نقل قول:
نه بابا منظورم اين نبود:16::28:
منظور من اينكه پهناي باند 1 مگابيت بر ثانيه معادل 1000 كيلوبيت بر ثانيه هست نه 1024 كيلوبيت بر ثانيه. تو واحد بايت اين طوره. يعني 1 مگابايت معادل 1024 كيلوبايته. OK؟:33:
Printable View
نقل قول:
نه بابا منظورم اين نبود:16::28:
منظور من اينكه پهناي باند 1 مگابيت بر ثانيه معادل 1000 كيلوبيت بر ثانيه هست نه 1024 كيلوبيت بر ثانيه. تو واحد بايت اين طوره. يعني 1 مگابايت معادل 1024 كيلوبايته. OK؟:33:
درسته ، اما چنین پهنای باندی در کشور ما برای خانگی که هیچ برای شرکتها نیز نجومی به حساب میادنقل قول:
هر بایت معادل هشت بیت!
نه هر بیت معادل هشت بایت!:31:
ضمنا 1000 کیلوبیت بر ثانیه هم وجود نداره ، چون هر عدد برحسب مگابایت که بر 8 تقسیم میشه ، خارج قسمتش هم بر 8 بخش پذیره!:31:
در فروش پهنای باند اینترنت هم از ضریب دو دویی استفاده میشه... دلیلشم فکر میکنم به خاطر سایزبندی بسته های انتقال اطلاعاته...نقل قول:
کلاً اینا قضایای عشقی پیچیده ایه... کلش همینه... شبکه و اینترنت بر اساس بیت... و حجم اطلاعات بر اساس بایت (8 بیت) و 1024 تاییه... حالا این وسط شبکه 1000 تا 1000 تا حساب میشه ولی اینترنت استثنا هستش که بیته ولی دودویی حساب میشه...!
:8:
نه OKنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روشن شد؟
دوستان یه شرکت پیدا نمیشه این میدون توحید ساپورت کنه ممنون:41:
دوستان شرکت عصر انتقال داده ها خوبه؟
کسی اینجا ازش سرویس گرفته؟
تنها شرکتی که فعلا تو منطقه ی ما سرویس میده قیمتاشم نسبت به بقیه شرکتا کمی گرونتره.:5:
دوست عزیز واسه میدون توحیدو ساپورت میکنه؟ سایتشم داری بنویس ممنونتم:11:نقل قول:
نقل قول:
سرویس صبانت 128 :
تو مشهد سرعتش از 150 تا 250 متغیره( البته سرویس محدود 3 گیگ در ماه!)
نمی دونم این سایتش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط برای 9 گیگ نیست من سرویس 60 گیگ دارم و 233 هستنقل قول:
یه نفر از همین عصر انتقال داده ها 512 داشت 2 مگ به بالا دانلود میکرد و راضی بودنقل قول: