ساعت 6 صبح: دانلود از یه سرور فرنگی:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ساعت 6 صبح: دانلود از یه سرور فرنگی:n09:
با توصیف دوستان مثل اینکه های وب تو مشهد مشکل خاصی نداره...پیش به سوی های وب
-کدون منطقه هستی؟نقل قول:
خطم که نویز داره و فاصلم با مرکز مخابراتی زیاده و خطم اکثرا تا 6 یا بعضی وقتا تا 7 مگ آپ میشه. سیم مستقیم از دم در کشیدم تا خونه. اما:نقل قول:
قبلا تک کانکشن بهتر بود و همچنین پینگ بهتر بود. های وب کمبود پهنای باند داره و داره سرویس ها رو با ضریب اشتراک بالا می بنده به هر قیمتی که شده تا سودشو ببره چون اوایل که خلوت بود اینقدر داغون
نبود. ضمن اینکه تجهیزات مزخرفی تو تهران یا حداقل مرکز ما دارن . پشتیبانی هم که یکی از یکی بیسوادترن مثل فایل صوتی فقط بلدن بگن بیسیم داری فکس داری .......
برای نویز باید به مخابرات محل درخواست سیم بان داد که برای هرکسی نمیان یا بخاطر سرعت نت فقط بخاطر نویز در صحبت کردن و اینا میان
پهنای باند های وب تو منطقه امت بیشتر از 4مگ هستش ینی اگه سرویس 1مگ بگیری بین 6 تا 8مگابیت بهت سرعت میده،اگه برا گیم میخای های وب بدردت نمیخوره.نقل قول:
منطقه گلشهر...پیش شماره 258نقل قول:ینی منظورت پیینگش بالاست؟؟نه برای گیم نمیخوام...فیبر نوری هست خطم...توی سایت که قسمت چک کردن خط اوکی بود خطم...برا دانلود شبانه و وبگردی میخوام...اگه بشه رو خطم سرویس بدن...همه میدونن که مخابرات مشهد چجوریه...میخوام از شرش خلاص شمنقل قول:
بچه ها من مشهدم منطقه عامل به نظرتون خوبه؟نقل قول:
سرویس یک بگیرم یا دو مگا؟
یک سوال دیگه من الان آسیاتک دارم
بخوام بیام های وب
هزینه نصب و راه اندازی و رانژه هم داره؟
من خودم میتونم نصب کنم
شماره پشتیبانی مشهد چیه؟
فکر نکنم رو فیبر نوری سرویس بدن با 1565 تماس بگیر.نقل قول: