ممنون بازی به درک کنسول رو چه کنم؟(عوضش میکنم)به نظرم فلگ شده اون سه تا بازی هم که داشتم امتحان کردم مورو های زرد و قرمز داشت؟قضیه چیه؟
ممنون بازی به درک کنسول رو چه کنم؟(عوضش میکنم)به نظرم فلگ شده اون سه تا بازی هم که داشتم امتحان کردم مورو های زرد و قرمز داشت؟قضیه چیه؟
نقل قول:نقل قول:
ممنون از دوستان گل که به این زودی جواب دادین دمتون گرم :11:
آقا یادم رفت اینو بگم که من دبی هستم و انشالا تا چند هفته دیگه میام ایران و خواستم از اینجا بگیرم , یعنی به نظرتون اگه توی بازار مدل الیت یا آرکید اینجا پیدا کردم تو خریدش شک نکنم؟
البته توی فروشگاه زنجیره ای کارفور گشتم فقط یه مدل بود که رنگش سیاه بود و زده بود 250 گیگ که قیمتش رو نمیدونم چند زده بود , از فردا میرم تو بازار ببینم چه مدلی گیر میاد برای خرید.
راستی یعنی الان فقط مدل اسلیم تولید میشه که اونم کپی خور نشده تا حالا ؟!؟! بعد این درایو 0225 چیه؟ از کجا معلوم میشه چه درایوی هست و کدوم درایو بهتره؟
کلا توی ایکس باکسهای جدید مشکل 3 چراغه شدن و .... حل شده؟ اگه از اینجا بگیرم بیارم ایران برای کپی خور کردنش مشکلی ندارم؟ ببخشید که بازم سوالاتم زیاد شد :11: اگه بازم سوالی بود باز مزاحم میشم.
نه عزیز جان نگران نباش.تا عکسی از ارور ها نذاری نمیشه قطعی گفت چیه!من پیشنهاد میکنم برای پیگیری ارور ایمیج بازی ها تو تاپیک abgx ادامه بدی تا تخصصی تر باشه و دوستانی که وارد تر هستند هم راهنمایی کنند.و الکی این تاپیک رو شلوغ نکنیم.برای فلگ هم اجازه بده یا فردا یا تا چند ساعت دیگه راهی رو بگم که ببینی فلگ شدی یا نه!!!!!!!!!!!!!!
نگران نباش.
SDK رسمی Microsoft همین الان برای استفاده و برنامه نویسی Kinect در ویندوز 7 منتشر شد
Download :کد:http://research.microsoft.com/en-us/um/redmond/projects/kinectsdk/download.aspx
با با تو پیا ماتون فکر ما تازه کارا رو هم بکنید دیگه!!!!!!!!!!!
مستر یه سوال:نقل قول:
من کنسولمو با بازیه مورتال آپ کردم.
بعدش میخواستم بدونم بازیه cod:Bo اجرا میشه یا نه.میدونستم پچ نشدس.فقط میخواستم امتحان کنم
بعد بازیو گذاشتم تو کنسول و دیدم صفحه سیاه شد و کنسولو ریست کردم
حالا اینو بگو که الان من فلگ شدم؟؟؟
تابستون هم میخوام برای اولین بار به لایو وصل بشم
دمت گرم:20:
دمت گرمنقل قول:
حالا تستش کردی یا نه؟
نزنیم کینکت بترکه:31:
این آپدیت جدید کینکت که توی همه ی سایتا زدن چیه؟ می خواد واس پی سی بیاد؟ این که گندش در میاد... بعدش واسه ایکس باکس هم باید دانلود کرد؟ لینک میزارید؟ بعدش باید به همون روش آپدیت داشبورد باید آپدیت کرد؟
کسی این آپدیت کینکت رو امتحان کرده ؟
چرا فرمتش msi هست ؟ مال چه سیستم عاملیه ؟
نقل قول:این آپدیت برای برنامه نویسی و ساختن بازیهای سادست!نقل قول:
شما نیازی بهش ندارین ...
اینو گذاشتن برای یکسری موسسات تحقیقاتی که بتونن با آخرین تکنولوژی Kinect آشنا بشن و براش برنامه نویسی کنن. هـمیـن ...
از کجا میشه تشخیص داد فلگ شدیم یا نه؟
شما یه نگاهی به پست زیر بنداز ... کمکت میکنه!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6155721&postcount=24184
میگم با این روش اگه من فلگ شده باشم با وصل شدن به اینترنت در جا بن نمیشم؟من اکانت ندارم باید بسازم؟نقل قول:
تو تاپیک ساخت اکانت آموزشی که داده قدیمیه من داشبردم12625آموزش به درد نخورد
والا یکمی سخته استفاده از API های kinect . پیچیدگی های خاص خودش رو داره. تازه دیروز اومدهو باید باهاش ور رفت. اما همین که درایور هاش نصب میشه او PC خودش کلیهنقل قول:
نقل قول:تو داشبورد 13146 ظاهراً مقادیر Z عوض شده. واسه من 0000... هست. من قبل از اینکه Update کنم هم callofduty:BO روگذاشته بودم وصفحه سیاه میومد و دستگاه حتی DVD رو Eject هم نمیکرد. باید خاموشش می کردم.نقل قول:
بعد از Update هم یک بار دیگه گذاشتم همین داستان تکرار شد. ولی بعدش کلی Live بازی کردم مشکلی نداشتم.
اقا چه غول هایی واسه kinect sport پیدا میشن. یارو Level 100 بود. باهاش online زدم pingpong رو 11-2 باختم:31:
اگه کسی آموزشی درباره Flag شدن تو داشبورد چدید داره بگن لطفاً
آخه واسه چی میخوای کنکت رو وصل کنی به PC ؟ مگه کنسول نداری ؟:31:نقل قول:
البته اون مراحل (در مورد Flag شدن) قدیمی نیستن! ولی با اینحال من یه روش دیگه معرفی میکنم به دوستان ...نقل قول:
برای چک کردن این مسئله، شما اول باید برنامه X-Val رو دانلود کنین.
لینـک دانـلود:
---------------کد:http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/nandtools/XVal_v2.0.zip
کار کردن با این برنامه خیلی سادست ...
شما فقط به دو تا کد احتیاج دارین:
1) سریال کنسول ← Console Serial
2) رمز X-Value
هر دو اینها از مسیر پایین (در کنسول) مشخص میشن:
System Settings → Console Settings → System Info
سریال کنسول که کاملا واضحه، ولی رمز X-Value با همون مقدار کد X (در پایین) برابره ...
بعد از وارد کردنشون باید روی گزینه Decrypt کلیک کنین و منتظر نتیجه (Result) باشین تا ببنین کنسول شما در چه حالیه!
آخه علی جون میخوام ببینم چه کارهاییو میشه باهاش انجام داد تو محیط ویندوزنقل قول:
آیکونهارو میشه انگولک کرد یا نه و خیلی چیزای دیگه
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
این قرمزرو توضیح بدهنقل قول:
در ضمن این برنامه مطمئنه؟نزنه یه دفعه واقعا فلگمون کنه درصورتیکه فلگ نیستیم
X-VOLTاینو مینویشه یعنی چی Failed AP25 Challenge
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
راستی با روش قبلی کدZرو این آورد=8015-1904
بچه ها اپدیت ال تی پلاس چند دقیقه طول میکشه؟
چند تومن؟
سخت افزایه یا نرم افزاری؟
اگه به یه آدم حرفه ای بدی با باز کردم کنسول 30 دقیقه(تقریبا) طول می کشهنقل قول:
بستگی به مغازه داره از 8 تومن تا 20 تومن
نرم افزاریه که روی درایور می ریزنش
اگه فلگ شده باشم چه میشه کرد
پسر داری خیلی سخت میگیری.نقل قول:
بیخیال.بچه های همین جا با اینکه فلگ شدن بازم دارن لایو میرنو ککشون نمیگزه.
تو هم بیخیال شو.به قولی اگه از یه چیزی ترس داشته باشی بیشتر سراغت میاد
ممننون از دل گرمیت:10:به نظرتون الان live بریم یا نه؟بدون داشبرد جدید مییشه رفت؟به نظرتون اگه وقتی با کنسول تو نت باشیم و هارد رو دراریم و بن شیم چی میشه؟اصلا بن شیم جز هارد دیگه چی میشه؟نقل قول:
کسی نبود جواب ما رو بده؟نقل قول:
من اینو زدم نتیجش شد این:نقل قول:
Decrypted X Value: 00000000000000000
Setdata in clean
معنیش چیه؟
ویرایش: تو Readme نوشته بود. این یعنی Flag نشده. ممنون
اما گفته تظمینی نیست که شما سمت سرور Microsoft فلگ نشده باشید. این نشون میده سمت کنسول اثری از Flag شدن نیست. برای خرید کنسول دسته دوم میتونه این برنامه کاربرد داشته باشه
بدون Dashboard جدید به هیچ وجه نمیشه رفت Live. من تا حالا فکر می کدم اونایی که BAN میشن دیگه نمیتونن به Live وصل بشن فقط. مگه مشکل دیگه ای هم درست می کنه؟!!:31::13:نقل قول:
یعنی چی سرور مایکروسافت من این قسمت رو نفهمیدم اگه فلگ شدیم باید رو کنسول هم باشه دیگه؟منم اینمنقل قول:
0000000000000001
Failed AP25 Challenge
یعنی چی؟
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
شنیده بودم برای همیشه از لایو اخراج میشیم؟حالا اگه بدون هارد بریم چی میشه؟نقل قول:
پایین صفحه System Info سه تا کد (به ترتیب) E ، D و X هست ...نقل قول:
توی X-Value شما باید همون مقدار کد X رو تایپ کنی.
برای چی کنسول رو داغون کنه؟؟
احتمالا شما یه جای کار رو اشتباه انجام دادی!نقل قول:
سریال کنسول و رمز X-Value رو باید خیلی دقیق بنویسی ...
البته روش قبلی نشون میده که شما Ban شدی! :دی
ولی اصلا نگران نباش، اول LT+ v1.9 رو نصب کن بعد اگه درست نشد، یه فکر دیگه میکنیم ...
هیچ روشی نمیتونه 100% تضمینی باشه ...نقل قول:
همین که نشون بده کنسول شما مشکلی نداره، کافیه!
بن ؟من که اینترنت نرفتم؟نقل قول:
بازم همون شد چی کار کنم؟ ترو خدا سریع جواب بدید
راستی حروف بزرگ رو رعایت کنم؟
سلام
یک 360 اسلیم 4 گیگ دسته دوم و تمیز به نظرتون چند میرزه ؟
درایوش 9504 میگه هست.
ااز این میشه فهمید که دستگاه 9504 هست یا نه ؟
MFG Date: 2010-07-09, Lot no: 1028X
از کجا بفهمم که دستگاه درایو چنج شده نیست ؟
سریع بی زحمت بگین که اگه خوب هست سریع بگیرمش...
با روش قبلی دوباره تست کردم این شد
8015-1007
وارد کردن حروف بزرگ الزامی نیست ... (ولی شما رعایت کن ببین چی میشه!)نقل قول:
در ضمن اگر هم Ban شده باشی؛ اتفاق خاصی نیفتاده ...
فقط باید قید Live رو بزنی!
بازم همون شدنقل قول:
مطمینی بن شدم؟مگه بن فقط توLIVEامکان پزیر نیست؟پست بالایی رو هم ببین
ببخشید یه سوالی الان کسی که کپی خور کرده کنسول رو به لایو وصل شه . بن میشه ؟ دقیقا چه اتفاقی میفته اگه بن شی ؟
این کد نشون میده شما Ban نشدی ...نقل قول:
شما یه لطفی بکن، هر دو تا مرحله (به خصوص اون قبلی) رو دوباره چک کن ...نقل قول:
خواهشا یه مقدار دقت کن که هر دفعه یه جواب نگیری!
اگه کنسول شما آکبند باشه و به Live هم وصل نشده باشه، پیشنهاد میکنم بیخیال بشی! چون امکان Ban شدن وجود نداره ...
ولی اگه کنسول دسته دوم هست، ممکنه نفر قبل باعث Flag یا Ban شده باشه.
در کل اتفاق خاصی نیفتاده و کنسول شما هنوز نفس میکشه و قابل استفادس! فقط باید Offline باشه ...
لازم نیست انقدر نگران باشی ...
دوباره تست شدنقل قول:
روش1=8015-1007
روش2=مثل دفعه قبل شد
میگم من برای تست روش اول مو دم رو وصل کردم به دستگاه تاtestکنم ولی نزاشتم آپدیت شه و بهliveنرفت ممکنه از اون باشه؟(بن)
کنسول دست اول بود
نقل قول:
اگه ببرم پیش کسی و ال تی 1.9وابدیت داشبورت رو بریزه همیه اینا حله ؟
من می تونم برم لایو؟
امکان اتصال کینکت به ویندوز که قبلا هم بود فقط رسمی نبود.
من خودم وصلش کردم .
میشه بگید وقتی وصل کردید آیا باهاش کاری هم انجام دادید یا نه؟نقل قول:
ببخشید
اگه من الان داشبرد رو اپدیت کنم فقط کنسول اصل میشه و هیچ اتفاق دیگه ای نمیفته؟؟؟
اگهlt1.9باشه چی؟