برنامه های جدید ایرانسل در Gprs
سلام...
این مسنجری که ایرانسل معرفی کرده انصافا برنامه کامل و خوب و گرافیکییه!...
من که خیلی باهاش راهتم نسبت به مسنجر قبلی...
البته رو همه گوشیا نمیاد... رو گوشیهای مدل پایین مثل 3120 , 3100 , 2610 و از این رقم ها نمیاد. البته برنامه براش هست و اگه کسی خواست بگه براش بفرستم...
اما یه چیز جالب... دیروز رفتم تو سایت همین موا مسنجر و یه قسمت داشت موا میل... رفتم دانلود کردم خیلی باحاله... واسه چک کردن میل باکسه...
حالا البته خود Gmail برنامه داره اما برنامه Gmail نمیشه فایل پیوست کرد ولی با این میشه عکس پیوست کرد از فایل یا دوربین...
یعنی در واقع ام ام اس مجازی فعاله دیگه...
این برنامه رو دانلود کنید و حالشو ببرید... من از دیروز به شکل غیر مستقیم با این برنامه MMS ام فعال شده (:
البته از خود گوشی هم میشه این کارا رو کرد اما من راستش آخرشم نتونستم!((:
ایرانسل از شیراز تا تهران
قبل از همه جا شیراز
مثل 8 ماه گذشته همون 30تا40 درصد فعلی خودمون که با عبور از دروازه قرآن باید گوشیتو بزاری تو جیبت و باهاش تا استان اصفهان خداحافظی کنی!:31:
شهرضا
همین که از استان فارس خارج شدم و فهمیدم که نزدیک شهرضا هستم از حدود 20 کیلومتر قبل تا 20کیلومتر بعدش آنتن کامل و کیفیت صدا هم خوب بود
ولی چون قبلا فایل تعداد bts های هر شهرو که شاهین جان زحمتشو کشیده بود دیده بودم برام عجیب بود که این همه پوشش فقط با یه آنتن ممکنه!!:18:
اصفهان
ورودی جنوبی شهر که تعطیل بود ولی از مرکز شهر تا خارج شهر (اتوبان کنار شاهین شهر) تا عوارضی آزادراه کاشان-قم آنتن فول و مکالمه هم خوب بود
البته بیشتر از این از اصفهان نمیگم چون تا عزیزانی مثل وحید ، مسعود و کلیک راست (ابوالفضل) اونجا هستن توضیح من مثل زیره بردن به کرمانه!
اینو هم بگم اگه گفته مدیر عامل ایرانسل درست باشه که اصفهان با 11 تا آنتن رو شبکست پس توی شیراز با 23 تا آنتن فعال باید تا حالا یه سوپر اپراتور به نام ایرانسل داشتیم!:27:
از اینجا به بعد هم آنتن نداشتم تا قم
اتوبان تهران – قم که تقریبا هر چه که به تهران نزدیکتر میشدم آنتن هم کامل بود و آنتن های جدیدی هم کنار اتوبان دیدم که تو شهرای دیگه نبود
ولی اینو هم بگم که توی هیچ کدوم از شهرهایی که تا حالا گفتم از cell info خبری نبود
بقیه گزارش رو که مربوط به تهران تا مشهد هست بعدا تایپ میکنم و براتون میزارم:11: