اینترنتو وصل کردن:n19:
Printable View
اینترنتو وصل کردن:n19:
واسه شما هم پارتاک باز نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت اس ..لی مخابرات به صورت مکرر پشت سر هم قطع و وصل
فکر کنم وقتی نهار چرب و نرم باشه یادشون میاد یکارایی انجام بدن میخوان فردین بازی در بیارن اما درستش که نمیکنن هیچ ... هم میکنن فقط پول میدیم خدمات 0
کسی هست پرش لینک داشته باشه؟
یعنی کسی این پست من رو ندید :|نقل قول:
دوستان توصیه میکنم از این کدای رایگان نزنین شاید اولش 0 ریال باشه شاید یکی دو ماه اول نیاد رو قبض ولی بعدا میاد روی قبض و به مشکل بر میخورین من خودم تجربه تلخی از این روشا داشتم
یه روش هست که جواب داده واسم یکم درد سر داره ولی میارزه
نیست متاسفانه پس پرداختن بقیش سر قبض میادنقل قول:
ترافیکا که رایگان نیستن پس چرا بقیش رو قبض میاد؟نقل قول:
منظورتو متوجه نشدمنقل قول:
هزینه ترافیک میاد روی قبض؟
مگه باقی هزینه ترافیکا رو قبض میاد؟ شوخی نکن.نقل قول:
یه آی پی جدید واسم میاد 2.183 خیلی عالیه. هم سرعتش هم پینگش.
این ip تا دو سال پیش برا من میومد ولی یهو غیبش زدنقل قول:
اره ولی کیفیت خوبی نداشتننقل قول:
پینگشون با داخل پایین و با اروپا نجومی بود
انگار هر شب ساعت 01:18 باید لینک بیپرونه این 4شبه دقیقا ساعت 01:18 لینک میپرونه
برای من 1.45 میپرهنقل قول:
زمانبندی شدست مثلا برا من از ساعت 10شب تا 1و20دقیقه لینک نمیپره بعدش از ساعت 1و20 تا ساعت 3.5 چند بار میپره بعدش دیگه نمیپره تا فردا ظهرش ظهر ها خیلی ناجور میشه بعدش کمتر میشه تا شب از ساعت 10 دیگه نمیپره تا باز ساعت 1و20نقل قول:
الان حتی رو snr 20هم لینکم پرید و آی پیم قفل شد رو 37.221 پرش لینکم به نویز ربطی نداره به آی پی ربط داره فکر کنم چون بعد از پرش لینک ipقفل میشه دوباره تو پرش لینک بعدی آزاد میشه
برای منم همین جوره ولی یکم فرق داره ای پی عوض نمیشه همون میاد یعنی مثل یه شوک به اینترنت میمونه برام با این حال مرض دارندنقل قول:
امروز اعضای کمتری توی پشتیبانی هستن به همین خاطر نویز کمتری به خطوط وارد میکنن:n19:
DNS خوب واسه بازی چی هست ؟
لینکم پرید و وقتی اومد این شد وضعیتش :
:angry:
آخه درد و مرضتون چیه که این کارا رو میکنید ؟؟!!!
