یعنی هیچ کی اینو نمیشناسه ؟!نقل قول:
Printable View
یعنی هیچ کی اینو نمیشناسه ؟!نقل قول:
Street Fighter------------>مبارزه ایهنقل قول:
Virtua Tennis------------->تنیس و یکی دیگم تنیس بود اسمش یادم نیس فک کنم این بود top spin
بقیشم که ناظر محترم گفتش:n02:
همون اردکی که توی حالت عادی خوشحال و خندان بود، موقع تیر اندازی خیلی جدی و عصبانی:n02:نقل قول:
Crazy Drake
سلام خدمت دوستان ...
من یه هفته هست xbox360 خریدم... از دو سال پیش شنیده بودم که rdr بهترین بازی تاریخه و یه معجزه هست و از این جور چیزا... امروز با صد تا ذوقو شوق رفتم rdr رو گرفتم تا به آرزویچندین و چندسالم برسم... اما اصلا از گرافیک بازی خوشم نیومد... حالم بد شد... به حدی که تصمیم گرفتم کنسول رو بفروشم... گرافیکش خیلی کارتنی و یه طوری بود... حتی به پای ضعیف ترین بازی های پی سی هم نمی رسید...(یادمه gun که مال عهد بوقه از این بهتر بود)(ضمنا بگم بازی رو روی LCD tv و full hd بازی کردم)می خواستم بپرسم Xbox همه بازی هاش این طور کارتونی و غیرواقعی هستن؟یعنی بازی نداره که
گرافیکش شبیه پی سی باشه؟
یادمه L.A.NOIRE و FABLEIII رو که روی پی سی بازی کردم هم همین گرافیک کارتنی رو داشتن چون از نسخه کنسول پورت شده بودن برا پی سی....
حالا خواهشا کمک کنید لطفا
دوستان بازی resident evil 6 روی ps2 اجرا میشه یا فقط ps3?
کدومش ورژنش روی ps2 اجرا میشه؟
سبک گرافیکی یه بازی به قدرت سخت افزاری کنسول ربطی نداره که!!نقل قول:
شما بازیهای انحصاری این کنسول مثل Gears of Wa3 , Alan Wake یا بازی های مولتی پلتفرم مثل Far Cry 3 و Spec Ops رو انجام بدید نظرتون عوض میشه.
RE 6 روی PS2 اجرا نمیشه.نقل قول:
Resident Evil: Dead Aim
Resident Evil Outbreak
و
RE4 روی PS2 عرضه شدن.
لطفا بازی هایی رو که توش میشه پول در آورد و خرجش کرد (مثلا برای خرید سلاح و لوازم و آپدیت و ...) معرفی کنید
همه ی سری های GTA و JUST CAUSE و Scareface و Far Cry و Metro و Stalker و ِ Dishonored و ... رو بازی کردم.
شدیدا دنبال بازی تو این سبک میگردم.
کمک کنید
سلام بچه ها
آخرین نسخه مورتال کومبات اسمش چیه؟
با توجه به جهان باز بودن بازی هایی که گفتی:نقل قول:
سری Prototype
Mortal kombat 2011نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهانش باز باشه یه بسته مهم نیست فقط میخام پول توش نقش زیادی داشته باشه.