سلام به همگی اساتید...
آقا کلی گیج شدم ! توی این لینک های آخری نتونستم ریویوی FZ35 رو ببینم که مقایسه کنم اون در چه حدیه !
اینجور که مشخصه G11 و S200 از بقیه بهترن !
آقا قیمت G11 و FZ35 رو میدین ؟ اگه S200 هم هست ممنون میشم...
موفق باشید...:11:
سلام به همگی اساتید...
آقا کلی گیج شدم ! توی این لینک های آخری نتونستم ریویوی FZ35 رو ببینم که مقایسه کنم اون در چه حدیه !
اینجور که مشخصه G11 و S200 از بقیه بهترن !
آقا قیمت G11 و FZ35 رو میدین ؟ اگه S200 هم هست ممنون میشم...
موفق باشید...:11:
متلسفانه تو اون سایت FZ35 رو تست نکردند.نقل قول:
کیفیت عکس های FZ35 رو می تونید اینجا ببینید :
کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_FZ35_FZ38/noise.shtml
1) اينكه ميگيد تو جاهاي كم نور g11 بهتر عكس ميگيره ,فقط خودشو تو جاهاي كم نور نشون ميده يا در همه شرايط كيفيت عكسش از fz35 و hx1 بهتره
2) خوب فكر كنم بايد بيخيال فيلمبرداري با دوربين عكاسي شم چون عكس برداري واسم خيلي مهمتره با اين حساب بهترين دوربين براي عكس گرفتن g11 هستش ?? (البته اگه جواب سوال اول مثبت باشه)
3) راستي فرقش با g10 چيه
3) و اينكه قابليت نصب فلش خارجي داره ميشه يكم دباره فلش هاي خارجي يه توضيحي بديد محدوده قيمت و محدوده برد انها
خیلی لطف کردی...نقل قول:
این حروف انگلیسی که توی متن اومده نفهمیدم چی به چی شد !
تبدیل به فارسی کردم معلوم نیست چی میشه :دی
میگم در کل FZ35 از G11 بدتره ؟
ویرایش:
ok
دیدم ! خیلی مرسی :11:
در کل که نمیشه گفتنقل قول:
فیلمبرداری و زوم و بعضی قابلیت های FZ35 بهتره ولی کیفیت عکس های G11 مسلما بهتره و نویز کمتری داره. البته عکساش ۳ مگاپیکسل کوچکتره.نمی دونم اگه عکسای FZ35 رو هم کوچک کنیم کدوم بهتره ! باید تست کنم :)
البته عکس رو اشتباه گزاشته بودم .نمونه عکس FZ35 موجود نبود
بعد اصلاحش کردم :)
سلام ببخشید من فقط قیمت این مدل دوربین فیلم برداری از سونی رو میخواستم.لطفا.
HDR-CX550E
خیلی ممنون.
سلام دوستان عزیز
من می خوام یه دوربین بخرم برای کار خانگی و معمولی و نسبتا خوب که مجبور نشم 3یا 4 سال دیگه عوض کنم
و از بین مدل های canon , sony , panasonic می خوام که سبک و کامپکت باشند و حداکثر قیمت تا 300 تومان و عکاسی آن در شب خوب باشد
لطفا از بین این مدل ها یکی رو بهم پیشنهاد کنید
ممنون
Sony Cyber-Shot DSC-W380
Canon PowerShot SX210 IS
Sony Cyber-shot DSC-W350 و w370
Canon PowerShot SX200 IS
----------------------------------------------------
اگر شما نیز مدل خوبی سراغ دارید معرفی کنید
ممنون از لطفتون
كيفيت g11 به نظر من خيلي خيلي بهتره
در ضمن عكسهاي fz35 تو نور روز واقعا خيره كننده اس و اگه توشب هم با اپشن P و ايزوي محدود به 80 عكس بگيريد هم نتايج خوبي خواهيد داشت . يه چيز بهتون بگم و خلاص .خوشدست بودن و سبك بودن و شارژ باطري عالي fz35 رو به همه هم مدلهاش ترجيح ميدم .9 ماهي هست كه اونو دارم و 3 ماه هم hx1 داشتم از هر دو تاشون نزديك به 2000 شات دارم رنگهاي hx1 غير طبيعيه ولي تو عكسهاي fz35 اونم نور روزش واقعا ادم ذوب ميشه سوالي بود در خدمتم
تو این قیمت ها می تونید Canon SX200 بخرید که حدود ۳۲۰ هزار تومان هستنقل قول:
ولی اگه نویز کمی بخواید می تونید به Fuji F200 هم فکر کنید که نویزش کمتره ولی متاسفانه رنگ های خیلی خوبی نداره که احتیاج به ادیت دارند ! (نمی تونم توصیه کنم !)
SX210 امکان زوم در حال فیلمبرداری رو داره و فلاششم می تونید بدید تو :31: ولی متاسفانه حدود ۳۸۰ هزار تومان هست !
دوست عزيز يعني در همه حالتي چه روز چه شب چه جايي كه نور كاملا تاميين باشه g11 بهتر از اون دوتا عكس ميگيره?? باطري g11 چطوره???نقل قول: