سلام.شما همین الان برو سایت ۱۹۵ شکایت ثبت کن. عکس صفحه تنظیمات مودم که کشس خطت رو داره هم پیوست کن. منتظر اینا نباش.نقل قول:
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Printable View
سلام.شما همین الان برو سایت ۱۹۵ شکایت ثبت کن. عکس صفحه تنظیمات مودم که کشس خطت رو داره هم پیوست کن. منتظر اینا نباش.نقل قول:
سلام.خودشون میگن ۱۲۸ میشه سرعتنقل قول:
پس نگران نباشم اخه گفتم الان که 4 گیگ مونده از ماه هم 6 روز مونده نشه گیگ تموم بشه نتونم شارژ کنم باید برم مخابرات////اخه زمانی که برام فعال کردن 100 مگ داشت که بشه خرید سرویس کرد واسه همین منو به شک انداخت.....ممنون از پاسخگویی عزیز:»
دوستان من از 28 تیر یوزر و پسورد مودم رو از طریق sms دریافت کردم،اما هنوز نتونستم به اینترنت وصل بشم،یعنی مودم ip دریافت نمیکنه
همه چی هم درست تنظیم کردم،vpi vci ،حتی گذاشتم رو حالت bridge ارور 651 میده!!
به نظرتون مشکل از کجاست؟
به پشتیبانی روزای قبل زنگ زدم میگفت اعلام خرابی کردیم براتون،ولی هنوز مشکل حل نشده
آخرین تماسی که داشتم،گفت بذار رو حالت bridge و شماره ارور رو زنگ بزن و بگو
به نظرتون با این کار مشکل حل میشه یا کلا مارو سنگ قلاب کردن؟
از آسیاتک اومدم اینجا،مخابرات واقعا پشتیبانی داغونی داره
-------------------------------------------------------
الان خودشون تماس گرفتن گفتن خططتون اوکی هست از سمت ما چراغتون روشن هست
میگم ارور 651 میده مودم در حالت bridge
میگه ارور یوزرنیم و پسورد هست
براش یوز و پسورد رو خوندم گفت درسته،گفت بذارین چک میکنم دوباره باهاتون تماس میگیرم
نقل قول:
بنده هم مشکل شمارو اول سرویس داشتم با خط گوشی میرفتم تو پروفایل تیکت میزدم طرف میگفت مشکلی نیست خلاصه بعد یک هفته یکی به گوشی زنگ زد گفت مودمو روشن کن من هم گفتم روشنه گفت پ خاموش کن دوباره روشن کن این کارو کردم گفت من چراغ مودمو دارم میبینم که روشنه بعد دیدم بله درست شده گفتم شما پشتی بانی هستی گفت خیر تو dslam یم همچین چیزی گفت که هست چون هی تیکت میزدم ارجاع دادن اونجا خلاصه مکافاتی داشتم راستی عزیز اون نام کاربیری که @ داره باید اخر بیاد ها سمت راست...
مرسی رفیق بابت مطلبی که گفتی،خدا رو شکر حل شد مشکل،فکر کنم ارور رو که تو حالت bridge بهشون گفتم،مشکل رو حل کردن،خدا کنه چشم نخورهنقل قول:
اشتراک یکماهه رایگان سایت های تماشای فیلم و سریال
بدون وارد کردن کد تخفیف میتوانید از یک ماه اشتراک رایگان تلویزیون اینترنتی فیلیمو، تیوا ، تماشاخونه ، آیو ، نماوا سامانه تماشای آنلاین فیلم و سریال بهرهمند شوید. جهت بهرهمندی از این سرویس میبایست به وبسایت زیر مراجعه و با وارد کردن کد ملی، شماره ثابت و شماره همراه ثبت نام نمایید. لازم به ذکر است شماره ثابت شما میبایست در یکی از مراکز معتبر ارائه اینترنت خانگی ثبت شده باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دقیقاً امروز همین مشکل رو پیدا کردمنقل قول:
هر کاری کردم درست نشد
به منم Bridge رو گفتن انجام بده که اون موقع کامپیوتر در دسترس نبود امتحان کنم
رفیق این bridge رو حتما انجام بده شماره ارور رو زنگ بزن بهشون بگو،همون روز درست میشهنقل قول:
سلام
پینگ من چند روزه در ساعت های خاصی عجیب میره بالا و بعدش خوب میشه
کسی این مشکلو نداره؟
حق با دوستان بود وقتی حجم تموم بشه نت قطع نمیشه مثل شاتل ولی سرعت میاد رو 128 که دانلودش میشه16 وقتی این اتفاق افتاد یک لحظه رفتم به چندین سال پیش یادش بخیر/////الان هم سرعت 16 گرفتم که سرعتش با 8 هیچ فرقی نداره هردئ یکی هست.....یعنی 8 هم که داشتم همین سرعت بود که رو 18 بسته شده و دانلود هم که 2 مگ هست////
یک خوبی مخ اینه که من باش خدایی حال کردم اینکه زمانی که به پنج روز برسی میتونی سرویس عوض کنی ولی تو شاتل این امکان وجود نداره و باید تا روز اخر اگر حجم تموم بشه ترافیک بگیری//
درودنقل قول:
اگه امکانش بود از قسمت status مودمتون یه شات بدید کیفیت خط و سرعتی که براتون ست کردن رو ببینم.
نقل قول:
Line Rate - Upstream (Kbps): 1291 Line Rate - Downstream (Kbps): 18383
اینم نویز
Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 73 64 Attenuation (0.1 dB): 170 94 Output Power (0.1 dBm): 191 124 Attainable Rate (Kbps): 21032 1291
Path 0 Path 1 Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 18383 1291 0 0
اپ لود تا همین یک ساعت پیش 2 بود که الان این شده...
این چیزی که من دارم می بینم به خاطر فعال نبودن AnnexM هست که سرعت آپلود رو آورده پایین و output power آپلودت هم اومده روی 124 در صورتی که باید روی 150 باشهنقل قول:
برو توی تنظیمات ADSL و annexM رو فعال کن
اگه فعال هست Annex های دیگه مثل L رو غیر فعال کن و فقط M فعال بمونه
تا دوباره برگردی به آپلود 2 مگ :)
دستت طلا عزیز این قطع شدن های یک دفعه ایی هم میشه که مشکل از همین باشه ؟نقل قول:
وسط دانلود یک دفعه نت میپره و دوباره وصل میشه .....
18 روز دیگه سرویس یکساله من تمام میشه و متاسفانه دیگه اون کمپین وجود نداره و هیچ سرویسی نیست که دانلود تو ساعات خاص داشته باشه، من این رو داشتم، شما جایگزین مناسبی سراغ ندارید براش؟
سرویس 16M کمپین رنگین نت - سحرخیز- دوازده ماهه پس پرداخت 80G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 320G ترافیک داخلی عادی و 250G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 1000G ترافیک داخلی ساعت خاص-زمان خاص (5 تا 11 صبح)
علت قطعی هات میتونه نویز باشه SRA رو تو مودم فعال کن دیگر نباید قطع بشود با فعال نمودن این گزینه ...نقل قول:
پینگ واقعا ضعیفه واسه بازی آنلاین(تو ps4)
حالا تیکت زدم واسه پشتیبانی که به fast تغییر بدنپروفایل رو،امیدوارم بلد باشن و انجام بدن
چون در جواب تیکت من نوشت،"درخواست شما به واحد مربوطه ارسال شد"
دوستان قدیمی که از مخابرات سرویس دارن و اهل گیم هستن،راهکار دیگه ای به نظرشون نمیرسه؟
سلام.اونfast رو انجام میدن راحت. ولی اینکه چقدر برای شما تاثیر داره رو نمیدونم.
لطفا حذف شود
اولا که رو مود fast هستی و به خاطر همین ، snr میزان نویز خط ات لب مرز قطع شدنهنقل قول:
دوما چون وضعیت لب مرزی داری هر نویزی باعث قطع شدن اینترنت میشه تا دوباره مودم به adsl وصل بشه و آیپی بگیره حدود 1 دقیقه قطع میشی
معمولا نویز های قوی باعث اینجور قطعی ها میشن مثل روشن شدن کولر ، حرکت آسانسور و ....
