اینترنت وضعیتش خراب شده .....
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Printable View
اینترنت وضعیتش خراب شده .....
نقل قول:
دیشب ساعت 9 بود که کلا قطع شد نیم ساعت بعد درست شد با سرعت کم ولی الان که ساعت 12 و نیم هست خدارو شکر درست شده......داستانی داره این نت مخ:eh:
سلام ممنون از راهنماییتوننقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی هوواوی ندارم قسمت مک آدرس درسته
Dhsp client زیاد نشون میده..
تلویزیون هم وایرلسش روشن نبود.
رمز وای فای رو عوض کنید. wps هم غیر فعال کنید.نقل قول:
اگه بازم تونستن کانکت شن آدرس مک هایی که برای دستگاه هاتون نیستن رو فیلتر کنید.
این dhcp client تو بعضی مودما کل کلاینت های که مودم بهشون آی پی داده در 24 ساعت رو نشون میده نه تعداد کلاینت هایی که در حال حاضر به اینترنت متصلن! یعنی اگه تلویزیونتون تو 24 ساعت به مودم وصل شده باشه هنوز تو dhcp client نشون میده و برای دستگاه های دیگه هم همینطور! برای کلاینت های آنلاین باید یه چیزی مثل connected devices یا attached devices یا wireless clients تو مودمتون باشه.
دوستان این سرویس هر ماه 175 گیگ میده یا کلا برای سه ماه انقدره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر ماه 183.7 گیگ میده
چون پیش پرداخته سه تا 183.7 گیگشم یجا میده
دوستان سلام
مخابرات یه سرویس اقتصادی داشت که 70 گیگ شبانه همراهش بود ولی الان میبینم نیست.کلا شبانه رو حذف کرده؟
آرهنقل قول:
تمام طرح های شبانه دار مثل رنگین نت حذف شده
از اونور کل طرح های اقتصادی کمپین ماندگار هم حذف شده
و در حال حاظر هیچ طرحی شبانه نداره :/
سلام دوستان برای سرویس پس پرداخت مخابرات اگه قبض دوره پرداخت نکنیم سرویس برای ماه بعد شارژ نمیشه درسته؟چون قبلا اینجوری نبود و خودش شارژ میشد حتی اگه قبض پرداخت نمیکردیم
شارژ میشه. برای من به مرحله اخطار قطع تلفن هم رسیده ولی شارژ شده.
دوستان من برای vdsl ثبتنام کردم،اما بهم adsl دادن!! در صورتی که خودشون گفتن vdsl داریم،195 هم شکایت کردم ولی هنوز که جواب ندادن
حالا این صفحه مودم من هست یه چند تا سوال داشتم
محتوای مخفی: عکس
1) سرویسم پیش پرداخت هست،من میتونم مثلا سرعت 8 یا 4 مگ بخرم که حجمشون کمتر هست ولی از نهایت سرعت خط استفاده کنم؟ یعنی خط باز هست؟ یا مثلا حتما باید سرویس 16 مگ رو بگیرم تا بیشترین سرعت رو داشته باشم؟
2) این خط استیبل میمونه با این snr؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی:»
سلام دوست عزیزنقل قول:
با توجه به پهنای باند خط به احتمال 90 درصد خط vdsl هست اما شما با حالت adsl وصل شدین
اگر مودم vdsl ساپورت هسا توی تنظیمات فقط روی vdsl بزارین
داخل پنل مخابرات هم نگاه کنید ببینید بستر ارتباطی رو چی نوشته
اگر زوج سیم vdsl بود که باید بف فکر مودم vdsl
مودم هم از خود مخابرات به قیمت 381 می تونید تهیه کنید
اگر نمی خواید هزینه کنید هم مشکلی نیست و می تونید با همون adsl وصل بشید.
موفق باشید
نه مودم vdsl که خودم دارم، asus n16نقل قول:
تو پنل مخابرات روز اول زده بود زوج سیم vdsl،ولی دیروز که چک کردم به " زوج سیم adsl" تغییر دادن !!
اول فقط رو پروفایل vdsl چک کردم چراغ مودم ثابت نمیموند
راجب سرعت سرویس هاشون هم اطلاع دارین؟
مثلا 4 مگ بخرم سرعت تا جایی که کشش داره باز هست یا روی 4 مگ سرعت رو محدود میکنن؟
سلام.احتملا باز بزارن .
زنگ بزنید بپرسید. یا امتحانی یک ماه ۴ مگ بگیرید ببینید چی میشه.
خط شما وضعیتش خوبه. احتملاvdslهم میتونید بگیرید . اول پیگیر اون باشید.
amin_v30@ بهتره بود اول تیکت به بخش پشتیبانی میزدی و جوابش رو میدیدی بعد اگه جوابش راضی کننده نبود شکایت میکردی اینجوری میتونستی جواب مخابرات هم بگی بهشون
خطت هم مکس 25 مگ میکشه گذاشته روی 24
ولی خب سرعت خریداری شده چن بوده مهمه معمولا - اکثرا هر سرعتی بخری 4 برابرش تحویل میدن - و همچنین ممکنه سرعت دریافتی رو مودم بالا باشه ولی خودشون محدودت میکنن به سرعت خاص که بخوان
سرعت خریداری شده و سرعت دریافتی در لینکهای پایین میتونی ببینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
پیش پرداخت 3 ماهه گرفتم ماهی 10.5 گیگ بین الملل فقط گیگ ماه اولو داد
و 3 ماهو یکجا نداد !!
ممکنه جدیدا تغییر کرده. قبلا اینطور نبودنقل قول:
درود
سرویس 16 مگ خریداری کردم ولی دانلود روی 10 مگ و آپلود هم روی 500 کیلوبیت بسته شده !!
شبی دو بار زنگ زدم با دو تا پشتیبانی مختلف صحبت کردم یکی از یکی بی سوادتر در نهایت هم گفت براتون خرابی ثبت میکنیم کارشناس فنی صبح میاد براتون درست میکنه !! پس اینایی که شبا به اسم پشتیبانی فنی تلفن جواب میدن چی هستن؟؟
در مورد آپلود پرسیدم تا چند باز میکنید گفت تا 1 مگابیت ازش خواستم بالاتر ببنده مثلا 2 مگابیت که گفت برای Adsl بیشتر از 1 مگ نمیشه بست و ساپورت نمیکنه !!
نمیشه بست یا نمیخوان ببندن؟
اگه تو قسمت داشبورد هم زده پیش پرداخت تیکت به پشتیبانی بزن ببین جوابش چیه چون پس پرداخت فقط ماه به ماهه و پیش پرداخت همون اول همه حجم نشوننقل قول:
میده - 5 روز آخر سرویس معمولا زنگ میزنن و جواب ندی هم بیخیال نمیشن و یسری پیشنهاد میدن که پس پرداخت بگیرین بنفعتونه یا مالیات روش نمیاد یا قراره از ماه بعد گرونتر بشه خلاصه یسری از این جور حرفها
درود هر سرویس بخری با اینکه چه سرویسی میتونن یا بخوان بدن خیلی فرق داره حالا یا مشکل از خطته یا از مخابرات منطقه یا تجهیزات خودشوننقل قول:
اگه از سر خط هم امتحان کردی همینجور بود فقط میتونی پایینتر از اون سرویس بخری یا بخاطر حجمش بلاتر بخری ولی نهایت همون کشش خط مهمه
در مورد آپلود بگو بذارن رو annex m تا 2 مگ بشه ولی دانلودت میاد پایین در annex a نهایت همون یه مگه _ البته اگه همکاری کنن که متاسفانه دلبخواهی هستش
حالا یا بقول شما سوادش کمه یا توجیه نیس یا بخاطر ناراضی بودن از کارش لج و عقده اش رو یه جا دیگه خالی میکنه که متاسفانه تو سرویس دهنده های دیگه و سطح جامعه و بلا نسبت دوستان عزیز همین انجمن ها هم به وفور دیده میشه
درودنقل قول:
والا کمپین ماندگار سرویس حرفه ای 1 مگ خریدم. از نظر کیفیت خط مشکلی نداره max rate دانلود روی 25550 هست تقریبا و آپلود هم 2500 به بالا بخاطر همین گفتم اگه انجام بدن رو 2 مگ ببندن آپلود رو ...
الانم تماس گرفتم باز گفت همکارم باهاتون تماس میگیره :/
شما بالاخره سرویس یک مگ خریدید یا 16 مگ! اگر 16 خریدید و خطتون هم کشش داره که موظفند همون 16 ببندند و معمولا هم این کارو میکنند مگه خط مشکل داشته باشه . اما اگر یک مگ خریدید ممکنه یه مقدار بالاتر بهتون بدن اما موظف نیستند که حداکثر کشش خط رو بشما بدن. در مورد آپلود adsl شرکتها معمولا سرویس های تا هشت مگ رو روی 500 کیلوبایت میبندند و برای 16 روی یک یا یکونیم آپلود رو میبندند.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
درودنقل قول:
16 هست اشتباهی فقط 1 تایپ شده.
قبلا شاتل و پیشگامان داشتم که سرویس 8 مگ آپلود روی 1 مگ میبستن.
سلام
یوتیوب بدون هیلتر شکن بازه همین الان:santa:
ولی در کل متاسفانه چند روزه قطعی زیاد شده
سلام
بالاترین حجم مخابرات (پس پرداخت) 175 گیگه؟
الان سرویسم اینه ولی 4 روز دیگه تموم میشه زنگ زدن گفتن دیگه این سرویس رو نداریم
نزدیک ترین سرویس بهش چیه؟
دقیقا من هم الان توی همین وضعیتم و 3 روز از رنگین نت ام مونده :(نقل قول:
متاسفانه هیچ سرویس جایگزینی حتی به این نزدیک هم نیست که 200 گیگ روزانه و 400 گیگ شبانه بین الملل بده
بالاترین سرویسی که مخابرات داره سرویس استاندارد 16 مگ هست با 183 گیگ ترافیک بین الملل روزانه
شبانه هم که هیچی :((
ظاهرا لیست سایت های نیم بها مخابرات خیلی تو دیواره -_____-
آپلود سنتری هست که نیم بها حساب بشه ترافیکش برای مخابرات؟؟
کلا اگه راهی بلدید بگید استفاده کنیم
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی سایتها از جمله دانلودها باید داخلی محاسبه بشن ولی خود مخابرات این سایتا رو داخلی حساب نمیکنه :mellow:
مخابرات مثل اینکه گردنش خیلی کلفته و هر کار بخواد میکنه. من حتی شده با لینک ایرانی چک کردم و بای لیست تعرفه ترجیحی هم چک کردم ولی مخابرات داخلی حساب نمیکنه. شکایت هم کردم به جایی نرسید. البته دانلودها رو قبلا چک کردم داخلی بود.نقل قول:
بهترین راه اینه که همه شکایت کنن بلکه شیوه رو تغییر بدن.
حدود 6 ماهی میشه که دنبال یه سرویسی هستم که ترافیک خارجی رو به داخلی تبدیل کنه (مثل بیتسفا) ولی ظاهراً همچین سرویسی برای مخابرات به تاریخ پیوسته و دیگه نیست
یه 2 گیگ زدم دانلود از دانلودها سرور dl6 که دیدم عین 2 گیگ از حجمم کم شد فهمیدم داخلی حساب نمیکنه :/نقل قول:
والا من تازه 4 روزه اومدم مخابرات ( به اجبار فقط مخابرات سرویس میداد این منطقه ) که از همون ساعت اول شکایت زدم بخاطر اینکه خط منو رو 10 مگ بستن و افزایش هم نمیدن ( میگن مرکز مخابراتیت پروفایل ها رو قفل کرده کاری از دست ما بر نمیاد )
قبلا سرویس های زیادی بود مث همین بیتسفا که سر جریاناتی که پارسال پیش اومد جمعشون کردن. نمیدونم شاید الانم اگه یه سرور داخلی بگیریم بشه استفاده کرد و همه ترافیک داخلی بشه ( که البته هزینه سرور مجازی برای یک نفر به صرفه نیست )
ببین داخلی حساب میکنه اشتباه نکن. مخابرات اینطوری هست که اگر داخلی باشه همون مقدار که دانلود کردی کم میکنه ولی اگر خارجی باشه، در 4 ضرب میکنه و کم میکنه یعنی چهار برابر کم میشهنقل قول:
انحصار مخابرات هم پدر همه رو درآورده و فقط شما نیستی منم هستم
این سرور مجازی هم باید برم سراغش ببینم چی به چیه پدرم در اومد اینقدر پول نت دادم.
درسته واسه بعضی سرویس ها ترافیک رو به داخلی مینویسه تو پنل ولی واسه سرویس من به همون بین الملل میزنه.نقل قول:
قبلا پیشگامان داشتم داخلیا رو خیلی خوب رعایت میکرد و از آپلودسنتر Trainbit هم استفاده میکردم که سروراشو داخلی حساب میکرد ...
نمیدونم والا دیگه اینطوری ندیده بودم، برای شما رو دیگه خیلی اجحاف میکنن در حقتون، البته بازم با یه سرور دیگه تست بگیرید و در هنگام تست حتما فیلترشکن رو خاموش کنیدنقل قول:
نقل قول:
شما کدوم منطقه مخابراتی هستین////اخه سرعت هارو کلا بالاتر میبندن من 8 مگ گرفتم که رو 18 برام بستن علامه جنوبی هستم اینجا هم فقط مخ خدمات میده واسه فیبر نوری
راستش من شیرازم ( این تاپیک دیدم فعاله پست گذاشتم )نقل قول:
منطقه ما به این شکله که اینور بلوار فقط مخابرات و شاتل میتونن سرویس بدن ولی اونور بلوار همه شرکتا سرویس میدن هر دو طرف بلوار هم مربوط به یه مرکز مخابراتی هست. ولی وضعیت خطوط اینور بلوار خیلی بهتره چون تا هفته پیش خونم اونور بلوار بود یه هفتس جابجا شدم :mellow::D
فعلا که شانس ما میگن مرکز مخابراتیتون پروفایلا رو قفل کرده ما نمیتونیم دسترسی داشته باشیم و همه خطوطی که بالای 10 مگ بودن رو خودشون آوردن رو 10 مگ بستن. بازم تماس گرفتم گفتن منتظر جواب از سمت مرکز مخابراتی هستیم جواب بدن باهاتون تماس میگیریم.
اگه بدونم با مراجعه حضوری زودتر به جواب میرسم شنبه پا میشدم میرفتم مرکز مخابراتیمون :thumbsdow
دانلودها رو من هفته پیش چندتا تیکت پشت سرهم زدم و انقدر بحث کردم تا اینکه سرورای dl , dlnov18 , doc , dl5 , img ,img5 رو به لیست اضافه کردن سرور dl5 هم دو تا آی پی داشت که فقط یه آی پی ثبت شده بود که اونم اضافه کردن. کار من با سرور dl5 بود به سرورای دیگش کار نداشتم. شما هر سروری که میخواید تمام دامنه ها همراه با آی پی هایی که دارن رو لیست کنید و هر کدوم reverse dns رو کنارش بذارید تا ببینن که در داخل میزبانی میشه مثلا برای یکی از آی پی های دانلودها ho st ed-b y.h ost dl .c om.a siate c h.ir که مشخص میکنه مال hostdl و تو سرورای آسیاتکه و حتما هم اشاره کنید که تو سایت تنظیم مقررات هستش و عین متنی که تو سایت تنظیم مقررات هست رو کپی پیست کنید.نقل قول:
من یکمی سرم شلوغه اگه وقتم آزاد شه میفتم به جون مخابرات تا این لیست داخلیش رو بروز کنه.:devil:
تو پست قبل توضیح دادم همین سرور dl6 رو با تمام آی پی هاش و reverse dns برا پشتیبانی بفرستین اضافه میکنن.نقل قول:
احتمالا پروفایل dlmo فعال کردن که برای کاهش قطعی پدر سرعت رو درمیاره:weird:
خطتتون کشش داره؟ قبلا از مخابرات بالای 10 مگ گرفتین؟ اگه snr بالاست بهشون بگید پروفایل dlmo حذف کنن که با تیکت زدن حل نمیشه حتما باید تماس بگیرید و پشتیبانی تلفنی هم همیشه میگه به پشتیبانی فنی میفرسته تا درخواست حذف پروفایل dlmo رو بررسی کنن ولی دست از سرشون برندارید! حتما پیگیری کنید تا dlmo رو حذف کنن وگرنه اگه موقت سرعت رو براتون ببرن بالا بعد 24 ساعت یا یه هفته که سیستمشون ریست میشه سرعت دوباره کاهش پیدا میکنه...
ممنون از راهنماییت :»نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت خط خوبه Max Rate دانلود روی 26 مگ هست و آپلود هم روی 2.5 مگ ولی دانلود رو روی 10 مگ بستن و آپلود روی 500 کیلوبیت.
دقیقا هر بار زنگ میزنم میگن فرستادیم واسه تیم فنی و باهاتون همکارامون تماس میگیرن ولی کسی تا حالا به من زنگ نزده. گفتم شاید آخر هفتس کسی پیگیری نمیکنه حالا از شنبه باز هی زنگ میزنم تکلیفشو مشخص میکنم.
دوستان تو طرح پیش پرداخت اگر حجم تموم بشه اینترنت قطع میشه یا سرعت میارن پایین اخه شاتل اینجوری بود که اگر حجمت تموم میشد ولی هنو از ماه مونده باشه یک صفه میومد که شما یک پیغام دارین هیچ جوره هم نمیرفت هر سایتی که باز میکردی این میومد تا اخر که میرفتی توش قیمت و سایت بانکی برای خرید حجم میومد/////حالا سوالم اینه اینجا چجوریه الان حجمم تموم بشه نت قطع میشه؟