خوب رفیق من تنها چیزی که می تونم بهت پیشنهاد کنم دو تا مدل هست یکی c6960 که اینجا ها با همین نام میشناسنش تو اینترنت با مدل C6900 سرش کن ببن این سری 6 سال 2010 هستش چیز خوبی بید که نه 3d داره و از نظر تکنولوژی و کیفیت بالا ترینه یک جورایی آخرین مدلی که بعدش دیگه می شه 3d البته یک مدل جدید هست که سری 5 برای 2011 هست اون از لحاظ کنتراست تصویر از این یکی پایین تره و بعضی از صدا ها رو پشتیبانی نمی کنه و قابش حالت کریستالی داره ولی c6060 حالت چوبی داره که به نظر من برای دیدن فیلم بهتره
خوب رفیق من هم حدود چند ماه پیش می خواستم تلویزیون بخرم رفتم دنبالش اونجوری که من می گم برو بگرد و هر سوال مضخرفی داری بپرس تا جوابش رو پیدا کنی
خوب سوالی بود در خدمتیم
فثط یادت باشه بهترین تصویر رو بگرد پیدا کن
سینما خانواده ستشم خواستی یک مدل d جدید هست که الان نام کاملش رو یادم نیست بهت می گم اون ست همین تلویزیون هست و جالبیش اینه که تلویزیون ماله 2010 هست و سینما خانواده ستش ماله 2011 هست
:10:
اسمارت تی وی ها یکم خوب اسمارت تر هستن یعنی یک جورایی باهوش بیدن
فرقشون الان تو این قیمت کم هست ولی اون 2 میلیون و یا بالاتر ها با تشکیلات اضافه بیدن
راستی یادم رفت بگم سونی با این قیمتی که گفتی چیز بهتری از سامسونگ در نمی یاد این سامسونگه از نظر کیفیت بهتره سونی از لحاظ اضافات قوی تره مثلا هارد 2 ترا می خونه و از این چیزا نرم افزاری قوی تره ولی کیفیتش پایین تره ولی سامسونگ مثلا می گن هارد دو ترا نمی خونه ولی من تا یک تراش رو تست کردم خونده حالا در آینده دوتراش هم تست می کنم ولی تو این قیمت کیفیت سامسونگ بهتره