که اگه حوصله داشته باشی می تونی منبعش رو پیدا کنی ولی اصولا فایده ای نداره توی قطع شدن :)
ولی اگه نت پایدار می خوای یا باید یه ذره سرعت کمتر بگیری
یا اگر سرعت مد نظرته بری VDSL بگیری که هی قطع نشه
درود ، هیچکدوم از سرویس هاژ مخابرات الان دانلود شبانه و ساعت خاص ندارننقل قول:
الان جشنواره ماندگار هست که 16 مگ 80 گیگ ماهانه حدود 40 تومن
به صورت 3 و 6 ماهه و 1 ساله
نقل قول:
خیلی خیلی خیلی ممنون گفته شما درست بود با فعال کردن گزینه الان دیگه قطعی ندارم تو فرم نویز هم گفتم مشکل ولی گویا اطلاعات شمارو نداشتن اینم از وضعتی که شد و البته از همه مهم تر قطی درست شده دیگه مشکلی تو دانلود نیست
Path 0 Path 1 Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 18383 2399 0 0
Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 73 70 Attenuation (0.1 dB): 170 121 Output Power (0.1 dBm): 183 130 Attainable Rate (Kbps): 20200 2463
از دوستان هم پوزش میطلبم که اینجا این سوال رو پرسیدم و قول میدم دیگه این اشتباه تکرار نشه هرچند مشکل با نت مخابرات بوده ولی درسته نویز تایپیک جدا داره ...:rolleye:
- - - Updated - - -
دوستان 2 تا تیکت گذاشتم برای تغییر پروفایل به fast اما دیروز زنگ زدن گفتن که انجام نمیشه،گفتم پینگ بازی آنلاین برام بالاست،خانومه گفت مخابرات گیم رو ساپورت نمیکنه!!
بنده خدا اصلا interleave و fast پروفایل گیم و این چیزا رو احساس میکنم نشنیده بود،فقط گفت مخابرات مثل شرکت های دیگه نیست،ساپورت نمیکه!!!
حالا تلفنی زنگ بزنم بهتره یا کلا کارشناساشون در همین حد هستن؟:hmm:
مخابرات شهر ما دارد، اکثرشان اطلاعی ندارند ولی بعضیها در جریانند. بهتر است وقتتان را با پشتیبانی تلف نکنید مستقیما از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید.نقل قول:
سید مجید صدری مدیرعامل شرکت ملی مخابرات ایران با تبریک فرا رسیدن عید غدیرخم به تمام مشتریان این شرکت گفت: به منظور پیادهسازی نقشهای مسئولیت اجتماعی شرکت مخابرات و برای گرامی داشت عیدسعید غدیر خم تمام تماسهای تلفن ثابت به ثابت درون شبکهای شرکت مخابرات ایران از ساعت۲۴روزجمعه ۱۷ مرداد تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۸ مرداد رایگان است.
وی افزود: مصرف اینترنت مشتریان خدمات باند پهن بر روی تمامی بسترهای ارتباطی ADSL. VDSL و FTTH از ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۷ مرداد تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۸ مرداد تا سقف ۱۰ گیگا بایت رایگان است.
وی با تاکید بر اینکه ترافیک رایگان اینترنت به مشتریانی اختصاص داده میشود که سرویس فعال داشته باشند، اضافه کرد: این امکان تنها برای تلفنهای ثابت به ثابت اعم از درون استانی و بین استانی خواهد بود.
صدری خاطر نشان کرد: تماس از طریق تلفن ثابت با تلفن همراه (همراه اول، ایرانسل و رایتل) شامل این طرح نخواهد شد.
منبع: خبرگزاری فارس
سلام دوستان بنده در تهران منطقه فرد اسدی جدیدا ساکن شدم و برای اینترنت adsl اقدام کردم ولی متاسفانه مخابرات میگه بالاتر از ۴ مگ نمیده! با توجه به مصرف بالای پهنای باند و دیتا به خاطر بازی آنلاین و تلوزیون های اینترنتی و دانلود این سرعت و خدمات جدا کمه! به بقیه سرویس دهنده ها هم زنگ زدم از پارس آنلاین و شاتل تا های وب و داتک و امثال اینا یسری میگفتن مخابرات منطقه مشکل داره و نمیشه و یسری هم میگفتن پورت خالی ندارن. مشکلات از اینجا جالب و عجیب میشه که من قبلا از سرویس های tdlte مبین نت استفاده میکردم ولی اینجا به خاطر سیگنال ضعیف رسما اعلام کردن سرویس دهی نمیکنن ایرانسل هم همینطور! تنها راه باقی مونده استفاده از نت موبایله که خب نمیدونم چرا ولی اینجا اینم آنتن نمیده :| نه ایرانسل و نه همراه اول! با این توصیفات شاید فکر کنین وسط بیابونم ولی همه اینا مربوط به تهران اطراف میدون آزادیه!
من همه جا گشتم و آخر سر به این انجمن رسیدم اگر کسی راه حلی به ذهنش میرسه یا میتونه کمکم کنه یه دنیا ممنون میشم.
دوست عزیز به سایتنقل قول:
سر بزنید شماره تلفنتون را وارد کنید شرکتهایی که می تونن بهتون سرویس بدن را بهتون نشون میده البته تلفنی یا از طربق سایت شرکتها باید چک کنید چون بعضاً برای یه شماره ای میزنه فلان شرکت میتونه سرویس بده ولی در عمل نمیتونه
- - - Updated - - -
سر بزنید شماره تلفنتون را وارد کنید شرکتهایی که می تونن بهتون سرویس بدن را بهتون نشون میده البته تلفنی یا از طربق سایت شرکتها باید چک کنید چون بعضاً برای یه شماره ای میزنه فلان شرکت میتونه سرویس بده ولی در عمل نمیتونه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوستان یک خبر خوب از تاریخ 17 مرداد ساعت 24 تا 18 مرداد ساعت 24اینترنت مخابرات مجانی////
از حالا لیست دانلود هاتونو اماده کنید////((البته تا سقف 10 گیگ ها))
تو پنل که چیزی در این رابطه نیست. از امشب بود دیگه؟ فعلا که از حجم کم میشه.
خیلی عجیبه که میگید نه همراه اول یا ایرانسل وسط تهران آنتن نمیدن! بهرحال اگر این شرایطی که میگید باشه تنها یک انتخاب دیگه میمونه و اون اینترنت وایرلس یا بیسیم هست هزینه اولیه اش یخورده زیاده(دست دومش هم تو دیوار گیر میاد) اما سرعت و کیفیت خوبی داره میتونید از شرکت های ارائه دهنده برآوردی بکنید . البته همون سرعت چهار مگ برای دانلود حجیم شاید ازار دهنده باشه اما برای دیدن تلوزیون اینترنتی و بازی کافی هست.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
خیلی عجیبه که میگید نه همراه اول یا ایرانسل وسط تهران آنتن نمیدن! بهرحال اگر این شرایطی که میگید باشه تنها یک انتخاب دیگه میمونه و اون اینترنت وایرلس یا بیسیم هست هزینه اولیه اش یخورده زیاده(دست دومش هم تو دیوار گیر میاد) اما سرعت و کیفیت خوبی داره میتونید از شرکت های ارائه دهنده برآوردی بکنید . البته همون سرعت چهار مگ برای دانلود حجیم شاید ازار دهنده باشه اما برای دیدن تلوزیون اینترنتی و بازی کافی هست.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
متن شکایت رو میشه راهنمایی کنید که چی بنویسم که اثر داشته باشه و کار رو انجام بدن؟نقل قول:
دوست عزیز ممنون بابت راهنماییتون:»
به جز یکی دوتا اونایی که تو سایت زده بود رو قبلا زنگ زده بودم. متاسفانه اونا هم مطابق پیشبینی گفتن نمیتونن خدمات بدن.
بابت پاسخگویی متشکرم.
آره این آنتن دهیه یه مقداری عجبیه و از شانس من کل منطقه فقط یه خیابون و چندتا کوچه اطرافش اینطوریه
اینترنت وایرلس هم تماس گرفتم از 2 تا 6 تومن برآورد تقریبی کردن. با این شرایط تنها راهش فکر کنم همون باشه.
بعد از 12 شب جمعه، در واقع از ساعت 00:00 شنبهنقل قول:
من پست این دوست بالایی رو ندیدم//////درست میگننقل قول:
حذف شه ممنون
اقا حجم رایگان ندادن .جوک بود:evil::grrr:
دادن که :biggrin:نقل قول: