با یه سرچ در گوگل میتونی کد مراکز آموزشی رو بدست بیاری.نقل قول:
Printable View
با یه سرچ در گوگل میتونی کد مراکز آموزشی رو بدست بیاری.نقل قول:
این دوست ما مرکز آموزششون رو تو سامانه زده "سپاه عاشورا استان آذربایجانشرقی". بدون سابقه بسیج و پارتی و این حرفا :n02:
مرکز آموزشش کجا میشه؟ تا جایی که بنده اطلاع دارم سپاه آذربایجانشرقی برای لیسانس و لیسانس به بالا تو استان مرکز آموزش نداره.. از کجا پرس و جو کنه؟
اگه شک داره یه سر بره نظام وظیفه استان.نقل قول:
این چند روز اینقدر قوانین ثبت شد برای متاهلین که اصلا ما نفهمیدیم آخر کدومش به ما میخوره.:n13:
1-سلام من قبل از این که برم دانشگاه تاریخ اعزام برام زده بودن ولی وقتی قبول شدم رفتم دانشگاه .الان توی سامانه محل اموزش اون موقع رو زده .حالا که دانشگاهم تموم شده اگه دفترچه پر کنم بازم همینجایی که قبلا زده بودن رو برام محل اموزش میزارن یا ممکنه یه جای دیگه بندازنم ؟
2- این پادگان مال سپاه بوده یعنی من توی سپاه بودم .ممکنه الان تو یه ارگان دیگه بیافتم یا بازم تو سپاه میافتم ؟
3-چرا ارسال مدارکم مال سال 85 بوده ولی اعزامم دو سال بعدش ؟
[SPOILER]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/SPOILER]
اولا اون محل اعزامی که در سامانه زده، مربوط به تاریخ اعزام قبلیه.نقل قول:
ثانیا اگه دوباره بخوای بری خدمت، باید مجددا منتظر محل اعزام باشی. شاید جای قبلی بیفتی شایدم نه.
خب تو سایت چک کردم دیدم برام زده پایان خدمت،پس دفترچه دوباره پست کنم جوابی نمیاد براش!:n30:
دوستان من دفترچه رو پر کردم الان ببرم +10 نامه فارغ التحصیل کپیش رو ببرم درسته؟
ایا کپی کد ملی شناسنامه هم میخواد؟
عکس هم لازمه؟ چندتا ؟
گفتن 3تا عکس یکی رو زدن تو دفترچه 2تا مونده اونارو بدم بهشون؟
حتما برو پیگیر شو. چون 90 روز غیبت خوردی.:n08: پایان خدمت هم زمانی معنی میده که کارت پایان خدمت شما الان تو جیبت باشه.نقل قول:
اولا که غیبت خوردن مردم که خنده نداره:n09:نقل قول:
ثانیا این هم جواب شما!فک نکنم نیازی به توضیح باشه!
هیچ چیزش هم سانسور نکردم،هر کی فک میکنه میتونه سو استفاده کنه بسم اله:n24:
سلام عزیز:n16:نقل قول:
واقعا توپخانه قوی داری.
حق با شماست. ببخشید.
من قبل از دانشگاهم برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودم اما به خاطر قبولی دانشگاه کمیسیون پزشکیم کنسل شد اما توی سایت ثبت شده که قبلا برا پزشکی اقدام کردم .حالا من میتونم بی خیالش بشم یا چون قبلا پرونده پزشکی داشتم حتما برای پر کردن دفترچه باید دنبالش رو بگیرم ؟ من دیگه نمیخام از معافیت پزشکی استفاده کنم .راهنمایی کنید لطفا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دو رقم اول که 21 هست، "پایگاه شکاری شهید نوژه همدان(نیروی هوایی ارتش)" که خوب ربطی به سپاه نداره اما دو رقم آخر یعنی 72، "پادگان شهید ثابت خواه ، سپاه ، گیلان غرب کرمانشاه" هست. از هر کسی که پرس و جو کردم گفت سپاه آذربایجانشرقی برای بالای دیپلمه ها مرکز آموزش نداره اصلا. احتمال داره آموزشیش همین کرمانشاه باشه و یگان خدمتیش سپاه عاشورای استان؟
پزشک به طور پیش فرض برای همه میزنه سالم مگر این که خود طرف ادعا کنه مشکلی داره!نقل قول:
پس شما بری معاینه برات میزنه فعلا سالم است و اعزام به خدمت:n20:
اساتید یکی نیس مارو راهنمایی کنه؟نقل قول:
دوستان یکی نیس مارو راهنمایی کنه؟نقل قول:
دوستان برای اینکه اسفند امسال اعزام شیم کی باید پست کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماییتون،دیدم الان مطالب زیادی بودنقل قول:
از دوستان تهرانی،کسی مالک اشتر اراک نیفتاده؟
سلام
شما وسطای ابان برو پلیس +10بپرس واسه اسفند میخوام برم،ببین چی میگه،الان با توجه به شرایط ترافیک واسه اسفند خیللللی شلوغه!
اگه الانم بری پلیس+10بپرسی ظررنداره!
سلام دوست مننقل قول:
منم شهید انشایی اعزام یک هشت از مشهد
موفق باشید
شما 15 آذر به بعد یه سری به سایت بزن. ولی 20 آذر دیگه قطعا محل اعزام شما میاد روی سایت.نقل قول:
نقل قول:
اونوقت دفترچه فرستادم بعد تو سیستم چک کردن نمیگن قبلا پرونده پزشکی داشتی چرا الان زدی سالم ؟
از این خبرا نیست. وقتی مثل یه پسر خوب میخوای 2 سال خدمت کنی (توی دورانی که کمبود سرباز دارن)، کاری باهات ندارن. در ضمن اگه دوباره بخوای دفترچه بفرستی ملاک برای ناجا نظر پزشکی که در شرایط فعلی شما رو می بینه. در حال حاضرم که شما میری دفتر پزشکی که معرفی کردند. اونجا خود منشی یه ویزیت 20 تومنی ازت میگیره و برات برگه معاینه اولیه رو مهر میکنه. اون 20 تومنم هزینه: استامپ، مهر و انرژی که صرف کوبیدن مهر در برگه میشه.:n17:نقل قول:
بله طبق قانون جدید میشه.نقل قول:
چند صفحه قبل توضیح داده شد، بین پست های من جست و جو کنید.نقل قول:
از آموزشگاه های خوب ناجا هست.نقل قول:
این قانون که کل کسری خدمت نباید به حدی باشه که خدمت کمتر از یک سال بشه از کی اجرا میشه؟ از 94 ؟
تشکر....اگه 20 اذر محل اعزام بیاد میتونم تمدید کنم برای اسفنده یا نه نمیشه کاریش کرد و باید رفت!نقل قول:
مورد داشتیم که شورای پزشکی نفر رو معاف کرده ولی خودش خواسته بره خدمت و اعزام شده!نقل قول:
(معافیت پزشکی نمیخواسته:n23:)
نقل قول:
میخان مثل چیز ازمون کار بکشن .اونوقت 20 تومن هم باید بدیم ؟ ادم عاقل مگه بابت بیگاری کردن پول میده ؟
حقوق مختصری در ماه به شما پرداخت میشه!نقل قول:
اسمش روش هست خدمت وظیفه یعنی فرد وظیفه داره مثلا 21 ماه به کشورش خدمت کنه بدون چشمداشت!:n10:
به هر حال قانون کشوری است که داریم در آن زندگی می کنیم و باید بپذیریمش همه!:n14:
الان لیسانس چقدر میگیره؟:n13:نقل قول:
دوستان خواهش راهنمایی کنید:
بین نیروی زمینی ارتش ونیروی هوایی ارتش،کدومش برای اموزشی بهتره؟؟؟
و بهترین پادگان های هرکدوم توتهران کدوما هستن؟
خواهش میکنم سریع جواب بدید
کلا نیروی هوایی هر طور بخواییم حساب کنیم بهتره!نقل قول:
ولی حرف اول و آخر رو شانس خدمتی میزنه که کدوم یگان بیوفتی!×
منم افتادم نیروهوایی ارتش پدافند همدان ..
کسی نبود اینجا؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
کسی که سنوات مجازش رو استفاده کرده و چهار ترم هم با اجازه نظلام وظیفه اضافه خونده میتونه از مهلت 1 ساله بعد فارغ التحصیلی استفاده کنه یا نه ؟
میشه بگی از چه لحاظ بهتره نیروی هوایی؟مزیتهاش چیه نسبت به نیروزمینی؟نقل قول:
بهترین پادگان هرکدوم توتهران کدام است؟؟؟
نقل قول:
سلام، ممنون بابت جواب، فقط این قسمتو متوجه نشدم، میشه بیشتر توضیح بدین؟
یه سوال دیگه هم این که من اگه الان برم 21 ماهه، ترخیص بشم برا تحصیل و بعد از دو سال دوباره برم خدمت، باقی مانده ی 21 ماه رو باید برم دیگه؟ یا باید قانون جدید رو برم؟ مثلا 24 ماه رو؟
اگه میخوای تمدید کنی از الان دست به کار شو. امسال بعلت کمبود سرباز با درخواست های تمدید به سختی موافقت میشه. عوضش تا دلت بخواد با درخواست تعجیل موافقت میشه. با این حا یه سر برو نظام وظیفه استان (بخش اعزام) ببین چی میگن.نقل قول:
مگه برا تمدید یا تعجیل باید رفت نظام وظیفه استان ؟ یا پلیس +10 ؟؟نقل قول:
درخواست رو باید پلیس +10 بدی. ولی برای محکم کاری باید بری نظام وظیفه و پیگیر شی.نقل قول:
دوسال دیگه مشمول قانون همون سال میشی، و باقی مونده خدمت رو باید طبق قانون همون موقع بگزرونی. اگه تا 2 سال دیگه 24 ماه بمونه باید 24 ماه بگزرونی.نقل قول: