یه چیز عجیب از دیشب دیگه لینکم نپرید حتی روی همون آی پی دیشب موند تا الان خودم آی پی رو عوض کردم!!!
محتوای مخفی: [URL=http://uupload.ir/
Printable View
یه چیز عجیب از دیشب دیگه لینکم نپرید حتی روی همون آی پی دیشب موند تا الان خودم آی پی رو عوض کردم!!!
محتوای مخفی: [URL=http://uupload.ir/
نیم ساعت بعد از اینکه پست بالایی رو فرستادم اینترنتم غیر قابل استفاده شده بس که لینک و ip میپرونه
سلام دوستان
جدیدا اینجور ایپی های زیاد واسم میاد چجور ای پی هایی هستن:
5.61.76
با تشکر
دوستان کسی کد 10مگ نامحدود رایگانو پیدا نکرد؟
چرا، من گرفتم:نقل قول:
699
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
Just for fun
+
جدای از شوخی کدش بعیده که از تو پارتاک قابل دسترسی باشه. فعلا همون ترافیک ارزون رو باید چسبید.
اقا ترافیک ارزونو به منم بگید
پدرم در اومد از بس ترافیک خریدم :n28:
اگر میشه بیزحمت کدشو برام بفرست 10مگ نامحدود خیلی خوبهنقل قول:
کلیه ایپی ها بلا استفاده شدن
فقط ایپی 46 صفحه باز میکنه
چطوره این 10 مگ نامحدودنقل قول:
مسعود جان کدش را برای من هم بفرست :n16:
10مگ نامحدود رایگانه عکسشم چند وقت پیش احسان فرستادنقل قول:
زدم 699 خودش نبود:n35:
حیف :n37:نقل قول:
بعد این هزینه اش چقدره ؟
میگم رایگانهنقل قول:
فکر کنم کدش تو هزار به بالا باشه
این با 5.233نقل قول:
46 هم خیلی خوب صفحه باز میکنه و سرعت تک کانکشن خوبی داره ولی بدیش اینه که گیت ویش لاکه و همین باعث میشه 5.233 بهتر باشه
تورو خئ نگاه اینا انقدر محو عکس شدن زیرش رو نخوندن :n31:
نوشته که فقط واسه خنده جدی نگیرین :n19:
همین الان لینکم پرید این وضعیت خط بعد از ثابت شدن لینک
به نظرتون این کار عمدیه؟
ای پیم 2.185 بود اتوماتیک این ای پی مزخرف اومده
5.61.75
الان این سایتذرو قند شکن باز کرد:n27::n35::n35:
مال چه شرکتیه؟یه تست با اسپید تست از تهران بزار ببینیمنقل قول:
حالم دیگه داره بهم میخوره بس که این dslamهای لعنتی رو دستکاری میکنه این مارمالاد:n21:
نمیتونم هم چیزی به پشتیبانی بگم چون اگه بگم پرش لینک دارم اولین کاری که میکنه دان استریمو پایین میاره بعدش ممکنه گیت وی و آی پی ها رو دستکاری کنه
قبلا ضحی بودم ک براشتنشنقل قول:
با این ای پی اسپید تست باز نمیشعه الان سرعتم اسمی معمولیه قبال از تغییر ای پی 500 بود:n27::n28:
آقا چه وضعشه این نویز رو میارن پایین ! تا پریروز رو 21 بود الان 12 !! مرض دارن والله
نقل قول:نقل قول:
اینا همش دست مارمالاده اینایی که ضحی بودن افتادن دست مارمالاد داره عذابشون میده چرا واسه کاربرای خودش اینجور نیست؟
من هر 5دقیقه ای یک بار لینکم داره میپره این کارا هم با بی رس انجام میشه که کنترلش دست خود مارمالاده
من پرش لینک ندارم خداروشکر. فقط نویزم دستکاری شدهنقل قول:
من خطمو رو 4مگ هم گذاشتم باز لینکم میپره
مثلا آی پی آزاده یه بار لینک میپره قفل میشه رو 37.221 بعد از پنج دقیقه دوباره لینک میپره و دوباره آزاد میشه این روند همینجور ادامه داره کیفیت خط هم بعد از هر پرش لینک تغییرات زیادی میکنه
دلت برا dslam قبلی تنگ شده؟:n33:نقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از dslam یا پورته که نویز میندازه
یعنی اینا که از ضحی منتقل شدم مارمالاد همه با هم پورتاشون خراب شده مگه میشه؟!نقل قول:
شاید براتون dslam جدید گذاشتن که مشکل دارننقل قول:
خدا لعنتش کنه اون که dslam جدید گذاشت واسمون حتما از این مارکای ارزون خریده مثل همین آی پی 37.221:n21:نقل قول:
dslam قبلیمون خیلی خوب بود مارکش فکر کنم زایکسل بود
فقط نمیدونم چرا وقتی نویز خطم میره بالا ipهم قفل میشه رو 37.221 و مثلا میخوام آی پی عوض کنم چراغ مودم قرمز میشه و باید 10دقیقه بمونم تا یه آی پی بگیره که در اون شرایط باز 37.221 میاد یعنی وقتی نویز خطم میره بالا آی پی هم قفل میشه رو 37.221
من میگم انگار اتصالی چیزی داره البته روزای اول که نصبش کردن اینجور نبود این چند روزه اینجور شده
من که هنوز روی همون قبلیمنقل قول:
توپ تکونش نمیده
قفل شدن ایپی هم نمیدونم چیه ولی فرقی هم نداره به قول معروف اب که از سر گذشت دیگه چه یه وجب چه صد وجب:n19:
حالا بنظرت چیکار کنم؟شکایت کنم؟نقل قول:
این کارمند مارمالاد که گفتی رفیق شده باهات کی هستش برم پیشش؟بهش بگم از طرف شایان اومدم
من نزدیکای 10تا پورت عوض کردم تا یه پورت خوبی گیرم اومد اونوقت اینا زرتی منو انداختن مارمالاد!:n27:
این مارمالاد هم خیلی کله شقه به هیچ صراطی مستقیم نیست
والا اینی که میگی دوستمه من نمیدونم کیه اما انگار تو بهتر میشناسیش :n33:نقل قول:
همینی که 10 تا پورت واست عوض کرده رفیقته دیگه اگر این رفیق نباشه پ کی رفیقه؟:n19:
همونی که گفتی پسر مودبیه حتی واست دان استریمتو گذاشت رو 11500 به همین زودی یادت رفته؟:n13:نقل قول:
من رفیقم انجام نداد واسم خودم انجام دادم ولی الان دیگه چنین کاری از دستم خارجه الان حتی اگه خطمو بزارن رو 1مگ نمیتونم کاری کنم
شایان وجدانا بگو کی هستش این پسره؟؟؟این مشکل خیلی رو اعصابمه روزی بلکه 200بار لینکم میپره
ضمنا 10تا پورت هم عوض نکردم مثلا گفتم کلا با اونایی که خود مرکز هم عوض کرد فکر کنم 4باری شد
اونی که گفتم مودبه اذرماه کارمند دفتر ماناماد بود عصرا توی دفتر بود ادم معقولی بودنقل قول:
البته دوتا خانم هم صبح ها توی دفتر بودن که یکیشون خیلی کله شق بود و همش میگفت هیچکاری از دست ما ساخته نیست اما اونیکی کمی بهتر بود و کار هم انجام میداد :n09:
منم خودم بار اول که رفتم دفترشون صبح بود و با یه کلکی درخواست تعویض پورت رو از همون دوتا خانومه گرفتم هرچند اخرش هم بدردم نخورد و مشکل از پورت نبود
اونی هم که دان استریممو گذاشت روی 11900 یکی از پشتیبانی مارمالاد بود اسمش هم نمیدونم فقط زنگ زدم پشتیبانی اونم واسم گذاشتش روی 11900 منم گفتم خدافظ:n19:
هیچکدوم از اینا هم رفیقام نبودن و نمیشناسنم
در کل درخواست تعویض پورت گرفتن از مارمالاد کار حضرت فیله
حاضرم قید نتو بزنم ولی کارم به اون منشیا نیفته لامصبا همه رو هالو فرض میکنن:n21::n21:نقل قول:
یعنی هیچ دلیل و منطقی و قبول ندارن هر چی بشون بگی فقط میگن خطت نویز داره یعنی هر چی از شبکه و adsl میدونی بهشون بگو آخر سر که حرفات تموم شدن بهت میگن ما میدونیم ولی خطتون نویز داره حالم دیگه بد میشه وقتی با اونا روبرو میشم:n21:
عصرا برو یه خانومی و یه پسری هستن خیلی مودبن اگر بتونی به نتیجه برسی باید با همین دوتا توافق کنی:n09:نقل قول:
البته اینایی که من میگم حرف اذرماهه الان شاید عوض شده باشن
سلام دوستان
میشه یه نفر بگه این کدهایی که میگید رو کجای سیستم پرتاک میشه وارد کرد و این کد ترافیک ارزون چیه جریانش ؟ من تازه اینترنت مخابرات گرفتم و وارد نیستم اصلا
درود بر اینترنت دیال آپ
از صبح نت قطعه:n21:
تند تند لینک میپره مودم هم اصلا آی پی نمیگیره همش چراغش قرمزه
دیروز از 5 صبح تا 9 شب دیشب قطع بود وسطش یک ساعت فقط وصل بودش :n28:نقل قول:
مشکلی توی 5.233 ما نیست. کار میکنه
ا مدیم یه ری استارت کنیم بعدش نت قطع شد! اخه ایی چه وضعشه ؟ یعنی چه !!
حدود 1 ساعتی هستش که نت قطعه روزهای قبل هم قطع و وصلی بسیار بودش خوشم میاد اصلا عین خیالشون هم نیست دمشون گرم عجب مشتری مداری .... افرین افرین افرین
تا حالا شده قطعی ها رو جبران کنن!!