خطمم مشکل نداره و تا 8 مگ میکشه. (قابل توجه کسایی که میخوان بیان بگن خطت مشکل داره)
مخابرات صاحب نداره اینجوریه وضعشنقل قول:
دقیقا همین چند هفته پیش این قضیه واسه من بود. واسه شما چند وقته اینطور شده؟
برای من تقریبا 1 هفته طول کشید تا درست بشه. زنگ هم نزدم به پشتیبانی. به خاطر همون مسایلی که خودت بهتر میدونی
دوستان کسی از این سرویسایی که نوشته پیشخوان دولت خبری نداره؟خیلی ارزونن انگار!مثلا 1مگ 1ماهه 5گیگ-پیشخوان دولت
من تا دو سه ماه پیش خطم روی 8 مگ بود.نقل قول:
ولی دیگه شروع کردن به دستکاری کردنش.. هر روز ریتم در حال کم و زیاد شدنه
مثلا دیروز 6 مگ بود. امروز 5 بود... بعد شد 4 ... بعد همون عکسی که گذاشتم شد، الانم روی 3.5 مگه
احتمال زیاد هم تا فردا یکم بره بالاتر
کلا ریتم خیلی متغیره. خدا ازشون نگذره
خط منم رو g.dmt هر دقیقه لینک میپرونه منم گذاشتم رو adsl2+ بهتر شد الان نمیدونم جریان چیه از صبح یه بار لینک پریده اللن خطم رو 10مگه و 2ساعته روی همینه ولی هنوز آپلودم به حالت اول برنگشته قبلا تا آپلود 1200میکشید الان شده 500-600 پریروز هم شده بود 120
یه اسپید تست بزار با استریم 10 مگنقل قول:
کدوم سرویسا؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/
یه سرویسایی هستن آخرشون نوشته پیشخوان دولتنقل قول:
به نمایندگی ها میدن
سلام دوستان عزیز من یک ماهه اومدم اهواز و تلفنم دیروز وصل شد حالا میخوام شرکتی برم که نامحدود داشته باشه قیمتا مناسب و سرعت دانلود زیاد بدون اینکه حجم دانلودی داشته باشه.... به نظر من شاتل 256 ، 17 گیگ 42تومان خوبه ولی حیف حجم دانلودش محدوده 17 گیگه.و بعد اتمام این حجم سرعت واقعی 256 میشه یعنی فک کنم 35 بشه بدیش اینه....حالا نظر شما چیه؟مرسی تا شنبه وقت دارم فک کنم
ووالا من پارسال همین موقع ها از ابادان شاتل گرفتم. ابته اونموقع شاتل ابادان و اهواز یکی بود. الان جدا شدننقل قول:
نامحدود گرفتم
از همون شب اول از ساعت 1 بود فکر کنم تا ساعت 7 سرعت دقیقا نصف میشد.
بقیه زمانا سرعت خوب بود. اما مشکل این بود بعد یه حجم دانلودی سرعتت کم کم و کمتر میشه. تا به سرعت اسمی برسه. در کل راضیم نکرد و رفتم بیرون چون دانلود هام زیاد بود. همین الانش شبی 8 گیگ دانلود میکنم توی مخابرات. اونموقع تو شانل هم 24 ساعت باید روشن میزاشتم تا اینقدر دانلود کنه بعد یه مدت هم سرعت رو شاتل اسمی کرد. تو 24 ساعت 3 گیگ هم دانلود نمیکرد
سلامنقل قول:
میشه بیایین اینجا به بقیه بچه ها هم بگین سرویستون چیه؟ میشه؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=9
شما اگر اشتباه نکنم 3-2 سال پیش اینجا فعالیت میکردی مشترک مخابرات هم بودی درسته؟:n02:نقل قول:
در مورد سرویس نامحدود متاسفانه دیگه هیچ isp نامحدود واقعی ارائه نمیده و اگر هم جایی اسم نامحدود دیدی فقط بازی با کلماته و واقعی نیست
حالا خودت نظرت چیه؟کدوم برم>غیر این دو تا نیست؟راصد وایرلس یا adsl ؟مرسینقل قول:
از ساعت 11تا 12:55 تند تند لینکم میپرید:n21:
توجه کردم اول ipمیپره بعد از چند ثانیه لینک میپره حتی خطو گذاشتم رو 4مگ snr شد 24 بعدش یهو آی پی پرید و بعد از چند ثانیه snr اومد رو 2 و لینک پرید
خدا بهت صبر بدهنقل قول:
درکت میکنم
نکنه این برنامه همیشگی باشه مثل قفل شدن ipها؟؟؟نقل قول:
به پشتیبانی هم نمیشه چیزی گفت چون سریع خطو میزاره رو 1مگ
اره یه ماه پیش هم بودم یعنی چی به نظرت برم همون مخابرات که دو مگش 650 سرعت میده یا پارس انلاین؟خود شما چی داری؟نقل قول:
مخابرات ولی باید باهاشون شرط کنی که پرش لینک نداشته باشهنقل قول:
یعنی چی پرش لینک؟ دو مگ سرعت دانلودش چقدره؟چون من ماهی 30 گیگ بیشتر دانلود دارمنقل قول: