نقل قول:
این ارور بیشتر روی burst rate تاثیر میزاره و به اطلاعات شما کاری نداره هارد 2 ترایی بوده با این ارور سال ها بدون مشکل کار میکرده البته چندین هارد دیگه هم دیدم و به تجربه دیدم مشکلی نداشتن
Printable View
نقل قول:
این ارور بیشتر روی burst rate تاثیر میزاره و به اطلاعات شما کاری نداره هارد 2 ترایی بوده با این ارور سال ها بدون مشکل کار میکرده البته چندین هارد دیگه هم دیدم و به تجربه دیدم مشکلی نداشتن
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19:نقل قول:
آقا خیلی ممنون مشکلم حل شد بینهایت تشکر
با سلام خدمت شما :من یک هارد 320 مکستور دارم نمیدونم به چه دلیل چند روز پیش خود به خود نمایش درایو نشان نداد منم کویک فرمت کردم نوار حجم نمایش داده شد ولی هر چی از هر کجا برنامه بازگردانی اطلاعات میگیرم و روی این هارد میزنم اطلاعاتمو دیگه برنمیگردونه حتی یک فایل ......:n13:هاردمو تست زدم سالمه اگر راهی هست منو راهنمایی کنید چون اطلاعاتم خیلی با ارزش بوده....ممنون وسپاس
نقل قول:
با نرم افزار acronis homw director میتونید کل پارتیشن های هارد رو. تست کنید برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارین
با سلام خدمت دوست عزیز :لطفا میتونید شرح دهید ممنون :n16:........و احتمال برگشت هست یا نه......؟؟؟؟؟؟:n13:
نقل قول:
باید از ecovery expert استفاد کنید
نرم افزاری قوی است و معمولا برمیگرده ولی برای اینکار نیاز به هارد دیگر هم دارین
باسلام: دوست عزیز میتونید این روشو که گفتید توضیح دهید به چه صورت عمل کنم........؟؟؟؟؟؟؟؟با سپاس فراوان:n16:
خدا رو شکر تا امروز ارور نیومد :n19:
ممنونEXTREME
مشکل با فلش hp (تازه خریده شده)
سلام من یک فلش 4 گیگ hp ورژن 245L خریدم .
بعد با دستگاه دیجیتال که روش یک فیلم ضبط کردم اومدم تو کامپیوتر ببینم دیدم هیچ چیز نشون نمیده. توش انگار خالیه.ولی داخل دستگاه دیجیتال پخش میکنه
اومد از طریخ ویندوز لایو تو بوت سیستم رفتم توش دیدم فیلم ها توش هست؟؟؟؟؟؟؟
حتی تو بوت با پارتیشن منجر فرمتش کردم ولی باز درست نشد.
اومد تو ویندوزم چک دیسک کنم این ارور میده:
ویندزم 7 64 است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من با این مشکل روبه رو هستم با برنامه hdd tune چک کردم این ها رو اورد ایا هاردم خراب میشه یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]