-
مظفري زاده ديدار پرسپوليس و پگاه را قضاوت مي كند
خبرگزاری پرسپولیس : كميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران هفته هشتم ليگ برتر را به شرح ذيل اعلام كرد:
پنجشنبه 4/7/87
پرسپوليس تهران – پگاه گيلان* 20* آزادي – تهران
سعيد مظفري زاده – رضا سخندان – داود رفعتي – عليرضا فغاني
فولاد مباركه – فولاد خوزستان * 20* ذوب آهن – فولاد شهر
محسن تركي – محسن فريماني – حميد غمزه – محمد كماني صباباطري – پيام خراسان * 20* يادگار امام (ره) – قم
رحيم مهرپيشه – حسين خانبان – صفدر احمدي – جواد شرفي
پاس همدان – ذوب آهن اصفهان * 20* قدس – همدان
قاسم واحدي – جواد تقي پور – علي پارسافر – محمد ملكي
ابومسلم خراسان – مقاومت شهيد سپاسي* 30/20* ثامن الائمه – مشهد
هدايت ممبيني – عليرضا كهوري – محبت رضايي تبار – سعيد فتاحي
برق شيراز – مس كرمان * 30/19* حافظيه – شيراز
احمد صالحي – مسعود فرح نيا – رسول استادزاده – روح اله ارشادي
استقلال اهواز – پيكان * 20* تختي – اهواز
نويد مظفري – حسين عباسي – غلام آموزگار – رسول احمدي
*شنبه 6/7/87
استقلال تهران – راه آهن * 20* آزادي – تهران
عليرضا فغاني – حسن كامراني فر – رسول فروغي – سعيد مظفرزاده
*يكشنبه 7/7/87
ملوان بندر انزلي – ساپيا * 20* تختي – انزلي
يدا... جهانبازي – مجيد شمس – سعيد زارع – فرشيد افشار
تنها كاربران ثبت نام شده ميتواند نظرات خود را ارسال نمايند.
لطفا وارد سايت شويد و يا ثبت نام نماييد.
-
تمرينات اختصاصي كريمي و حضور علوي در تركيب اصلي
خبرگزاری پرسپولیس : تمرين از ساعت 15 آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، كار با توپ و آقا وسط پرداختند و در ادامه نفرات اصلي زير نظر قطبي فوتبال با سه دروازه را انجام دادند و ذخيره ها زير نظر پيرواني به سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه پرداختند.
* حدود 300 هوادار از نزديك تمرين را نظارهگر بودند. بانوان نيز بخشي از اين تعداد را تشكيل مي دادند.
* در ابتداي تمرين هواداران با اهداي دسته گلي بزرگ از مربيان تقدير كردند.
* بهادر عبدي، علي كريمي، فرانك آتسو و ايوان پتروويچ با تاخير در تمرين شركت كردند.
* ماركو به دليل سفر به برزيل و الونگ به دليل مصدوميت غايب بودند.
* سپهر حيدري، ابراهيم توره و حسين بادامكي به صورت اختصاصي تمرين كردند. * هوادارن پرسپوليس ضمن تشويق كادر فني و بازيكنان، با سر دادن شعارهايي از بازيكنان خواستند بار ديگر خاطره برتري شش بر صفر اين تيم مقابل استقلال تهران را زنده كنند. تعجب قطبي از اين درخواست از نكات جالب توجه تمرين بود.
* عليرضا محمد، عليرضا نيكبخت واحدي و محمد منصوري با ذخيرهها تمرين كردند.
* فرهاد خيرخواه مهاجم مصدوم پرسپوليس پس از مدت ها در تمرينات گروهي شركت كرد.
*پژمان نوري به دليل غيبت در تمرين روز گذشته، امروز در ابتداي تمرين دقايقي را با قطبي به گفت و گو پرداخت.
* محمد علوي با نظر قطبي امروز در تركيب اصلي حضور داشت.
* محمود خوردبين سرپرست پرسپوليس امروز از رختكن جديد اين تيم بازديد كرد.
* در پايان تمرين افشين قطبي به صورت اختصاصي با كريم باقري دقايقي به گفت و گو پرداخت و علي كريمي نيز تمرينات ويژهاي را زير نظر قطبي انجام داد.
* تمرين ساعت 16:30 به پايان رسيد.
* هواداران پرسپوليس در پايان تمرين برتري شش بر صفر استقلال تهران مقابل همنام اهوازي را تباني دانسته و نسبت به آن موضع گيري كردند.
-
خوردبین: «قهرمانی» میخواهد اشتباهش را کمرنگ جلوه دهد
خبرگزاری پرسپولیس : حرف و حدیثهایی که این روزها پیرامون مسائل داوری فوتبال کشورمان منتشر میگردد، عاملی شده تا کارشناسان و فوتبالدوستان بیش از پیش نسبت به رخدادهای داوری و اخباری که پیرامون آن به گوش میرسد حساسیت چندان نشان دهند.
از طرفی در شرا یطی که زمینهای فراهم آمد تا قضیه اشتباه داوری پرسپولیس و مس و مسائل مربوط به آن از اذهان عمومی پاک شود متأسفانه محسن قهرمانی با انتشار مصاحبهای که امروز در نشریات ورزشی به چاپ رسید بار دیگر جو حاکم را تحتالشعاع قرار داد.
در همین ارتباط تماسی حاصل کردیم با محمود خوردبین سرپرست پر تلاش پرسپولیس تا نظر ایشان را در سایت رسمی باشگاه پرسپولیس منتشر سازیم.
مطمئناً خبردار شدهاید که مسعود مرادی به خاطر مسائل اخیر قصد کنارهگیری از دنیای قضاوت را دارد؟
بله، بنده شخصاً احترام خاصی برای آقای مرادی قائل هستم تا جائیکه دقایقی قبل از بازی پرسپولیس و مس که ایشان را از نزدیک مشاهده کردم و به دلیل قضاوت خوبی که در چین و بازیهای المپیک پکن داشت به او تبریک گفتم، چون اعتقاد دارم مرادی از جمله داوران زحمتکش و با تجربه فوتبال ما میباشد. به هر جهت فکر میکنم اگر این خبر صحیح باشد خبر خوبی نمیتواند برای فوتبال ما باشد چون کناره گیری مرادی آنهم در شرایط فعلی به ضرر فوتبال ما و خود او محسوب میگردد ضمن اینکه دوست دارم مرادی در جام جهانی 2010 به عنوان یک داور ایرانی از حیثیت داوری کشورمان دفاع کند. با تمام این اوصاف فکر میکنم صحبتهای امروز آقای قهرمانی مجدداً جو را خراب کرده است و جالب اینکه ایشان به خودش اجازه میدهد رسماً پرسپولیس را تهدید کند که برای این تیم، داوری نمیکند. به نظر من قهرمانی خیلی با هوش است که چنین اظهارنظری کرده زیرا قهرمانی با اشتباه فاحشی که در دیدار مقابل ملوان داشت و مانع پیروزی ما شد، میخواهد کارشناسان اشارهای به اشتباه فاحش او نداشته باشند. به هر جهت فکر میکنم همه چیز با یک عذرخواهی کوچک از سوی مرادی حل شود چون ما گفتهایم که نه مرادی و نه دیگر داوران عمداً اشتباه نکردهاند.
با این حساب فکر میکنید داور داربی باید غیر ایرانی باشد؟
صد در صد. اصلاً شک نداشته باشید چون در شرایط فعلی و با جو منفی که برای جامعه داوری فراهم شده اصلاً منطقی نیست داور این مسابقه ایرانی باشد و شک نکنید که اگر قضاوت خوبی هم داشته باشد برای این مسابقه حاشیه ایجاد میشود. البته به این نکته هم اشاره کنم که داوران خارجی که طی این دو، سه سال اخیر برای قضاوت داربی به ایران آمدهاند بسیار پر اشتباه ظاهر شدند و نسبت به هر دو تیم قضاوت پر حرفی ارائه دادند.
با این حال چون داور خارجی است حداکثر تا 24 ساعت پس از پایان بازی حرف و حدیثها هم به فراموشی سپرده میشود و کمتر کسی تصور میکند ایشان با ذهنیت خاصی قدم به این مسابقه گذاشته است.
در آخر در مورد حضور علی کریمی در بازی مقابل پگاه صحبت کنید؟
فکر میکنم حضور کریمی در جمع پرسپولیسیها به مانند پشتوانه عظیم روحی محسوب میگردد ضمن اینکه هواداران پر شور پرسپولیس نیز با درخشش کریمی شاهد یک فوتبال دیدنی و تک ضرب از سوی تیم پرسپولیس خواهند بود.
-
بچه ها این 100مین پست من در این تاپیک هست
-
کفاشیان : شاید فقط پرسپولیس به آسیا برود
[.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی کفاشیان روزهای حساسی را پشت سر می گذارد.بحث حق پخش تلویزیونی بازیهای لیگ ، بازیهای تیم ملی ، لیگ و ..... باعث شده تا رئیس فدراسیون فوتبال دغدغه های بسیاری داشته باشذ.در همین راستا با با کفاشیان تماس گرفتیم تا نظرات او را در مورد اوضاع فوتبال ایران بشنویم که صجبتهای او را در زیر می خوانید :
*آقای کفاشیان چه خبر ؟
سلامتی. در این شب های قدر ما را دعا کنید.
*اوضاع تیم ملی خوب است ؟
الحمدا...بد نیست. ما بعد از کسب آن تساوی ارزشمند در عربستان حالا باید کره شمالی را در تهران شکست دهیم.وضعیت روحی بازیکنان خوب است و آقای دایی هم با جدیت کارش را دنبال می کند. من مطمئن هستم که او موفق می شود.
*چقدر به صعود ایران مطمئن هستید ؟
خیلی. ما این توان و پتانسیل را داریم که به عنوان تیم اول گروه به جام جهانی صعود کنیم و حتی آنجا هم حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشیم.من شخصا به توان بالای بچه ها و البته درایت کادر فنی خیلی امیدوارم.
* علی دایی هم از شرایط ملی پوشان راضی بود ولی می گفت هنگام سفر به عربستان کاروان تیم ملی خیلی معطل شده اند ؟
بله قبول دارم. ما سعی داریم این مشکلات را حل کنیم. به هر حال ناهماهنگی هایی هست ولی همه تلاش ما این است که سعی کنیم تا در آینده مشکلات قبلی تکرار نشود.
* خبر برکناری فتح الله زاده را شنیده اید ؟
بله. البته ایشان زحمات خودش را کشید اما در فوتبال از این رفت و آمد ها زیاد است.ایشان هم کماکان یکی از اعضای هیات رئیسه فدراسیون هستند.
*شما که او را بر کنار نمی کنید ؟
(می خنند)نه، ما فتح الله زاده را برکنار نمی کنیم و از تجربیات وی در هیات رئیسه فدراسیون استفاده خواهیم کرد.
*بازیهای لیگ را دنبال می کنید ؟
تا جایی که وقت شود می بینم. لیگ کم کم جای می افتد و مسلما این قضیه به سود تیم ملی خواهد بود
[UR
[/URL]
*چه تیم هایی شانس قهرمانی دارند؟
تا اینجا که برق ، ذوب آهن و مس خیلی خوب کار کرده اند اما استقلال و پرسپولیس هم تیم های پر مهره ای هستند و شانس دارند.
*ماجرای حق پخش تلویزیونی به کجا رسید ؟
هنوز که مشکل به طور کامل حل نشده. این در حالی است که ما باید تا چند هفته دیگر متن قرارداد خود را با صدا و سیما به AFC بفرستیم.
*گویا در همین رابطه به علی آبادی هم نامه نوشته اید ؟
بله ، نامه نوشتیم و درخواست کمک کردیم . ما واقعا باید این مشکل را حل کنیم.
*در نامه به چه نکاتی اشاره شده است ؟
ما نوشتیم که مسئله حق پخش تلویزیونی از نظر سیاسی ، امنیتی و .... بسیار مهم است. اینجا بحث اعتبار ایران مطرح است. من تاکید می کنم که اگر مشکل حق پخش تلویزیونی حل نشود نمایندگان ایران از حضور در لیگ قهرمانان آسیا محروم خواهند شد.
* شما چندی قبل گفته بودید اگر تیم های ایرانی را محروم کنند به فدراسیون فوتبال ربطی ندارد و .....
الان هم می گویم چون از دست ما هر کاری برمی آمد انجام دادیم و بقیه اش بامسئولان صدا و سیما است که قرادادی را امضا کنند و این مشکل حل شود. به هر حال AFC نسبت به حق پخش تلویزیونی بسیار حساس است و با این حساب فعلا فقط حضور تیم پرسپولیس در آسیا قطعی است.
-
محدثي در گفت و گو با فارس:
پرسپوليس فعلا نيازي به شكايت از ذوبآهن به فيفا ندارد
خبرگزاري فارس: معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس تهران گفت: از مسئولان باشگاه ذوب آهن اصفهان شكايت داريم؛ اما فعلا نيازي به ارائه آن به فيفا نيست.
علي محدثي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پرونده شكايت ما از ذوب آهن با توجه به تخلفي كه در خصوص وحيد امرايي داشت، باز است و به همين دليل منتظر تصميم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال هستيم.
وي افزود: در صورتي كه پس از بررسي در كميته انضباطي و يا استنياف به حق خود نرسيم، موضوع را در فيفا مطرح ميكنيم و فعلا نيازي به اين كار نداريم.
محدثي ادامه داد: در صورتي كه در مرحله پاياني و شكايت به فيفا نيز نتيجه نگيريم، به بزرگترين مرجع يعني دادگاه CAS مراجعه خواهيم كرد.
-
در گفت و گو با فارس
قطبي: خبر استعفاي ماركو صحت دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: دستيار برزيلي من به دليل عمل نكردن مسئولان باشگاه به تعهدات، استعفا كرده است.
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: ماركو به برزيل رفته و هنوز به تهران بازنگشته است، چراكه شديدا از دست بعضي از بي احترامي ها از سوي مسئولان باشگاه پرسپوليس ناراحت است.
وي افزود: خبر استعفاي ماركو كاملا درست است و در صورتي باشگاه پرسپوليس در چارچوب مفاد قرارداد خود عمل نكند برخلاف اعلام قبلي وي روز سه شنبه به ايران نخواهد آمد.
قطبي ادامه داد: دستيار من يك برزيلي كاملا حرفه اي است. 50 هزار دلار به همراه منزل مسكوني روز گذشته براي او تهيه شد؛ ولي اين تنها بخشي از قرار داد او است. اميدوارم مسئولان باشگاه به خود آمده و با خواسته هاي ماركو موافقت كنند تا به ايران بازگردد، در غير اين صورت با مشكلات زيادي مواجه ميشويم
-
رئیس هیئت مدیره پرسپولیس:حاشیه سازان اجازه نمی دهند با آرامش کار کنیم/ تا زنده ام پرسپولیسی ام
حسین هدایتی با انتقاد از انتشار برخی اخبار نادرست پیرامون حضور او در باشگاه پرسپولیس گفت: یکبار برای همیشه تاکید می کنم که چه سهام باشگاه به بنده واگذار شود و چه نشود، تا زمانی که زنده ام به عنوان یک حامی در خدمت پرسپولیس خواهم بود.رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب از انتشار اخبار ناصحیح و غیرواقع مبنی بر قطع کمک مالی اش به باشگاه پرسپولیس انتقاد کرد و گفت: متاسفم که خبرهایی را در برخی رسانه های ورزشی می خوانم که به هیچ عنوان صحت و سندیت ندارد و تنها ساخته ذهن برخی از کسانی است که نمی خواهد این باشگاه سروسامان بگیرد.
حسین هدایتی ادامه داد: در پاسخ به کسانی که عنوان کرده اند بنده کمک های مالی ام به باشگاه را قطع کرده ام یا آنرا منوط به واگذاری سهام کرده ام باید بگویم که طی 24 ساعت گذشته 250 میلیون تومان جهت پرداخت برای تسویه حساب 70 درصد پیش پرداخت مربی برزیلی و تهیه مسکن یکساله برای همین مربی برزیلی و تمامی بازیکنان خارجی و مجتبی شیری پرداخت کرده ام. به نظر شما آیا این کمک های با اخباری که منتشر می شود همخوانی دارد؟
وی با بیان اینکه از خبرنگاران و رسانه های ورزشی می خواهم اجازه دهند در فضایی آرام و بدور از حاشیه های مرسوم به باشگاه پرسپولیس کمک کنم، خاطرنشان کرد: همانطور که از روز اول هم اعلام کردم بنده به عنوان یک هوادار و عاشق پرسپولیس برای کمک به این باشگاه آمده ام و در حالی که می توانم سرمایه ام را در امور دیگری هزینه کنم اما به فوتبال آمده ام و از همه رسانه های ورزشی می خواهم در این راه به ما کمک کنند تا پرسپولیس و سایر باشگاههای دیگر بتوانند با آرامش و به دور از هر گونه مشکلات مالی به شکوفایی فوتبال کمک کنند.
هدایتی ادامه داد: بازهم تاکید می کنم که بنده چه سهام باشگاه واگذار شود و چه نشود تا زمانی که زنده هستم به عنوان یک حامی پرسپولیس در کنار اعضای هیئت مدیره و سایر مسئولان خواهم بود و تلاش خواهم کرد برای این باشگاه منشا خدمت مثبت باشم.
وی که از انتشار اخبار غیر واقع مبنی بر اختلاف با مصطفوی یا قطع کمک های مالی اش به خاطر واگذار نشدن سهام دلخور و ناراحت بود ادامه داد: از رسانه ها می خواهم که زمینه را به گونه ای فراهم نکنند که سایر دوستان بنده هم که خواهان حضور در فوتبال و کمک به تیم های بزرگ هستند از این کار منصرف شوند.
وی ضمن تکذیب هرگونه اختلاف با داریوش مصطفوی گفت: چنین خبرهایی به هیچ وجه صحت ندارد و بنده در کمال دوستی با ایشان تا زمانی که مدیرعامل باشگاه خواهند بود با تمام وجود از وی حمایت خواهیم کرد.
هدایتی ادامه داد: درست است که بنده چهار سال است به عنوان نخستین فرد برای کمک های اینچنینی به باشگاه آمده ام، اما مطمئن باشید اگر شرایط فراهم شود و جامعه ورزش ما را ترد نکند، سایر دوستانم نیز به کمک باشگاههای دیگر خواهند آمد و این اتفاق مثبتی در فوتبال کشور خواهد بود که حداقل مشکلات مالی را به حداقل خواهد رساند.
رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در مورد حضور علی انصاری در باشگاه استقلال و صحبت هایی که در مورد او منتشر می شود نیز گفت: آقای انصاری از دوستان نزدیک بنده است و در گفتگویی که با یکدیگر داشتم برایش آرزوی موفقیت کردم. ایشان نیز با نیت خیر و کمک به فوتبال به باشگاه استقلال آمده است و امیدوارم مسئولان و رسانه ها به گونه ای برخورد کنند که ضمن ادامه فعالیت ایشان، سایر دوستان نیز برای هزینه کردن در این بخش ترغیب شوند.
حسین هدایتی تاکید کرد: بنده بازهم می گویم چه سهام واگذار شود و چه نشود، تا زمانی که مسئولان بخواهند و حضورم مثبت و موثر باشد تحت هر عنوانی در خدمت باشگاه پرسپولیس خواهم بود و از هیچ کمکی دریغ نخواهم کرد. صحبت هایی هم که این روزها در مورد اختلاف با مصطفوی و سایر مسئولان مطرح می شود صحت ندارد و زایده فکر برخی دوستان است که دلشان به حال پرسپولیس نمی سوزد.
عضو هیئت مدیره پرسپولیس با اشاره در پیش بودن دو دیدار حساس این تیم برابر پگاه گیلان و استقلال تهران گفت: از همه هواداران خونگرم پرسپولیس می خواهم در این دو بازی با حضور در ورزشگاه آزادی تهران به تشویق تیم خود بپردازند و با رعایت اخلاق و ادب بیش از پیش و حمایت هایشان زمینه قهرمانی پرسپولیس را فراهم کنند. قطعا با حضور مهاجم برزیلی و علی کریمی پرسپولیس در این دو بازی و بازیهای آینده تماشایی خواهد شد و در این راه تا به حال هر وظیفه ای به روی دوش بنده بوده با کمال میل انجام داده و از این پس نیز چه در ورزشگاه باشم یا در منزل با تمام قدرت از تیم پرسپولیس حمایت خواهم کرد و پاداش ویژه ای را برای دربی شصت و پنجم و پیروزی در این دیدار در نظر گرفته ایم که به محض پیروزی به بازیکنان پرداخت خواهد شد.
-
اتحاد هدایتی و انصاری /اسپانسر استقلال و پرسپولیس مشخص شد/ در انتظار پاسخ علی آبادی
با همکاری دو عضو هیئت مدیره باشگاههای استقلال و پرسپولیس حامی مالی این دو باشگاه مشخص و بزودی معرفی خواهد شد.به گزارش خبرنگار مهر، با حضور علی انصاری در هیئت مدیره استقلال و حسین هدایتی در هیئت مدیره پرسپولیس، این دو در تلاشند تا با یک همکاری اقتصادی دو تیم تهران را صاحب اسپانسر کنند.
براساس این گزارش، علی انصاری که مدیریت مجموعه های مبل ایران را برعهده دارد طی توافقی با حسین هدایتی، قرار است "بازار مبل ایران " را به عنوان اسپانسر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس انتخاب و معرفی کنند.
مذاکرات مقدماتی برای اجرای این طرح روز یکشنبه صورت گرفت و قرار است پس از اعلام موافقت محمد علی آبادی، این دو تیم از این پس با اسپانسر جدید در مسابقات شرکت کنند.
البته اسپانسر جدید تنها برای حضور در مسابقات لیگ برتر و جام حذفی است و مبلغی نزدیک به یک میلیارد و 500 میلیون تومان را عاید دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهد کرد. این دو تیم می توانند در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا از اسپانسر دیگری استفاده کنند.
-
داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس با حضور در دادسراي ناحيه 19 تهران از سعيد آذري شكايت كرد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، بعد از اظهارنظر جنجالي سعيد آذري مديرعامل باشگاه ذوب اهن اصفهان در خصوص داريوش مصطفوي كه وي مديرعامل باشگاه پرسپوليس را در برنامه ورزشي نود، با الفاظ زشتي خطاب كرد، مصطفوي روز گذشته شنبه با حضور در دادسراي ناحيه 19 از آذري شكايت كرد.
وكيل حقوقي باشگاه پرسپوليس با در دست داشتن شكايت نامه و فيلم نامه 90 به دادسرا رفت و ظاهرا احضاريه براي حضور در دادگاه نيز براي آذري صادر شده است.
گفتني است هنوز زمان دقيق دادگاه آذري و مصطفوي اعلام نشده است است اما به احتمال فراوان تا پايان هفته جاري دادگاه برگزار خواهد شد.