برنامه ایرانسل من رو تو گوشی نصب کنید و از کد های USSD هم استفاده نکنیدنقل قول:
Printable View
برنامه ایرانسل من رو تو گوشی نصب کنید و از کد های USSD هم استفاده نکنیدنقل قول:
چند روزه سرعت ایرانسل اومده پایین انتن خوب میشه سرعت پایین میارن ، بعضی وقتا یه بار مودم خاموش روشن میکنم درست میشه! بنظرتون مشکل مودم یا خود ایرانسل؟ در ضمن تنظیمات مودم مثل فرکانس و شبکه هم ثابته
Sent from my iPhone using Tapatalk
تشکر و سپاس بابت پاسخگویی کاملتون.نقل قول:
اکانش هست از دیجی یک نمونه که ارزان ترین در عین کارآمدی رو معرفی کنید. یعنی صرف ارزان بودن مهم نیست. کارامدترین نمونه ارزان رو لینک بدید.
دیشب من با یک بسته سه ساعته تونستم 17 گیگ دانلود کنم.یک حساب سرانگشتی کردم دیدم اگر شبی 15 گیگ دانلود بشه با این بسته های سه ساعته ، هزینه هر گیگ ایرانسل مثل هر گیگ مخابرات نامحدود میشه(حالا روشن بودن سیستم در نامحدود مخابرات و یا عدم امکان استفاده در روز بسته های ایرانسل یک بحث جداست).
جالبه اصلا sinr و انتن مودم و سرعت دانلود هیچ هماهنگی با هم نداشت.یعنی snir میرفت رو هفت سرعت 1 مگ میشد گاهی میومد رو 2 سرعت 3 مگ میشد!انتن هم که قاط قاط بود.انتن 4 میشد 0db بعد انتن میمود رو 2 و sinr میشد 9db !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ٢ مورد با روتر ٣٣٧٢ جور هستند
حالا من یه بار زنگ زدم گفتم وضعیت پینگتون چطوره؟ خانمه اونور تلفن غش کرد از خنده.منو میگی :n04:نقل قول:
نگو ping که نمیدونست چیه هیچی ولی peeing میدونست چیه :n08:هیچی دیگه از شدت خنده قطع کرد.
بسیار ممنوننقل قول:
سوال متفرقه: راستین بازار رو نمیشناسم. دلیل خاصی داشت از اینجا لینک دادن ؟
و سوال بعدی در مورد روتر هواوی نوشته قابل حمل + بدون باتری
چطوری قابل حمله بدون باتری؟
راستین بازار خیلی بهتر از دیجی کالاست و فقط مودم و آنتن و سیم کارت و ... میفروشه و قیمتاش ها واقعا از دیجی کالا پایین ترهنقل قول:
من خودم e3372 رو از این سایت خریدم و بسیار هم برای مشتری ارزش قائل اند
مثلا در همون لحظه ای که دیجی کالا e8321 رو 131 هزار تومان میفروخت راستین بازار همون رو 85 تومان میداد!!!
سه ساعت 17 گیگ خیلی کمه اصلا ارزش نداره سیستم روشن باشه . هرشب فقط همینقدر میتونی بگیری؟نقل قول:
مودمت چیه؟ با گوشی هم تست کردی ببینی مشکل هست یا نه؟نقل قول:
دقیقا یادمه که وقتی دیدم نت سیم کارت اولم قطع شده ، قرار دادمش تو مودم دوم و فرقی نکرد ! چند دقیقه بعدش همین بسته شبانه رو روی اون یکی سیم گرفتم و اونم بعد چند دقیقه کامل قطع شد :n01: منتظر موندم بفهمم مشکل از طرف منه یا نه ، و به وضوح دیدم که این کار فقط سر بسته های شبانه صورت میگیره ...نقل قول:
در هر صورت خودشو خراب کرد ایرانسل ... تهش اینه که تا یه سال دیگه این سرویس رو چند تا isp دیگه در اختیار مردم میذارن و از مشکلات این عزیزان خلاص میشه شد :n39:
نقل قول:
انتظار دیگه ای هم نمیشه داشت :n08:
مودمb315 هستش جالبه قبلا انتن ضعیف بود سرعت بالاتر الان با اینکه پوشش بهتر شده سرعت کمتر شده امروزم زنگ زدن واسه پوشش که قبلا کفته بودم پوشش بهتر شد اما سرعت پایین تر یه جا درست میکنن یجا میزنن خراب میکنن با گوشی هم تست کردم سرعت جالب نبود سرعت تو پیک مصرف 13-14 مگ بود الان شده 4 مگ حتی قبل از پوشش بهتر تا 50 مگ هم سرعت میداد. sinr هم خوبه تا 16 میاد .فکر کنم از وقتی مشکل انتن دهی اعلام کردم گوشی اومده دستشون پهنای باند محل محدود کردن البته همزمان با اتمام نمایشگاه هم بود شاید داشتن دون میریختن اما خوب همه اینطوری نبودن هنوزم سرعتشون خوبه.نقل قول:
وقتی سرعتت خوب بود نباید انتن دهی رو اعلام مشکل میکردی . آنتن مهم نبود اینترنت 50 مگی رو خراب کردی . اگه سرعتت زیر 5 مگابیت اومده میتونی شکایت کنینقل قول:
چرا بااین سیگنال خوب sinr من پایینه؟
Rssi -53
Rsrp- 78
Rsrq -8
Sinr 6
سلام
دوستان تو قزوین 4g+ راه اندازی شده؟
-----------------------
stx lte میخوام بگیرم
رو این 4g+ جواب میده؟
----------------------
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
اولا sxt lte موجود نيست كه بتوني بگيري هيچ جا ندارن فقط قيمت زدن الكينقل قول:
بعدم اين از كت ٣ پشتيباني ميكنه يعني ماكسيموم ١٠٠ مگ
البته پهناي باند داشته باشي خيلي اينترنت خوبي ميگيري
سلام دوستان من دیگه واقعا از اینترنت adsl کلافه شدم هر پنج دقیقه قطعی داره میخوام ایرانسل بگیرم موندم چیکار کنم چون میتزسم پینگ بالایی داشته باشه
الان تصمیم گرفتم یه مودم یو اس بی به همراه یه روتر بگیرم ایا این کاردرستیه یا همون مودم یه جا بگیرم بهتره و سرعت کدوم بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار کنم هرچه سریعتر از شرadsl راحت شم
متشکرم
مشکل اینه که قبل از اینکه مودم بگیرم اعلام مشکل کرده بودم چون با گوشی دو خط بیشتر نمیداد 4g قطع میشد و فرکانس 2600 هم خیلی ضعیف بود الان برعکس کردن 1800 سرعت بهتر شده پوشش 2600 بردن بالا اما سرعتشو پایین. در کل هیچ چیز پایداری نداریم همش باید تست بگیریم و فرکانس چک کنیم ....نقل قول:
بهتره مودم يه حا بگيري روميزي!نقل قول:
سلام
بچه ها اگر بخوام برای یک شب دوبار بسته 3 ساعته بگیرم (یکی 2 تا 5 و دیگری هم 5 تا 8) باید بین دو بسته (یعنی ساعت 5) یکبار موردم رو دیسکانکت و دوباره کانکت کنم یا یکسره میشه استفاده کرد؟
مرسی
فضولیه ولی شما چی دانلود می کنید هر شب 20-30 گیگ؟
واقعا سواله.
اصلا بحثم خدای نکرده موارد .... نیست.
من خودم مسابقات ورزشی رو قبلا با سیسیکم از پکیج اسکای میدیدم ولی الان دیگه سیسیکم چیزی نداره برای همین دانلود میکنم.یکسری هم فیلمهای سینمای کلاسیک رو از یکسری عشق فیلم سفارش میگیریم یکسری اونها رو میزنم.سریال و رئالیتی هم دانلود میکنم.بیشتر چون کیفیتش بالاست حجمش بالا میره وگرنه همینها با کیفیت پایین شاید حجمش به یک دهم برسه. حالا شما سوال ما رو میتونید جواب بدید یا تا الان امتحان نکردید.
سلامنقل قول:
نه نيازي نيست پشت سر هم خود به خود فعال ميشه
سرعت 3G ایارنسل چقدره؟
تشکرنقل قول:
من از ایران نمیخواستم بگیرم
در همین حد میکروتیک قوی که از cat 5 - 6 پیشتیبانی کنه نمیشناسید؟
آها اگه از ايران نميخواستين بگرين كه خوب مشكلي نيستنقل قول:
نه ميكروتيك تنها موردي كه داره براي اينترنت LTE همين مدل هست كه از كت٣ پشتيباني ميكنه ماكسيموم سرعت ١٠٠ مگ
سلام.به کجا و چجوری شکایت کردید؟؟نقل قول:
من الان خونمون 4G اینقدر ضعیفه که با گوشی هیچی خط نداره و فقط 4 ثانیه به 4G متصل میشه و بعدش دوباره میره رو 3G.
اما تو مودم میزارم رو حالت فقط 4G و یک خط همیشه آنتن داره.
شما الان که شکایت کردید و رسیدگی کردن چند خط آنتن دارید؟
بنظرتون من اگه با این سرعت شکایت کنم چی میشه؟
اینم وضعیت آنتن دهی 4G در خونه ما که در گوشی فقط سه چهار ثانیه دووم میاره:
سلامنقل قول:
شما سرعتت از نظر اونا خوبه شکایت کنی ممکنه پوشش بهتر بشه سرعت بدتر مثل من یا اینکه سرعت ثابت بمونه چون سرعت مشکلش جدا از پوششه و کارشناسش فرق داره. واسه منم اولش دو خط انتن داشت کار سنگین میکردم یه خط میشد یا میرفت رو تری جی ، فرکانس 2600 فقط یه جای خونه بود الان بهتر شده اما سرعت رو پایین اوردن. همچنان با گوشی دو خط دارم اما پایدارتر شده زیاد رو گوشی حساب نکنید با مودم بسنجید فقط یه جای خونه با گوشی 4 خط میگیرم .شما با گوشی هم رو فور جی لاک کنید که سوییچ نکنه رو تری جی ،
ایمیل برنید به ایرانسل مشکل پوشش و محلتون دقیق بگید به من بعد از یه هفته زنگ زدن که مشکلتون برطرف شد! انتظار نداشتم تماس بگیرن اما خوب طرف کارشناس نبود چیزی از شبکه.... نمیدونست فقط ارجاع میده به بخش فنی و حتی گفت اگر بازم مشکل بود تماس بگیرین شما هم تلاشتو بکن دیر و زود باید درست کنن برات.
سلام عزیز این پایین اومدن سرعتا به نظر من هیچ ربطی به شکایت شما نداره قبل از این قضایای td lteمن با انتن چون منطقه ما پوشش نداشت تا نزدیک ۴۰مگ هم داشتم کم کم سرعتا رو کم کردن الان خیلی زور بزنه به ۴مگ بیشتر نمیرسه با وجود اینکه rssi حدود۶۵ هست ولی سرعتا رو پایین اوردن به نظر من پهنای باند رو فعلا بردن سمت اون البته به احتمال زیاد این جور نمیمونه ولی دیگه بعید میدونم به اون سرعتها برگردونن سما مطمئن باش ربطی به کار شما نداره دارن مجبور می کند همه برن سمت ثابت چون براشون صرفه بهتری داره تمام این مشکلات از وقتی شروع شد که td رو آوردننقل قول:
سرعت 4g زیر 5 مگابیت رو میتونی با شکایت پیگیری کنی حتما نتیجه میدهنقل قول:
بستگی دارهنقل قول:
مثلا من خودم تا 25 مگابیت هم تست گرفتم
همین چند دقیقه پیش حدودا 13-14 مگ بود
شاید یه جا خیلی کمتر باشه یا یه جا خیلی بیشتر باشه
شما تست کن
ببخشید میتونم بپرسم چرا؟نقل قول:
ممنونم
براي استفاده خانگي و هميشگي بهتره روميزي باسه چون هم آنتن بهتري داره جاشم ميتوني اينور اونور كني و وايفاي قوي تري هم نسبت به بقيه داره واسه اين براي خانگاي روميزي بهتره استيبل تر هيت يه سري مشكلات يو اس بي روار هم ندارهنقل قول:
مرسی از جوابت.فقط به چه آدرسی ایمیل بزنم؟نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
خواهش میکنم،من تو سایت ایرانسل قسمت تماس با ما ایمیل دادم تو سایتش مشخصه ایمیلشون چیه. فقط فراموش نکن که اسم و فامیل و شماره ادرس بدی که تماس بگیرن و بدونن کدوم محل مشکل داره.نقل قول:
تست 4g ایرانسل با مودم e3372 شمال شرق مشهد ساعت 11 صبح
سرور ایرانسل تهران
سرور رایتل تهران
سرور تهران
نیویورک
تک کانکشن
مکس کانکشتن(32)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
مدتی میشه که منطقه ما سرعت 4 جی پایداره
اولین بار که اومده بود سرعت بالا بود،بعد اینکه یوزر زیاد شد سرعت کم شد
ولی الان دیگه سرعت از 1 مگابایت پایین تر نمیاد و stable شده
3 جی هم اوایل سرعت 400 تا 700 کیلوبایت میداد ولی بعدش دیگه افتضاح شد
ولی الان دیگه از سرنوشت 3 جی اطلاعی در دست ندارم:n02:
دوست عزیز این نظریه اشتباهه که به خاطر td lte از عمد سرعت رو بیارن پایین!نقل قول:
چون 90% مشترکان ایرانسل 4g همراه استفاده میکنن!قرار باشه سرعت اونا بیاد پایین که خود شرکت میره زیر سوال!
از طرفی شما مطمئن باش ایرانسل بیشتر از من و شما دغدغه افزایش سرعت داره!سرعت بیشتر باعث میشه مشترک حجم بیشتری خریداری کنه و پول بیشتری گیر شرکت بیاد!دقیقا مثه شرکت های ارائه دهنده ADSL که سرعت رو تا جای ممکن افزایش میدن که مشترک حجم بیشتری خریداری کنه
البته برای بسته های نامحدودش بعید میدونم بصرفه سرعت رو ببره بالانقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
از زمانی که اون تجهیزات td رو نصب کردن اینترنت پوکیده سمت ما،ساعت ۱۱ظهر سرعت ۳g میاد رو ۲۰کیلو بایت دانلود،و پینگ میره رو ۳۰۰به بالا،قبلا چنین چیزی ندیده بودم،پینگ همیشه رو ۵۰میموند،خلاصه خوب بلدن اخاذی بکنن اونم به روش قانونی