نمی دونم این مبین نتت آشغال گیر داده هر شب نصف شب ip من تغییر بده همه ی هر چی فایل هم برای دانلود گذاشتم دانلود نمیشه قبلا اینجوری نبود
Printable View
نمی دونم این مبین نتت آشغال گیر داده هر شب نصف شب ip من تغییر بده همه ی هر چی فایل هم برای دانلود گذاشتم دانلود نمیشه قبلا اینجوری نبود
IP، اتوماتیک عوض نمیشه که!نقل قول:
وقتی DC بشی، IP جدید میگیری... این نشون میده که نصف شب ها قطع میشه اینترنتت.
منم وقتی از Mediafire دانلود دارم، گاهی اینطوری میشه... میبینم صبح هیچی دانلود نشده، متوجه میشم که شب قطع شده و IP عوش شده، واسه همین دیگه نتونسته دانلود کنه
مبین نت هر روز قطعی داره؛ منتهی کوتاه مدت هستند و خیلی ها متوجه نمیشن.
یکی از کاراش NAT TYPE OPEN هستش که به درد ساختن سرور تو بازی آنلاین میوخرهنقل قول:
این یعنی چی؟
چیکا میکنه؟
برای شما چرا سرعت آپ لودتون با دانلود تقریبا برابره معمولا برای مبین نت معمولا آپ لود برای سرعت 512 حدود 128 هستش و چرا isp شما رو زده uk2نقل قول:
این برنامه که توی صفحه قبل دادید سریالش چیه؟
دوستان من شارژ یه سالم تموم شده...512...20 گیگ داشتم که 15 گیگشو مصرف کردم...یه نگاه به این سوالام بندازین پلیز:
1.اون 5 گیگم چی شد الان؟پرید دیگه؟نمیشه به امسالم منتقل کنم؟
2.جدول طرحاشو از سایتش دیدم ولی هیچکدوم واسم به صرفه نیس...یه 1024 داره میخام بدونم میشه سرعتمو از 512 به 1024تغییر بدم؟!
3.با اوضاع من کدوم طرحشو پیشنهاد میکنین شما؟!
پشتیبانیش اصلااااا جواب نمیده همش میگه ترافیک سنگینه و فیلان!:|
یه کم دقت کنی می بینی که تست با چیز پی انه و توی این حالت سرعت آپلود به شکل مجازی بالا میره و ریت واقعی شما تغییر نمی کنهنقل قول:
نقل قول:
دوستان یه کمک به من بدین لطفاااااااا من مُِِردم از بی اینترنتی به خدا:19::19::19:
سلام خدمت شمانقل قول:
جواب ها
1. کلا پریده دیگه از خیرش باید گذشت.
2. مشکلی برای تغییر وجود نداره
3. باید بسته به استفادتون انتخاب کنید دیگه که اونجوری که معلوم هست زیاد استفاده ندارید.!!
:46: