سرعتش همون 512 کیلوبایتهنقل قول:
حجمش هم دقیقا همون طور که تو سایت ایرانسل ذکر شده 30 گیگابایت هست و اگه این حد رو رد کنین سرعتتون میشه 32 کیلوبایت در ثانیه
در کل خریدش پیشنهاد نمیشه
Printable View
سرعتش همون 512 کیلوبایتهنقل قول:
حجمش هم دقیقا همون طور که تو سایت ایرانسل ذکر شده 30 گیگابایت هست و اگه این حد رو رد کنین سرعتتون میشه 32 کیلوبایت در ثانیه
در کل خریدش پیشنهاد نمیشه
30 گیگ ظرفیت داره ؟ تو سایتش لیمیت نگذاشته که نوشته نامحدود یک ماه 4 مگابیت 30 هزار توماننقل قول:
اگه 30 گیگ باشه که مفت نمی ارزه
قبلا که بسته هاش گرون بودن نامحدود 4 مگابیت به تناسب بقیه بهتر بود ! ولی چند وقت پیش قیمت بسته ها خیلی بهتر شد و الان خریدن بسته های نامحدود اصلا توجیهی نداره !
به جای بسته نامحدود من سرویس 25 گیگ به همراه 50 گیگ شبانه میگیرم و سرعت هم باز ! 35 تومن ! هرجوره حساب کنی خیلی خوبه
همین الان : تو خونه با آنتن دهی متوسط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: آنتن دهی
سلام دوست عزیز از چه برنامه ای استفاده میکنید که سرعت اینترنت رو لحظه ای اون پایین تو تسک بار نشون میده؟نقل قول:
NetSpeedMonitorنقل قول:
du meter :n12:نقل قول:
سلام دوستان
من از مودم خارجی ZW101 ایرانسل یکساله که استفاده میکردم الان خونه ام رو عوض کردم تو خونه جدید رو پشت بوم نصبش کردم 3 تا آنتن کامل میده ولی SINR خیلی ضعیفه و 4db بالاتر نمیره. کسی میتونه راهنماییم کنه که مشکل از کجاست.
فقط نصب مودم بر روي پشت بام كافي نيست ، براي دريافت sinr و سيگنال بهتر مودم رو بايد بچرخانيد تا sinr شما بالا بره و روي بهترين حالت تنظيم بشه، اگر نرفت بايد با دسترسي ادمين وارد مودم بشيد و با تغيير دادن فركانس ساير دكل ها رو هم تست كنيد.نقل قول:
ممنون از جوابتون. بلی تنظیم کردم وقتی میچرخونم آنتن رو تعداد آنتن هام کم میشه دقیقا در همین نقطه که تنظیم کردم 3 تا آنتن کامل میده ولی SINR بالاتر از 4 نمیره. چجوری باید فرکانس رو تغییر بدم تو کدوم قسمتش باید برم؟ دیدم یه قسمت داره که scan mode رو میشه روی Full band یا pci lock یا band frequency/prefered قرار داد آیا منظورتون همین جاست؟ ولی ازم EARFCN و PCI میخواد که نمیدونم چی باید وارد کنم.نقل قول:
دوستان من یه بسته خریدم 100+200 یه ساله.ولی از ساعت۹به بعد سرعت میاد زیر 1مگابیت .البته بسته ای که خریدم با تخفیف خریدم حدود ۹۱تومن . آیا به خاطر اینه که بسته رو ارزون خریدم؟در طول روز بدنیست بین ۷تا ۲۳مگابیت متغیره ولی کارمو راه میندازه