دوست عزیز شما ارم نت شیراز هستید؟
در کل با 1مگ شبی چقدر دانلود می کنید؟
نقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما ارم نت شیراز هستید؟
در کل با 1مگ شبی چقدر دانلود می کنید؟
نقل قول:
نه ببخشید فکر کردم ارم نت یه شرکت جدا از اسیاتک:46:نقل قول:
من آسیاتک تهران منظورم بود...
دوست عزیز شما که 512 داری . شبا دیگه نهایت چند گیگ دانلود میکنی !؟ به نظرت من 512 10 گیگ بگیرم بهتره که هم روز ها حداقل دانلود کنم هم مقداری شب ها . یا 2 مگ 5 گیگ بگیرم که فقط شبا بترکونم :31::5:نقل قول:
من سرویسم(1024 5گیگ) تازه راه افتاد واقعا از شاتل نجات پیدا کردم
Downstream هم روی 4096بسته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب هم به راحتی 3 گیگ دانلود کردم
خوب کاری کردی . منم شاتلم همین ماه میام آسیاتک . تازه من 2 مگ میخوام بگیرم . شبی 5-6 گیگ فکر کنم رو شاخش :31: راستی داداش شما کدوم شهری ؟ :11:نقل قول:
شهرستان قائمشهرنقل قول:
شهر شما رو نمیدونم ولی اینجا دان استریم 1مگ و 2 مگ یکسانه و دانلود شبانه هم نهایتا 30کیلوبایت تفاوت داره
من هم میخواستم 2مگ بگیرم اما وقتی دیدم زیاد تفاوت نداره منصرف شدم
من شبا حدود 1 گیگ گاهی 1.2 گیگ دانلود دارم:20:با سرعت نجومی که روزا آسیاتک میده میتونی 10 گیگ رو توی یه روز تموم کنی:31:2مگ هم اصلا نگیر هر کی گرفته میگه همون یه مگ فقط آب بستن توش بهتره یه مگ بگیری شبا دانلود کنی تا سر ماه 60 70 گیگ تو هاردت داری:46:نقل قول:
دوست عزیز ممنون . شبی 1 گیگ کمه :31: برای 512 10 گیگ هم آره میزنم میترکونم حجم :31: گفتی 2 مگ . داداش شهر ما ( اهواز ) اینطوری نیست . 1 مگ بگیری شبا 120 دانلود داری . 2 مگ شبا 230-240 . الان دوستم 2 مگ داره شبی 6 گیگ دانلود میکنه :31::11:نقل قول:
اینجور که دوستان میگن آسیاتک در شهرستانها اوضاع خیلی بهتری نسبت به تهران داره.البته دلیلش کاملا مشخصه و اون هم ترافیک زیاد تهرانه.من ۱ مگ دارم متاسفانه داون استریم من رو 2050 بسته شده و شبها خیلی سرعت خوب باشه بتونم یک گیگ دانلود کنم.چون مرکز مخابراتی پیام نور تهران خیلی افتضاح استنقل قول:
دوستان این 129 مگ عادیه؟؟؟من غروب لینک چنتا فایل رو تو idm گذاشتم که مجموعش نزدیک 3 گیگ میشد اما صبح که چک کردم دیدم 129 مگ send داشته به نظر شما عادیه یا..؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]