یکی از دوستان تو همین تاپیک میگفت طرح کمپین با تعرفه ی مثلآ 4 گیگ در ماه در واقع هر دو ماه 4 گیگ میدن. شما تایید میکنید ایا؟؟؟؟
Printable View
یکی از دوستان تو همین تاپیک میگفت طرح کمپین با تعرفه ی مثلآ 4 گیگ در ماه در واقع هر دو ماه 4 گیگ میدن. شما تایید میکنید ایا؟؟؟؟
خیر ...هرماه 4 گیگ دوماه میشه 8 گیگ ....نقل قول:
نوسان سرعت هم شما دارید ؟؟؟ حدود هر نی ساعت سرعت افت پیدا میکنه ؟
نوسان سرعت رو که در وبگردی نمیتونم بفهمم. اگر چیزی هم دانلود کنم که از شبانش استفاده میکنم میزارم دانلود شه و خودم میرم میخابم. و باز نمیتونم بفهمم. ولی خوب دیشب گذاشتم دانلود شه صبح که حساب کردم با سرعت 190 الی 200 دانلود کرده اگر هم افتی کرده این وسط زود گذر بوده و تاثیری رو دانلود نذاشته. قطعی هم که اصلآ تا حالا نداشتم. این اوخر طرح زرینم زیاد قطع میشد ولی این کمپینه تا حالا قطع نشده.نقل قول:
اکانت کمپین 11ماهه 208000 تومان (هر ماه 18900 تومان با 4 گیگ شارژ در هر ماه)
اکانت کمپین 6ماهه 120 تومان (هر ماه 20 تومان با 4 گیگ شارژ در هر ماه)
اکانت کمپین 3 ماهه 66 تومان (هر ماه 22 تومان با 4 گیگ شارژ در هر ماه)
1024MB
مرده شورشونو ببرند با این سرویسشون . :banghead:
مدتهاست دیگه کاملا داغون شده . :banghead:
قطعی سه چهار ساعت یک بارشون رسید به یکی دو ساعت یک بار و حالا هر یکی دو دقیقه یک بار دیگه اطلاعات رد و بدل نمیشه . :banghead:
چارشم اینه که اگه فیل کش فعاله ، غیر فعالش کنم و اگر غیر فعاله فعالش کنم و همینطوری چند دقیقه یک بار این کار احمقانه رو باید تکرار کرد :banghead:
ضمنا DNS هم عوضکردم افاقه نکرد .
راستی پیامک صبانت اومد که توی تمام مراکز مخابراتی اصفهان اینترنت میده اما تو سایتشون چک کردم گفت بزودی برای پیش شماره شما راه اندازی میشه :| کسی اینو پیگیری کرده ببینه واقعا همچین نیتی دارند یا نه ؟
چیکار کنیم از شر این فلان فلان شده راحت بشیم . قشنگ شده سوهان روح و اعصاب :banghead:
یعنی تو همه شهر ها قراره بده ؟ اگه اینطور باشه خیی خوبهنقل قول:
خوشحالمون کردی
یه مدت پیش هم اسیاتک قرار بود بده ...که بی نتیجه موندنقل قول:
از این وعده وعیدا زیاد میدن :| البته نگفته تو همهء شهرا .نقل قول:
متن مسیجش ! :
صبانت
فروش ADSL در کلیهء مراکز ، با سرعت استثنایی ۶ مگ !!! :| 0311.......
احتمالا اگر قرار باشه صبانت سرویس بده پنلش با مخابرات حتما یکی هست :n02:
مثلا همین شبکیه پنلش با مخابرات یکی اما اصلا نمی دونم چه قابلیت خاصی داره ...
احتمالا منظور صبانت از کلیه مراکز ما نبودیم چون ما از جایی که سرویس میگیرم اصلا مرکز مخابراتی به حساب نمیاد ... :n08:
مخابرات 256 نا محدود داره یا نه؟اگه داره از قیمت و سرعت دانلود خبر دارید؟