمایی شما . بله اگه ممکنه بگید که از کجا میشه شارژ ارزان گرفت و آیا قابل اطمینان هست این شارژها یا خدایی نکرده کلاهبرداری نباشه (البته قصد جسارت به کسی رو ندارم:n01: )