تو اون زمینه هم اوایل خوب بود ولی همونطور که خودتون گفتید مدل های فیکش بازار رو پر کرد...من یکی دارم حتی کددهی دستی بهش فعال نمیشه...:13:نقل قول:
برای همین توی زمینه ستاپ باکس هم چندان اعتمادی بهش نیست.
Printable View
تو اون زمینه هم اوایل خوب بود ولی همونطور که خودتون گفتید مدل های فیکش بازار رو پر کرد...من یکی دارم حتی کددهی دستی بهش فعال نمیشه...:13:نقل قول:
برای همین توی زمینه ستاپ باکس هم چندان اعتمادی بهش نیست.
اگه منظورتون کد biss هست ...شما با یه فریمور دیگه هم دستگاه رو آپگرید کن شاید فعال شد...نقل قول:
کددهی رو هر فریموری فعال نیست!
بابا توکه تهرونی برو از اونجایی که گفت الکومکس رو بگیر دیگه.:31:نقل قول:
اپدیت رو چیکار داری.بگیر خودت رو راحت کن
داداش من اگه فقط خریدش بود من تا الان 100 باره گرفته بودم...نقل قول:
شانس که نداریم!میایم یه بار یه دستگاه رو بدون گارانتی میخریم دقیقا همون دستگاه هم مشکل پیدا میکنه...:31:
آخه کجای دنیا دیدی بدون کارت گارانتی بیان به همه دستگاه ها خدمات بدن...یعنی بگن هرکی این دستگاه رو داره و از هرجایی هم خریده یا وارد کرده ما براش رایگان تعمیر و سرویس میکنیم!!!خودمون هم براش آپدیت میدیم...
من الان منتظرم تو تاپیک بغلی پشتیبانی الکومکس بیاد جواب مارو بده اونوقت تصمیم گیری کنیم...
شوما هم پاشو بیا تهران,هم یه گردشی میکنی هم سوغاتی یه گیرنده میبری...:31:
نه رفیق ... با آپ و کلی ور رفتن و ... هم فعال نشد!نقل قول:
بطور کلی مشکل داره...بنظرم ارجینال نیست.
لطفا یکی من را راهنمائی کنه :
قصد دارم یک سینما خانگی پایونیر 717 بگیرم ولی یک مشک د ارم با توجه به اینکه باندش وایرلس نیست و از قضا استتار سیمهای اون برام مهمه ( مجبورم چون سالن خونمون پارکت هستش ) برای باند های عقب بایستی به نحوی طول کابل را اضافه کنم و یا استفاده نکنم
( که درآنصورت بایستی تو خریدش تجدید نظر کنم )
سوال ؟
1- امکان افزودن به طول 7-8 متری کابل های عقب هست و اگر لهیم بشه کیفیت صداش تاثیر نمیگذاره ؛ طول مورد نظر 10 و 16 متری هستش ؟
2- امکان وایر لس کردن اون چطوره ؟
3- تو بازار کابل بزرگتر که سازگار با این سیستم باشه هست ؟
1- امکان افزایش طول هست اختلاف کیفیت در شرایط عادی نامحسوسهنقل قول:
2- تو بازار کیت های وایرلس کردن اسپیکر هست
3-شما می تونید از هر کابل بلندگویی که میزان مقاومتش یکسان یا کمتر از کابل خودش باشه استفاده کنید
دوستان امروز یک دستگاه farassoo 215 خریدم . از ظهر که داشتم فوتبال نگاه می کردم . الان که بارندگی شروع شده هیچ کانالی را نمی گیرد . این مساله طبیعی است ؟
آقا پژمان مبدل خروجی صدای اپتیکال به الکتریکال (استریو L+R) جایی سراغ ندارید ؟
نه.من با گیرنده usb سونامی هم اومد اخ نگفت:31:نقل قول: