ســــــلام.....
میشه یه اطلاعاتی درباره پیام نور تهران جنوب بدین؟.....کلاس برگزار میشه یا نه؟.....کلا خوبه یا نه؟
Printable View
ســــــلام.....
میشه یه اطلاعاتی درباره پیام نور تهران جنوب بدین؟.....کلاس برگزار میشه یا نه؟.....کلا خوبه یا نه؟
پیام نور تبریز داره.نقل قول:
مدرکش که معادل نیست ولی بعید میدونم پیام نور رشته ی رباتیک رو هم داشته باشه!اونم برای فراگیر!
حالا رباتیک نه الکترونیک چقدر میشه شهریش؟
من مدیریت جهانگردی پیام نور شیراز قبول شدم با توجه به اینکه عربی یا فرانسه و آلمانی اصلا بلد نیستم پیشنهاد میکنین؟ریاضیمم ضعیف هست مقداری
از نظر مدرک آزاد بهتره یا پیام نور؟ برای رشته های پایه انسانی(مثل ادبیات، تاریخ، جغرافیا، فلسفه و...)
سلام
من رشته برق پیام نور درس می خونم من ترم 1 ریاضی رو بر نداشتم و ترم 2 برداشتم و افتادم .الان ریاضی 1 رو بر ندارم بزارم برای ترم بعدی تو انتخاب واحد های ترم بعدی به مشکل بر می خورم؟(به جاش معادلات دیفرانسیل رو بخونم )
این طوری بگم بهتره:
مثلا درس اگه ترم بعد مدار های الکتریکی رو بر دارم پیش نیازش ریاضی 2 و معادلات دیفرانسیله (من ریاضی 1 رو پاس نکردم )می تونم مدار ها رو بردارم؟
سلام من فوق دیپلم دارم میخواستم امسال فراگیر حقوق امتحان بدم ولی بنا به مشکلاتی تا الان نتونستم بخونم به نظرتون تو این 3 ماه میشه خوند؟
پارسال امتحان دادم قبول شدم ولی بنا به مشکلات مالی نتونستم برم .امسال خیلی دوست دارم برم.
یه راهنمای مطالعه اساتید میتونن بهم بدن؟ در ضمن شاغلم و کل روز رو وقت خوندن ندارم
دوستان من ترم پيش فيزيك 2 رو با 10 پاس كردم يعني مجموعا شدم 9.75 سيستم برام 10 رد كرد
حالا يهو امروز فيزيك رو از قبوليام برداشتن گزاشتن تو اعلام نشده ها(بعد از 4 ماه)
حالا من تكليفم رو نميدونم چيه فيزيك رو پاسم يا نه؟
يعني ممكنه به همين كشكي درسي كه پاس كردم رو بندازنم؟
پاس کردی دوباره خودش درست میشه برای من هم همین طور شده بود.نقل قول:
به نظر من هر دو یکیهنقل قول:
سلام
من رشته برق پیام نور درس می خونم من ترم 1 ریاضی رو بر نداشتم و ترم 2 برداشتم و افتادم .الان ریاضی 1 رو بر ندارم بزارم برای ترم بعدی تو انتخاب واحد های ترم بعدی به مشکل بر می خورم؟(به جاش معادلات دیفرانسیل رو بخونم )
این طوری بگم بهتره:
مثلا درس اگه ترم بعد مدار های الکتریکی رو بر دارم پیش نیازش ریاضی 2 و معادلات دیفرانسیله (من ریاضی 1 رو پاس نکردم )می تونم مدار ها رو بردارم؟